Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Az önce 3g kindle elime geçti. Fakat 3g'den sadece wikipedia çalışıyor.

"Due to local restrictions, web browsing is not available for all countries" şeklinde bir hata alıyorum. Amazon.com'da shipping addressi usa. billing ise türk adresi. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

ÇÖZÜM edit: Posttan hemen sonra fark ettim amazon.com'da country settings varmış aşağıda onu usa yaptım oldu. Patır kütür çalışıyor şimdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Yeni Kindle'a taşınmaya karar verdim ben. Arşivi giderek daha iyi olmaya başlıyor yaptığı sadece ben satacağım anlaşmalarıyla. Şu anda öyle büyük bir şey yok ama yeni fiyatlarla filan pazara hakim olacak bence. Aksini söyleysen de yok. Er-geç geçmek zorunda kalacağımı hissediyorum, şimdidi geçiyorum bende. İlk fırsatta şunu alacağım: http://www.amazon.com/Kindle-eReader-eBook-Reader-e-Reader-Special-Offers/dp/B0051QVESA/ref=amb_link_357575562_5?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=gateway-center-column&pf_rd_r=0RYK22W8CGJJAVF05VGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1321696462&pf_rd_i=507846

ePub desteği olmaması çok, çok kötü ama; sırf o yüzden Nook'umu satmayacağim sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son 3-4 sayfayi okudum da, amerikan adresleri falan gostermeden efendi efendi kitap alamiyor muyuz?

Bir de kindle dx pdf icin en iyiymis galiba da fiyati cok fazla onun. Nook mu yoksa kindle mi daha iyi pdf performansi verir?

Kitap tasimaktan biktim valla artik almak lazim bunlardan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Şu alet nasıl arkadaşlar? Bir de bunlar ne zaman stoklara girecek acaba?

http://www.bestbuy.com/site/Amazon+-+Kindle+Touch+3G/2506182.p?id=1218425940670&skuId=2506182


Amerika'dan bir tanıdık 15 Ekim civarı gelecekte yetişir mi diye soruyorum bu arada? Bu olmazsa dokunmatik ekranlı olanı mı yoksa klavyeli wifi+3g olanı mı önerirsiniz?

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kindle 3 var bende, klavyeli olanı. Muhtemelen ekran özellikleri falan aynı olacaktır zaten, o nedenle okuma performansının çok iyi olduğunu söyleyebilirim.

Şarj süresine bakmadım ama aynıysa mükemmel, yarısı kadarsa bile yine iyi (20-30 gün civarı gidiyor, her gün okusam)

Klavyeyi ve wi-fi'ı pek kullanmıyorum, cihazda olmasa da olur benim için, özellikle klavyesi, ki touchta da sanal klavye vardır %90.

Touch'la ilgili tek sıkıntım sayfa değiştirmek için ekrana dokunma gereksinimi, o da alışkanlıkla alakalı sanırım, ben yan tuşlara bayağı alıştım ve ekrana dokunmak daha zahmetli olurmuş gibi geldi bana cihazı görünce.

Bence sözlüğü ve neti çok fazla kullanmam diyorsan ya da sanal klavye özelliğinden emin olabiliyorsan touch'ı al; olamıyorsan kindle 3g'yi al. 3G hizmetleri tüm dünyada 7/24 bedava.

Aletler hangi modeli olursa olsun verdiğin paranın en az 2-3 katını hakeden ve çok kitap okuyan birisiysen 1 ayda parasını çıkartan aletler, o yüzden pek düşünmeye gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...