Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i-shift şanzıman


Aral

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Önümüzdeki ay araba almayı düşünüyorum, i-shift şanzıman Civic HB alma ihtimalim var ama bazı forumlarda okuduğum kadarıyla çeşitli sorunlar yaratabiliyormuş(özellikle yazılımla alakalı) Civic HB i olan veya bu konuda bir bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bi ara baya araştırmıştım. Vites geçişleri sarsıntılı oluyormuş. Birde i-Shift ile manuel arasında 2 saniye falan farkediyor 0-100'de.

1.8 Motoru kadar başarılı değil muhtemelen şanzımanı ki 2009 model 1.8'lerde klasik otomatiğe döndüler. Sadece 1.4 için ithal ediyorlar.

Yazılım güncellemesiyle biraz daha düzeldiği söyleniyor. Benim bir arkadaşımda 1.4 var bindğimde öyle büyük bir sarsıntı algılamadım fakat arabanın ivmelenmesi zaten ağır olduğu için normal. 1.8'de daha çok sırıtıyor anlaşılan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dusuk devırlerde A modunda otomatıkte kullanırsanız cok fazla rahatsız etmıyor ancak yuksek devırlerde,ani ivmelenmelerde manuel de de A da da asırı hıssedılıyor ancak zamanla alısılıyor..ayrıca dedıklerı gıbı yazılım olayı varmıs ve farkedıyormus bende 2007 de almıstım 2008 model olarak gecıyor ancak baslarda cıddı gıcık olmustum moralım bozulmustu..ama cok alıstım bu sanzıman olayı ve suspansıyon sertlıgı dısında aracın hıcbır sorunu yok keyıflı sorunsuz bır arac..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...