Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GG mi değil mi?


Carcharodon

Öne çıkan mesajlar

Kader(?)de paticik'e yeniden üye olmakta varmış. Beyler kafadan öğrenmek istediğim tek bir şey var özellikle hc kasanlar vakit ayırıp cevaplarlarsa sevinirim. Gap olayını hızlı geçiyorum. Her ne kadar para ile kanka olmasamda "42 euro değer mi?" geyiğinide bir kenara bırakıyorum. Server/pop olarak oyunun hala oynananırlığı var mı? Gerçi dl'nin bitimine 500 mb var ve birisi çıkıpta oyun gg haci da dese oynıycam zira tek istediğim köpekler gibi gang yiyip, saykopatlar gibi hırs yapıp, ruh hastaları gibi no-life kasmak. Ayrıca tavsiye edeceğiniz server hangisi olur? Vaktiniz için teşekkürler..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NA Serverındayım ve populasyon çok iyi burada mob felan kestirmiyorlar birçokyerde adama nerdeyse.. Yeni expansion çıkarıdlar birkaç gün önce şu anda o yüzden siege vs aktifliği yok sistemler değişti herkes alışmaya çalışıyor oyuna tekrardan ancak EU da populasyon çok düşük saatlerce mob kesip hiçkimseyi göremeyebiliyormuşsun anladığım kadarıyla mesela.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap için teşekkürler. Eu almış bulundum bir kere ancak migrate var sanirim free'mi emin değilim ama eu'ya bind olmayacağımı bilmek güzel. Hatta NA'a geçmeden EU'da ufak çaplı bir tutorial yapabilirim. Şayet oyuna girmeyi becerebilirsem... Becerebilirsem diyorum çünkü, arkadaşlara cc ve paypal beğendirene kadar akla karayı seçtim. Hadi bir şekilde "lütfen" kabul ettirebildik. Meşhur "patch failed #21" hatasını aşana kadar bayağı bir alçaktan süründüm. Bunuda hallettik şimdi "patch completed" yazıyor güzel. Karakter yaratmaya giriyorum, play diyorum hopp loader'da kalıyor oyuna girmeyi ısrarla reddediyor. Bile bile lades tamam, zaten oyundan bir blizz UI'i beklemiyordum eyw, muhtemel bir dünya bug bekliyordum ki, sanırım bunda da yanılmıycam ama bu kadarınada pes dedim. Bu arada Dark sistemim xp sp3 problem nerede olabilir bir fikrin var mı? Yoksa bug'ın en major'u yine geldi mi buldu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EU'da oynayan birçok NA oyuncusu + onlarla beraber giden birçok EU oyuncusu oldu(ben dahil) bu yüzden NA'ya büyük bir populasyon eklentisi yaşandı. Ayrıca NA serverı açıldığında EU'da oynayıp ezilen ve oyunu bırakan birçok clan NA'da tekrardan başladı ve bu sefer diğer oyunlardan arkadaşlarınıda getirdiler(çoklu oyun oynayan clanlar, Sinister gibi mesela) buda populasyona etki yaptı. Aynı şekilde NA'dada birçok insan oyunu bıraktı vs ama halen EU dan kat kat daha fazla oyuncu var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...