Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cobarde Gallina Ortega


Raid3r

Öne çıkan mesajlar

anlatacağım olay besiktaslıların fenerlilere yaptıgı bir sakadır :) asırı komik birsey kesinlikle fenerlilere bir saldırı yoktur zaten olayı duyan fenerliler de gülüyorlar :) nese olayı anlatıyım ben :)

besiktas forumlarından ogrendigim kadarıyla böyle bir proje bayaa bir zamandır düsünülüyormus kısmet son fb-bjk macınaymıs :)

simdi 3 besiktaslı bir 5 metrelik bir pankart hazırlıyorlar pankartın üstünde "CESUR YÜREK ORTEGA" yazıyor onun hemen altında ise "Cobarde Gallina Ortega" ispanyolca olan bu cümlenin türkçesi "korkak tavuk ortega". bu pankartın altınada isimlerinin kısaltması "YAS-ER-TİM" i ekliyorlar.

fb-bjk macında pankartı stada getiriyorlar amacları fenerlilere vermek. pankart yaptırdık ortega icin ama mac icin bilet bulamadıgımız icin sokamıyoruz stada bizim icin siz sokar mısınız diye fenerlilere veriyorlar(yanlarında fenerli arkadasları da varmıs kıramamıslar onları yardım etmisler onların zaten besiktaslı oldugu belli degil hicbi sekilde) fenerliler de bakıyor cesur yürek ortga yazıyor altında da ispanyolca bi yazı sansa ispanyolca bilmiyo adamlar :) ve pankart sokuluyor mactan önce elden ele tribünlerde dolastırılıyor :) :) ortega türkce bilmiyor yani cesur yürek ortegayı anlamicak alttaki ispanyolca yazıyı anlicak :)

ortega maçta gördü mü pankartı bilmiyorum ama gazetelerde herhalde görecektir :)

pankart milliyet ve fanatikte cıkmıs haber türkte cıkacamıs ve yakında bayaa bi yerde cıkabilir :) su anda ajanssporda haber olarak verildi. :)

iste pankart:


edit:cabarde yazmısım cobarde olacak :)

[Bu mesaj Raid3r tarafından 03 Şubat 2003 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gazetelerde yayınlanan fotoğrafların altında da "Seyirciler ortegaya bu pankartla destek verdi" falan yazıyomuş. :lol:

Açıkçası bundan önceki maçta açılan malum çarşaf olayını beğenmemiştim ama bu taraflı tarafsız herkesin takdir etmesi gereken bir çalışma bence :)

Haberin ayrıntısı için :
Ajansspor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...