Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap alacam peki ne alam?


bravecik

Öne çıkan mesajlar

Ya ben kitap alıcam da ne alsam die dusunuom bole Dragonlens , Unutulmuş Diyarlar , Ultima vs. türü kitap olsun ( adı noluyosa artık onnarın bilmiom ). Yukarda yazdıklarımı okudum yanı simdilik cıkanlarını. Bide Buzyeli Vadisi Destanı'nın 3. kitabı cıktı mı yada ultima nın 2. ve 3. kitapları. Eger bunnarda cıkmadıysa bana bu türden bi kitap soleyinde onu alam evde cok sıkılıom :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

buzyeli vadisinin 3. kitabı daha çıkmadı(türkçe olarak,ingilizcede yok sanırım ülkemizde). Ben word olarak buldum internetten, çıkarttırdım okuyorum. Ama türkçesi gibi yok bi çevirseler de alsak. Vinas Solamnus çıkmış dl nin onu oku bence. Solamniya Şövalyeleri hakkında[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya dl dışındaki fantastik kitaplara bir türlü ısınamadım nedense bir savaş sahnesi 20 sayfa sıkıyor beni yok beyni parçalandı yok gözünü deşti.Hele salvatorenin yazdığı kitaplar gerçekten kötü geliyor bana edebi değeri yokmuş gibi. Böyle daha soft dl gibi hangi kitap var?[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...