Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade and Soul


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar uzun çalışmalar sonucunda Blade and Soul oyununa güzel bir rehber hazırladım. Oyunun uzak doğu dövüş sanatlarına uyarlandığını hepiniz zaten biliyorsunuz. Uzun süre Aion oynamış biri olarak oyunun Aion ile oldukça fazla benzerlikler gösterdiğinide söyleyebilirim. Belki çoğunuza biraz tuhaf gelecek ama sanki oyun Aion ve Tekken karşımı bir şey olmuş gibi.
Konuyu dağıtmadan sizi rehberimi okumaya davet ediyorum. İyi oyunlar

Blade and Soul resmi sitesi
Blade and Soul rehberi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyunun aionla uzaktan yakından alakası yok. weebo oyunu olmasından mı bağladın anlamadım lel. riders of icarus var, ona bak istersen aion 2.0 olmuş direk o. ama dövüş oyunu gibi olduğu doğru. zaten pvp/pve endgame'e gelmeden oyunun esprisi yok, standart themepark işte. questing'i ultra bayık. jp dublaj o kadar seslendirme var ama hep boşa gibi, questing tek düze olduğu için. endgame'de dungeonlar, boss mekanikleri falan eğlenceli, 1v1 meraklısı için zaten arena pvp'si pazarın en iyisi falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

efsane r yaptılar çok fena. eski weapon progression tutulacakmış. 2 aydır upgradeleri yapın, yeni path'e geçilecek diyorlardı. yeni progression path opsiyonel olacakmış. mazoşistler yenisini seçer herhalde, 3 katı falan daha fazla maliyetli oluyor ve sonunda edineceğiniz silah aynı. endgame 45'ten 50'e shift ettiği için bu. ama insanlar ara tierlerde kaldığı için baya sıkıntılı duruma düşmüştü. hele casual baya zor duruma düşeceklerdi. şimdi AH baronlarına çok fena patladı ama lol

https://forums.bladeandsoul.com/topic/194163-weapon-progression-guide/

teaser'dan said:

Those who have already upgraded their weapons with endgame materials will skip ahead, while those who have yet to begin progressing at endgame will jump directly to the new system.


duyurudan sadece 2 gün sonra expansion geleceği belli olunca, serverlar, reddit, forum falan patladı. şu moda girdi millet. mmo deneyimimde böyle aptalca bi zamanlama görmedim.

http://i.imgur.com/Lqh83qX.png

şaka gibi yani siteyi açıyorsunuz expansion "this spring" diye teaser ediyor, tarihi 5 gün önce lel. leveling event'i var reward olarak eski weapon path'de ilerlemek için tokenlar veriyor ama event 23'ünde bitiyor. eventle gelen tokenlar obsolete olacaktı yani.

http://i.imgur.com/thTjTBx.jpg

adamlar kore'nin 2 senelik contentini 2 ayda yaktı, hadi bakalım. dünya şampiyonasına yetiştirmek istiyorlar serverları da bu hız çok saçma yani content gelip, 2 haftaya obsolete oluyor abi. black desert ile kapışıyorlar agresif content push ile, playerbase azalmaya başladı herhalde. reddit'e bakıyorum black desert b2p olmasına rağmen subscriberları daha fazla. ben bile 4-5 gündür oyunu bıraktım gibi olmuştu. patch hazırlık girdim gene bugün :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
level cap 50 oldu. Free olarakta gayet güzel oynanıyor bence.

6 vs 6 PvP arena eklendi.

5 Epic, 5 Superior Dungeon eklendi.

Windrest server'ı için söylüyorum epey kalabalık, çok fazla dungeon sırası beklemiyorsun.

İtem upgradeleri için gold şart. Sanırım sadece premium üyeler
lootlardan para alabiliyor.

Diğer şekilde, görev yaparak veya müzayede de item satarak para kazanılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun pvpsi zevkli ve unique ama pve'si çok ciddi şekilde repetetive ve kolay.

Amaçsızca her gün daily yapıp silahlarınızı upgrade etmeye çalışırken buluyorsunuz kendinizi. End game dungeonini yapabiliyor olsanız bile.

pvp'si bile aslında bir süre sonra repetetive oluyor. World pvp adına oyunda zerre bir şey yok. Aslında var da.. anlatmaya bile deymez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...