Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade and Soul


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ooo ama waifunuzu giydirmek oyunun önemli bi parçası dsdfdg

wardrobe'u açmak için F3'e basın, işte oraya koyabiliyorsunuz bütün outfitleri

yeni bişi öğrendim ingilizce npc'leri seslendirmeleri çok az. JP/KR'de konuşulan her cümle seslendirilmiş. Swtor kadar seslendirme var zaten ucuza mal etmeleri imkansız uzakdoğudaki gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynen öyle oluyor. lip sync bile oluyor seslendirmeler. arka tarafta guide gibi bişi hazırlamıştım

cerulean'da guild diye faction'a katıldım ama üst rank kıyafetleri sünnetlik gibi ya. bi de cool demiyor mu yabancılar tıs tıs gülüyorum. birde karşı taraftan 1k oyuncu kestiğinizde vendor'dan bi maske alıp kimliğiniz gizli dolaşabiliyorsunuz. unidentified soldier yazıyor, inspect edemiyor kimse sizi. böle takılan 2 crimson biz blackwyrm keserken 20 dk boyunca orçoluk yapıp, tankı yatırmaya çalıştılar dsdfg

daha şimdiden warlock classını tease etmişler. black desert betasına nazire herhalde. ama marta 50 patchini getirirlerse güzel olur. bugün de currency exchange'ini açtılar cash shop parasını gold ile almak için

https://twitter.com/bladeandsoul/status/700102240111972352
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işte crimson anarşi-kaos birliği ile edgy olduğu için ve kırmızı kıyafetleriyle birlikte ergenler direk seçer diye mature guildler hep ceruleanda. ama zerg olarak kırmızı sayısı daha fazla sanırım. ilk verdiği kıyafetler güzel ama cerulean'ın da.

bu arada warlock class'ı duyuruldu 5 dk önce. 2 mart. content baya hızlı geliyor helal valla. yeni instance geliyor birde mushin lab floor 8. ama level cap 45 olarak kalıcakmış. yeni kanser classımız hayırlı olsun. :P

http://www.bladeandsoul.com/en/news/unchained-arrives-march-2/

BDO release'nden 1 gün önce hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.youtube.com/watch?v=SyG-hJZEtH0

jp/kr seslendirme için tutorial var. uygulaması çok basit.

yalnız endgame gearına erişmek için deli time consuming grind var oyunda. yine de p2w değil. pay2progress gibi biraz, parayı basan gw2'deki gibi gold alıp, max gearı hemen alabiliyor. ama tera'dan bile daha az p2w faktörü. çünkü max gear ile çok basit elde edilen gear arasında çok bir fark yok zaten skill based oyun. oyunun p2w olmaması için dikkatli adımlar atıyorlar. mesela patchler çok hızlı geldiği için son patchte legendary silahları eklemeyeceklerini söylediler. çünkü ayları alıyormuş materyal grindi. milletin gear progressini tamamlamasını, gold kasmasını vs. bekleyeceklermiş çünkü şimdi getirseler 10k basan adam gold alıp direk legendary silahı alıp, faceroll çekebilirdi milleti.

owpvp için henüz pek bi alan da yok bir tek daily yapılan ve world boss kesilen alanda oluyor işte. area zaten equalized pvp. şuan pvp battleground eksikliği var bence ama 50 patch'in 6v6 battlegroundlar, gvg için yeni open world zone'u birde yine guildce yapılacak 24m büyük raid falan geliyormuş. şuan guildin pek bi esprisi yok desem yalan olmaz. oyun solo ve küçük ekiple oynamaya uygun zaten majority kitle oyunu 1v1 arena için oynuyor. fighting game gibi bi nevi. oyunun en zor pve contenti 4 man. guilde işte core ekip oluşturmaya yarar anca. birde world boss kesiyoruz işte. contenti baya hızlı getiriyorlar eu/na'a, kore versiyonuna getirip, 2016 dünya şampiyonasına yetiştirmek için.

ama combatı çok hoşuma gidiyor. baya akıcı yani, grind baymıyor o yüzden beni. black desert'ı da denedim mesela combatı o kadar iyi değil. force master ve destroyer oynuyorum. garip bi şekilde bağımlılık yaptı, herhalde classlar hoşuma gitti. alt kasıcaksanız birbirine zıt karakterler seçin, güzel oluyor. ben windrest'teyim en dolu server.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi Level 14 mü ne oldum. Komboları gösteren mor questi yapmadım şimdi onla uğraşıyorum diyorum bende level 14üm hala niye kombo yok killer cam tarzı bişey yok. Deli kombolar buldum. En güzeli Decoy atıp adamın vurmasını beklemek sonra stealth sonra Tab. Tam bi şölen :D Mesela gösterilenlerin dışında da kombolar buldum. Stealth basıp tab a basınca ADamın arkasına stealthsız ışınlanıyorsun cok iyiymiş bu. Normalde Tab a basınca vengeful spirit gibi yer değiştiriyorsunuz.

ASASlar efsane abi çok güzel kombolar var stealth oalyı acayıp hosuma gitti asas oynarım.


Nick: Wasabi Sama
Sölvır : Windrest
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

warlockla dönücem ben


warlock nerf yemiş haliyle gelicek bakalım. pvp'de en etkisiz karakter haline geldi diyorlar. ama pve'de top tiermiş. jin karakter açasım var bandwagon'a atlar mıyım bilemedim zaten force master'ım var. assassin açabilirim duruma göre.

bi yerde okudum hatta kore top500'de 1 tane warlock varmış. vur deyince öldürmüşler

Virus said:

Bende baslamayi dusunuyorum , sitesine biraz baktim ama oynayna kisilere sormak daha dogru olur diye dusundum. Hangi irki race oneririsiniz?


yazıldığı gibi race'lerden gelen herhangi bir bonus yok. hoşuna giden class'ı aç yani. sadece blade master açma. şuan baya kötü class. kore'deki balance patch'i getirip, level 45 cap'te sınırladıkları için pvp dengesi baya bozuk şuan da. summoner ve blade dancerlar yardırıyor arenada.

hattok said:

crafting ne alsak yav? Balıkçılık nası para yok mu bunlarda napmalı ne etmeli :D


merry potter, soul warden, green thumbs, tree feller. bu crafting/gathering combosunu alın main karaktere. gear progression için gerekli malzemeleri craftlıyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...