Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blade and Soul


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

bir şey soracağım şimdi oyun cbt3'de, sanırım 4 gün sonra bitiyor.

her cbt döneminden sonra server wipe yiyor mu? tekrar key alıp aktive edersek / founder's pack alırsak karakterlere kaldığımız yerlerden devam edebiliyor muyuz? yoksa fix her aralıkta wipe mi yiyor serverler. öyleyse 4 gün daha oynayıp release tarihini bekleyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alayım ben bir founder o zaman ya bir süre oynayacağım çünkü oyunu, çorbada tuzumuz bulunsun. daha dungeonlara girecek levela ulaşmadım ama dün pvp'ye baktım 1v1 filan, hoşuma gitti baya. ayrıca faction üniformasını giyince masum masum quest returnlayanlara comboyu çakabilmekte filan da hoş (:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Ben epey oynadım, oyun güzel ama çok tek düze. Teması acayip sevdiğim bir şey, B sınıfı kung fu filmleri izleyip eğlenen bir insanım, hele bir de kılıç vs varsa değmeyin keyfime. Combat sırasında o hissiyatı alıyorsun ama nereye kadar? Sandbox değil zaten, o yüzden town'a git, questleri tamamla, bir sonraki towna git şeklinde geçiyor, dümdüz themepark. Ama questleri o kadar kötü ki, konu rezalet, questlerin görevleri rezalet, dungeonlar dümdüz yürü şeklinde. En fazla diyebileceğim oyun tamamen güncellenmiş bir Tera. Eğer Tera'yı beğenip oynadıysanız, yerine başka MMO arıyorsanız, B&S tam olarak o eksikliği dolduruyor. Yok Tera'yı beğenmediyseniz, indirip kotanızı bile harcamayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...