Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion vision


Kevinromeo

Öne çıkan mesajlar

herosodelysea said:

Herşeyden öte bu projelerin hepsi yatabilir...çünki Ncsoft tarafı ile Aion yapımcıları arasında bir anlaşmazlık var...kısacası oyunca gm yok gibi..neredeyse oyunu oynayandan çok gold satıcıları var...oyunu her yerinde açık açık satışlar yapılıyor...adamlar banlanmıyor..Aion tarafı gm ler benim adamlarım olsun diyor..Ncsoft tarafı ise ben bu işi yıllardır yapıyorum..benim tecrüben daha fazla diyor..bu anlaşmazlıktan mütevellit..olan oyuncuya...oluyor..sıkılan oyunu bırakıyor ...yollar ayrılabilir..ncsoft ile...bunu hep birlikte göreceğiz...


Arada sirada gelip bakiyorum bu bolume degisiklik varmi diye (lvl 40a kadar getirebildim sorcererimi kalbim kirilarak ayrilmistim grind'e dayanamyarak. Ama herseyden kotusu, oyundaki o terkedilmislik hissiydi. Belkide 100e yakin post yazdim yada katildim, goldspammerlari durdurun alanen yapilio bu is diye. Adam artik whisperi gecmis, vendor kurmus, ayni adam gunlerce ayni yerde yapilan hicbirsey yok.
Demekki neymis, guzel grafiklerle bitmiyormus bu is. Insanin oldugu yerde, insan gibide iletisim lazimmis. mis mis da mis mis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 haftadir 49.7 lvl'im. Elim varmiyor 2 saat acayimda 50 olayim. Bende de hep bir yalnizlik bosluk hissi vardi oynarken.
Mmorpg oyunculari instanced Map'lere karsilar. Ben tam tersine cok seviyorum. Mesela Guild wars. Bir hakyenin icinde yapman gereken gorevler var. Bazilarini tek basina yapabiliyorsun.Genellikle Ana sehirde 5 kisi toplaniyorsun, beraberce gorevi bitirmeye calisiyorsun.100'lerce defa, 5 tane tavsan kulagi topla bana getir sacmaliklariyla ugrasmiyorsun. Hikaye var, senaryo var, takim calismasi var. Zevkliydi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...