Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Kasım 1999 Arsenal-Arsenal Maçı


tinkibinki

Öne çıkan mesajlar

Evet sayın seyirciler, bu akşam Webmley stadında uzun zaman akıllardan çıkmayacak bir mücadeleye tanıklık edeceğiz. Bir tarafta ev sahibi olma avantajını elinde bulunduran Arsenal, diğer yanda ise son zamanlardaki yükselişi ve iyi oyunuyla herkes tarafından zevkle izlenen Arsenal.

Sizlere maçı anlatacak olan, ben John Motson;


ve yorumlayacak olan, sevgili dostum Mark Lawrenson;


-Bugün heyecanlı bir maç bizi bekliyor sanırım, sen ne düşünüyorsun Mark?

M.L: Evet John öyle görünüyor. 1 haftadır bütün gazete ve televizyonlarda bu maç yer alıyor ve futbolcular çok hırslı görünüyor. Arsenalli oyuncular son 3 günü kampta geçirdiler ve çok yoğun çalıştılar; Arsenalli oyuncular da sıkı bir program uyguladı ve dün akşam yemeği için gittikleri restoranda kazanacaklarına dair olan inançlarını yenilediler.

- İlk 11 de şu an ekranlarınıza yansıyor;



M.L: Anelka'nın oynayıp oynamayacağı son ana kadar belli değildi ancak görüldüğü gibi arséne Wenger oynatma kararı almış.

- İşte oyuncular da sahaya çıkıyor;



- Maçın baş hakemi Michael Leslie Dean yan hakemleri kontrol ediyor, düdüğü elinde;


- Maça hızlı başlayan taraf Arsenal oldu. Anelka'nın sert vuruşu veeee Arsenal kalecisi Seaman yerde uzanarak kurtardı;



- Kronometremiz 08:55 i gösterirken hakem faul düdüğünü çaldı. M.Keown'un Anelkaya yaptığı sert hareket sonrası muhtemelen kart gelecek;


- Ve evet! Hakem M.Keown'a kırmızı kartını gösterdi. Arsenal artıl 10 kişi;



M.L: Kırmızı kart sonra Arsenal ataklarını hızlandırdı. Arsenal ise defanstaki boşluğu fazladan koşu ve yardımlaşmayla doldurmaya çalışıyor.

- Dakika 10, Anelka yine yerde kaldı ve evet, hakem faul düdüğünü çaldı. Oldukça tehlikeli bir nokta 18 çizgisinin tam dışı. Berkamp serbest vuruşu kullanmak için geliyor. Kavisli bir orta, kaleciden dönen top, GOOLLLL. Anelka kaleciden dönen topu tamamladı ve takımını 1-0 lık üstünlüğe taşıdı;



- Kronometrelerimiz 18:33 ü gösteriyor, Arsenal Petit ile hızlı çıkma çabası içerisinde. Berkamp ceza sahasının içinde elini kaldırdı, Petit Berkamp'a doğru ortayı yaptı veeee evet sayın seyirciler, inanılmaz bir şekilde ortalık karardı. Tam Petit'in ortayı yaptığı anda stadın elektrikleri kesiliyor. Wembley Stadı şu anda Adams ailesinin mahzeni gibi zifiri karanlık.


- 10 dakka geçti ve Webmley Stadı'nın elektrikleri hâlâ gelmedi. Aldığımız duyumlara göre Londra Büyükşehir Belediye başkanı Mellih Gotchec akşam telefona sarılarak elektrik faturasını ödemeyen Arsenal takımının stadının elektriğinin kesilmesi emrini vermiş. Bunu neden maç akşamı yaptığı ise merak konusu. Bir gelişme yaşanana kadar yayınımız married with children dizisi ile devam edecek;

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...