Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil tavsiyeler gerekli


fmea

Öne çıkan mesajlar

C1 butun dengemi bozdu. c1 cikmadan once oyunda ilk defa adam akilli farming yapmaya baslamistim ve ne yazikki 2 gun sonra C1 'in cikmasi ile butun dengeler bozuldu charim lvl 33 scout du ama bi baktim kiting yapamiyorum ve bowumda kotu oldugu icin (elven bow) cok fazla rest zamani harcamak zorundayim elimde 200k vardi benim bowu sattim 650'ye ve 680'e bir poniard dagger kalan paraylada reinforced gaiters, birtanede bronze helmet aldim def im 294'e cikti lvl'da 34'e herneyse. suan C1de mavi moblar para vermedigi icin veya beyaz moblarin altindakilerden pek para cikmadigi icin farm yapamiyorum ve benim daggerim kendi lvlima gore olan moblari oldurmek icin pek kullanisli degil bu durumda ne yapmayliyim sizce? yeni bir char acmak istemiyorum bunla devam etmek istiyorum ama enazindan 1 milyon biriktirip bir cursed dagger almam gerekiyor veya kukuri alip daha sonra cursed ama ilk once bol bol para yapmam lazim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sana yeşil olanları kesmeye devam et.
düşüyor hala para .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

solo kasilabiliyo oyunda 3.5 saatte %10 alabiliyodum preludede ben fakat c1de rest suresi artiyor (mana/hp) o yuzden 4.5-5 saat suruyo %10 fakat party yaparsan gercekten bu sure azaliyo c1den once party sux party sux diyodum lafımı geri aldım :) ama soyle bısı var dusuk levellarda 52 oncesi gercekten rangerlar icin zor oluyomus.[signature][hline]Arthad LvL 57 Silver Ranger @ kain
icq:140353
RANG RANG

[Bu mesaj -Ari- tarafından 01 Temmuz 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

C1 ile birlikte +30 lvl moblardan artık daha fazla drop olayı var . yani mesela bir wrym dan animal skin yada iron yada buna benzer 300-400 adena eden malzemeler düşüyoo ki bu 3 te 1 gibi bir oranla. bu durumda hem lvl hemde para kasabiliyorsun .
bence lvl ve parayı aynı anda kasman daha mantıklı çünkü düşük lvl li bir charında top d grad silahın olsa bile pek bir işe yaramicaktır. bu durumda skiller çok daha önem kazanıyor. yani 700 k lık bir silahın olsun ama lvl 38 ol . lvl 30 da bir sor yada mythril daggerin olmasından daha iidir .
tabii bu sadece benim fikrim .[signature][hline]The AmokRunner
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde top grade i alıp sonra lvl lenme taraftarıyım, bende top D grade ler var lvl 30 civarı tamamladım tumunu ve gercekten rahatladım simdi lvl kasıyorum hemde C grade ler icin para biriktiriyorum.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onceden top grade degilde lvl diye haraket ediyordum bende ama bu hic bir ise yaramiyor once item gerekli, zengin olmak lazim :)
lvl elbet alinir lvl kazanmak kadar kolay birsey yok zaten 3 gunde bir lvl atlayabiliyosun..
kendi lvlima yakin moblari kesmek istememin nedeni suan lvl34 iken parayi toparlayip enazindan bir kukuri alabilmek daha sonra 500k biriktirip 38e kadar yeni bitane alirsam 40a kadar onla gidebilirim heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level 40ta çok para lazıımm çook :) Spellhowler oldum ama olana kadar sadece 400k civarı gatekeeper parası ayrıca 3-4 günde feda ettim. Silah 3.3m set 1m= 4.3m. Yani masraflarla beraber 5m lazım aslında:)
Bu arada ilk önce lvl atlamak daha mantıklı. Yüksek lvllarda yüksek kazanç sağlıyorsun. Veya hemen iyi bi silah set istiyorsan ebaydan 24-25 dolara al 1m keyfine bak ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...