Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Veterinerler


orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Haziran gibi Moda tarafına taşınacağımız için yeni veteriner arıyoruz. Bir tane evin tam altında vardı, Oyun atölyesinden barlar sokağına doğru giderken, o veteriner hakkında bilgisi falan olan var mıdır? Evin tam altında çünkü, müthiş olur iyi bir veterinerse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

veterinerler iyi kar marji ile calisiyor dogru. guzel paralar kazananlari da var.

ancak gonullu olarak bir cok ek ucrete de katlaniyorlar. gecenlerde gittigim bir veterinerin ornegin kendi poliklinik kafeslerinde 2 tane olene kadar bakacagi kor kedi var. birisi getirmis birakmis. sokaga desen atamiyor. hayvanin gozleri gormuyor, bakima muhtac. isteyen sahiplenen de yok. kendi besliyor mecburen.

benzer sekilde ufacik cocuk bu halde buldum diye olum doseginde ezilmis kedi getirince hayir bakmam, hayir ameliyat etmem diyemiyorlar, cogu etik bir kod benimsemis durumda bu konuda.

dolayisi ile para odeyebilen musteriden de tahsilat yapabilmeleri lazim.

cins kedi sahiplerine ozellikle daha da yuksek ucret cakma sebepleri bu. sokaktan alinip ev kedisi olmuslara her zaman daha dusuk ucretler isterler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Sufi said:

istanbul'da avcılar cıvarında veteriner ihtiyacı olanlar için:

Avcılar Veteriner Kliniği, Ersin Gümüş.
Ambarlı mh. plaj yolu sk. No:6 Avcılar İSTANBUL / Türkiye
Tel : 02126954410

neden tavsiye ediyorum kısaca bahsedeyim: konuyu takip edenler bilirler, hamur ve çamur ismini verdiğimiz, 1 haftalıkken bulduğumuz 2 kedi yavrusuyla biz "bunlar artık ev kedisidir ve bizde kalacaklar" diyene kadar, yani 2 ay boyunca ücretsiz ilgilendi ersin bey. hayvan sevgisi konusunda kendisine güveniyorum. başka söze de gerek yok.

bir veteriner hekimin sağlayacağı her türlü hizmeti sunuyor. bu bölgede ihtiyacı olan olursa önce kendisiyle görüşmesini tavsiye ederim.


Sokakta gözleri hastalıklı yavru kedi görüp buraya götürmüştük, hiç muayene etmeden bi kaç yüz tl fiyat söylemişlerdi. Hiç muayene etmeden kapıdan girişte bilmem kaç yüz tl diyince hayvan sevgisini çok hissedemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Ben de İstanbul Anadolu yakasında, mümkünse Ümraniye'ye yakın, 24 saat açık ya da en azından acil durumda dükkanı açabilecek veteriner tavsiyesi arıyorum bilenler varsa.

Ümraniye Esenşehir'de, Metrogarden AVM'nin hemen yanında (Opet'e gelmeden hemen önce) MediVet diye bir kliniğe gittik. Doğum tarihine göre aşı takvimi çıkarıp zamanı geldikçe SMS falan atarak hatırlatan bir sistem kurmuşlar, buna dahil olursanız tüm ürünlerde de %10 indirim sağlıyorlar. Her gün 09:30 - 20:00 gibi açıklar.

Henüz ciddi bir müdahaleye ihtiyaç duymadık, sadece bir kere gittik ama ortam steril, veteriner ve asistanları çok ilgili. Müdahale gerektirmeyen kısa muayenelere 10-20 TL gibi sembolik bir ücret alıyorlar, fazla ya da erken aşıya sizden önce karşı çıkıyorlar, ticaret peşinde değiller gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Elimde bir takım fazla kedi mamaları var, gerçekten ihtiyacı olan barınak, ya da sokak hayvanlarını misafir eden hayırsever veterinerler var mı bildiğiniz? Bizim sitede 2-3 kedi anca var, onlar da mangal alanında takılıyor zaten paso, aç kaldıkları yok :p

Kimisi açılmamış paket bile olduğundan satmasın ya da eşe dosta vermesin, gerçekten ihtiyacı olan hayvanlara yedirsin istiyorum verdiğim yer/kişi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cihangirdeki kediciablalardan birine verebilirim istersen. ya da gel tanıştırayım sen ver içine sinsin yaptığı hasta kediler için olan bölmeyi, her yana koyduğu mama evlerini, mamaları falan gör. gerçi o mama markası değiştirmekten nefret ediyo, ama kaliteliyse kendi mamasına karıştırarak verir burdaki kedilere, ya da yavru olanlar var onlar hızlı semirsin diye onlara dayayabilir

gerçi ümraniyedeymişsin, direkt oralarda vardır bi barınak falan. bi de mama konusunda hızlı pes etme geçişlerde, 1 haftadan uzun sürsün geçişin. öyle bişey hatırlıyorum kedin ishal oldu diye direkt vazgeçmiştin ama 2 günde geçiş yapmıştın gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o Orijen mevzusuydu, ondan önce tahıllı düz standart mamalardan baya çeşit yapıştı elime :p Yaklaşık 1.6 kg. Hills, 1.2 kg Proplan, 1.2 kg Royal Canin var elimde, hepsi kitten.

Tamam buralardaki barınaklara bir bakayım ben, yani barınak da olsa kansız adamlar da var, "bizimkiler kalıntı çöp möp idare ediyor işte bu koskoca Royal Canin ben bunu bizim emmoğluna götüreyim" desin istemiyorum hıyarın biri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman cihangir tarafına yolun düşüyosa ses et sokak kedilerine verelim. ben zaten yavruya acana kısıra nd kullanıyorum iç etmem tahıllı mamayı korkma :P

ya da kendin akşamları yürüyüşe çık hanımla elinde yarım kilo mamayla, sokak kedilerine koya koya yürü her gün. hem spor olur. sokak kedisi her yerde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
eskişehir için veteriner tavsiyesi yazalım şurada dursun.

1- nuhun gemisi veteriner kliniği (özellikle dahiliye konusunda iyiler) vişnelik caddesi
2- sempati hayvan hastanesi (ortopedi konusunda doktoralı cerrah kıvanç hoca var)kızılcıklı cad.
3- gönen veteriner kliniği (etik duruşu, temizliği süper. hekimlik olarakta diğerlerinden geri kalmaz. benim veterinerim bu)kızılcıklı cad.

ayrıca türkiyede biliyorsunuz bu işin erbabı ateş barut hocadır. şehrinizde çözülemeyen sorunlar olduğunda petcode ankaraya yönlendirilir genelde ankaradaysanız çok şanslısınız zira türkiyede daha iyi klinik var mıdır bilmiyorum. onlar da çözemezse, dualar dualar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
  • 4 yıl sonra ...

Abi kediler patilerini vücut altına alıp oturuyorsa devamlı, ortam sıcaklığı konfor alanının disindadir. Hayvan ortamdaki tek isi kaynağına yaklaşmış, bu normal durum, sahibine saydiracagim bu durumda, bana getirse el koyarım kediye veteriner olarak. Şuanki evde eski tip kalorifer petekleri var, sadece kedim için salondakinin üstüne mermer kestirdim. Hıyar sabahtan akşama üstünde, evde şortla gezmeme rağmen üşüyor yavsak

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...