Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YıldızCon


Beckett

Öne çıkan mesajlar

31 Ekim - 1 Kasım günlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi bilim kurgu ve fantastik kurgu kulübü ilk YıldızCon'u düzenliyor.

Masaüstü RPG, anime ve kısa film gösterimi, ödüllü MTG turnuvası, çeşitli board gameler ve kart oyunları (Munchkin, Kurtadam, Settlers of Catan) ve conventionın Halloween'e denk gelmesi sebebiyle özel bir oyunumuz da var.

İlginenen arkadaşları ikiye ayıracak olursam;
1-)DM'ler: Oyun kayıtları başladı, www.yildizbkfk.org adresinden Yıldızcon linkine tıklarsanız kayıt yapabilirsiniz açacağınız oyun için.

2-)Oyuncular; Oyuncu kayıtlarımız haftaya pazartesi günü başlayacaktır. Yine aynı adreste bu kez farklı bir linkten kayıt yaptırabileceksiniz.

3-) Ben anlamam öyle çok ama bir uğrayayım: Sizden çok yok ama yine de gelin. Çok basit ve eğlenceli kart oyunlarımız mevcut. Ayrıca Halloween olduğu için, temayı bozmamak şartıyla, istediğiniz kostümle gelmek mümkün.

Convention Yıldız Kampüs'de olacak, ki kendisi Beşiktaş'da bulunur. Ulaşımın bir sorun olacağını sanmıyorum. Ancak ''Nasıl giderim beni, hede hödö?'' ya da conventionla ilgili daha detaylı bilgi almak için (şu anda kesin olan oyun listesi vs.) buraya yazın ya da bana öm atın msn falan vereyim konuşalım detayları.

Ha unutmadan, oyunlara giriş ücreti 5 liradır, bilet alıp üstündeki numara ile oyunlara kayıt yapılır. Bir çoğunuz aşinadır zaten sanırım. Patiyi bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...