Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[WoW]50 dakikalık oyun içi video


axedice

Öne çıkan mesajlar

Bir human warrior un 5. lvldan 6. lvla geçişi ve training, combat vs. ile ilgili bilgi içeren bi oyun içi video. Stormwind şehri ve elwynn forest ta geçiyor genel olarak. Daha fazla bilgi için tık.
Bittorent le indiriliyor, torrent linki : tık

Biraz kalitesiz ama idare eder, grup olmadan wowda lvl atlamanın hiçte kolay olmadığını bi göstergesi ayrıca. Phase 3 te çekilmiş, görebileceğiniz gibi lvl atlayınca bütün skiller otomatikman fulleniyor. En başlarda baya bi reklam yapıp kendince karizmatik bi hava yaratmaya çalışmış arkadaş, ileri sarın geçsin:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skiller normalde uodakine benzer bi şekilde artıyor yanlız her lvlda skillerin alabileceği bi max değer var(lvlx5) (tradeskills ve bi iki combat skill i dışında.Sword, defence gibi özellikler normal artarken tslerin alabileceği max değer ustalığınız yani trainerlara ödediğiniz paraya bağlı). Misal 5ten 6ya atlayınca skilleriniz 25ten direk 30a çıkıyor. Bunlar beta phase 3 için geçerli, ya yeni patchle yada phase 4te normal hale dönerler.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En güzeli uo sistemiydi aslında, kullandığın şeyler artar. İsteyen karşılıklı geliştiriyordu yeteneğini isteyen mezarda isteyen zindanda. Hatta Dungeon Siege oyununda gördüğümde şaşırmıştım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Da yine öyle olucak. Misal bi önceki phase de herkes lvl atlamadan önce tüm skillerini maxlıyordu. Hem fire ı hem de frostu full olmayan mage yoktu nerdeyse. Skillleri üzerinde kullandığın yaratığın lvlına bağlamakla gibi yöntemlerle ancak macronun önüne geçebilirler.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...