Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One


yav

Öne çıkan mesajlar

Danke.


diziyi sadece 05 yapımı yeni çekimlerle izlemeye başladım 9.doktordan öncesi hakkında zerre fikrim yok. zaten 9dan sonrası hakkında da yok çünkü henüz ilk sezonun ortalarındayım. ve hiç istemiyorum doktorun değişmesini ama sadece 1 sezon var christopher eccleston :/

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birinci sezonda doktorun değişme nedenini ekşi sözlükten öğrenebilirsiniz. Doctor Who yada oyuncunun ismi altındaki başlıkta yazıyor. Karakterler 2. sezondan sonra ve sezon sonlarında değişselerde ara ara bölümlerde tekrar geliyorlar. Yani anlayabildiğim kadarıyla doktor dışında sadece hikayenin gidişatı nedeniyle değişim(yeni karakterler) varmış gibi gözüküyor. Buarada o karakterlerin değişmesi kesinlikle rahatsız etmiyor. En azından beni etmedi.

Bu arada bir yanlışlık yoksa 23 gün sonra yeni dizi başlıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya o kadar güzel bi dizi ki anlatamam resmen zeka fışkırıyor her bölümden. senaryolar twistler falan o kadar akıllıca işleniyor ki ve tam anlatamıyorum ama çocukluğumda izlediğim okuduğum şeyleri hatırlatıyor bana yani bazı hikayeler olur ya elbet biliriz hepimiz iyinin kazanacağını bu yüzden zevk almayız ama bazılarında da hikaye o kadar güzel işlenir ki önemli olan iyinin kazanması değil nasıl kazanacağı ve neler olacağıdır işte böyle. falan filan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

naraso said:

indirmeye başladım. ama belki ilk doktor gidince bırakırım.

doktor öyle çat diye ayrılıp yenisi mi geliyo bişeye bağlıyolar mı ?

sadece bağlıyolar ya da bağlamıyolar diyin ama spolier vermeyin :D


doktor regeneration denen olaydan yapıyor çok ekstrem durumlarda o yüzden değişiyor. mesela 9'un 10 olduğu durumdaki giibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...