Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icecrown Citadel Raid


Mortis

Öne çıkan mesajlar

ilk phase de bi trap war ustnde durursan ucuyosun.. 2. phase de valkyrler olmuyo yarı hp de yukarı cıkıyo.. defile 10 kat daha hızlı buyuyo.. 3. phase de harvest soul bir kisiye degil tum raide atılıyo diger phase de vile spirit ler oluyo kesmedigin vile spiritler phase bitiminde "lk phase" ine geliyo.. infest 11k tickliyo bi de 103 milyon hp war..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Castiel said:

BaaL said:

Castiel said:

Neticede ben kahin değilim orada bir tahmin yapmışım üç aşağı beş yukarı tutmuş. Gelen geçenin kestiği bir boss olmadı olmayacak. Top 100 dışındakilere gitmez demişim 150 olmuş gören duyanda dünyanın sonu sanacak.

bu dursun kenarda da. buff %30 olup catac gelmeden kesen guild sayısı 357 oldugunda uplar tekrar rikkie.

edit: buff %25 olduktan sonra 2 günde 22 guild kesmiş.


Bir insan paragrafın anlamını hiç mi idrak edemez ? Bir bütün olarak değerlendirmek yerine oradan cımbızla kelime seçer ve şebeklik yapar ? Tuhafsınız hakikaten :) Fakir olup zenginlerden nefret eden tiplerden farkınız kalmamış, sizi alakadar etmeyen konularla ilgili yorum yapıp duruyorsunuz.

100 200 300 sen kestin mi ya da %50 gelse kesebilecek misin yok? Ee o halde seni alakadar etmeyen konuda yorum yapmanın gereği ne ? Sadece laga luga yapıyorsunuz, boş ötesi yaptığınız yorumlar. Yok ileride uplarız falan lol nasıl bir ruh haliniz var çözemedim. Ondan sonra castiel öyle dedi böyle dedi diye ağlıyorsunuz.


hahaha. baal varya hep sen yapıyosun hep senin yüzünden. paso sataşıyosun, milleti ezikliyosun. çok ayıp. kesemiyosun kıskanıyosun. İRREZİL :p

ahah çok güldüm ya. biri demiş demiş sakla samanı, öteki demiş tombul tombul memeler haha..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...