Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aion Your-Freedom Rehberi


dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Proxifier'in Trial suresi biten ve satin almak istemeyenler icin alternatif program "ProxyCap" ayarlari;

1) http://www.proxycap.com/download.html adresinden isletim sisteminize uygun versiyonunu cekin.

2) Setup'dan programi kurup, calistirin.

2.a) Programi calistirdiginizda proxifer gibi, kendini baslangic barina aticaktir.

3) Baslangic barinda programin iconunu bulup, uzerine sag tiklayip "Prefences" a basiniz.

Simdi programin ana menusu acmis bulunmaktayiz. Yapmamiz gereken iki tane ayri ayar var.

A) Proxies
B) Rules

Bunlar proxifier'da settingsde yaptigimiz ayarlarin aynisi aslinda. Birine proxifierda oldugu gibi localhost yazicaz, digeri de proxy'nin hangi programlara uygulandigini belirliycek.

4) Sol menudeki, Ruleset'in altinda bulunan "Proxies" e tiklayin;

4.a) Sag tarafta menun bos olmasi gerek, menunun sag ustundeki "New Proxy Server" iconunu tiklayiniz (Ufak bir icon, karenin kenarinda yildiz isareti gibi bir sey var, X'in yaninda)

4.b) Size su bilgileri sorucak;

Type : Socks V5
Host : 127.0.0.1
Port : 1080

Bu bilgileri girdikten sonra OK'e basip kapatiyor, ilk adimi tamamlamis olduk. (Proxifier'daki settings'e "localhost" yazmakla ayni sey.

5) Sol menuden "Rules" a tiklayiniz. Proxy ayarlarinda oldugu gibi burdada sagdaki gelen listenin bos olmasi gerekiyor. Dorduncu adimda yaptigimiz gibi, listenin ustunde sag tarafta olan "New Tunneling Rule" a basiniz (X'in yaninda olan ufak imge)

5.a) Sizi soyle bir liste bekliyor olucak(olmasi gereken ayarlar ile yaziyorum, defaultu bu olmayabilir);

Rule Type : Tunnel Through Proxy

Proxy Server : Default (Zaten 1 tane proxy ayari yaptigimiz icin, default olarak onu kabul edicek, birden fazla yaparsaniz, specific olarak benim 4.b'de verdigimi sectiginizden emin olun)

Application : All Programs (isin kilit noktasi burda)

Transports : TCP / UDP (ikiside secili olmali)

Destination IP Range : Not Restirected

Destination Port Range : Not Restirected

Bu ayarlari yaptiktan sonra, OK'e basip kapatiyoruz.

6) Garanti olsun diye ProxyCap'i kapatip, yeniden aciyoruz. Ayarlarin soldaki listeden secerek aktif olduklarindan emin oluyoruz. Eger listelerde yaptigimiz ayarlar gorunuyorsa, proxycap'i test etmeye haziriz demektir.

7) Proxifierda oldugu gibi, ilk adim olarak Your Freedom'i acip, server'a baglaniyoruz. Server'a baglandiktan sonra, ProxyCap'i calistiriyoruz. Kendini baslangic barina aticaktir, merak etmeyin calisiyor, proxifier gibi acip bakmamiza gerek yok cunku o kadar komplike bir program degil, calisip calismadigini .exe'ler ile goremiyoruz. ProxyCap'in calisir vaziyette oldugunu gordukten sonra NCsoft Launcher ile tekrar oyuna giriyoruz. Oyuna girdikten sonra alt+tab yapip, your freedom'dan proxifierda yaptigimiz gibi "baglantilar" penceresine gidip, aktif olan baglantilarin olup olmadigina bakiyoruz. Eger varsa, proxycap'i basari ile kurmussunuz demektir, eger yoksa, buyuk ihtimal bir hata yapmissiniz demektir, ayarlari (4 ve 5'i) tekrar gozden gecirin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YF-Proxifier ikilisi ile oyuna girmeyi becerdim ancak şöyle şeyler oldu;

bir kere 250'lerdeki ping düşmedi, alt+tab ile dönüp baktığımda YF'de de proxifier'da da aion'un data alış verişini görebilmeme rağmen...

ayrıca 5 kere 10 ar saniye aralarla attığım pinglerden her defasında bir tanesi 400-500 gibi büyük bir rakam çıkıyordu, sürekli koşturarak lag durumunu gözlemlemeye çalıştığımda da bu yüksek ping değerine karşılık gelen anlarda rubberbanding dediğimiz olayı yaşadım yani karakterin lagden dolayı daha geriden koşmaya devam etmesi gibi...

bu windows 7/vista yönetici olarak çalıştırma hedesini aklıma getirdi ama bütün bunları XP'de yaşadım ben

daha sonra herşeyi kapatıp oyuna normal girdim ping yine 250lerdeydi ama bu lag spike mı diyelim artık her neyse o yoktu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YF'da hangi serveri sectin? Almanya (DE) olduguna emin misin? Birde ctrl + alt + delete yapip, gorev yoneticisinden YourFreedom.exe'nin onceligini arttirmani tavsiye ederim, XP'de ise yariyor olmasi gerek.

Your Freedom tarafindan bir sorun yok (ben su oyundayim, 92 ms var). Proxifier tarafindada bir sorun yok gibi gorunuyor, olsa YF'de baglantilarda gorunurdu. Geriye sadece isletim sisteminden dolayi, your freedom'in duzgun calisamamasi kaliyor, onu da yukarda yazdigim yontemle duzeltmeyi deneyebilirsin...

Bunlardan baska aklima hicbir sey gelmiyor :(

ps. Sectigin YF serverindada sorun olabilir tabii, ems10'dayim ben su an sorun yok orda, ona baglan en azindan serverdan olup olmadigini anlamis olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...