Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS: Side Faction


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

merabalar. bu bölümün ne olduunu pek bilmiyodum, ama inkaudonau bana pm atıp da, bilg. oyunları bölümübdeki nfs topiinde yazdıım yazıyı buraya ayrıntılı bi şekilde alırsam çok güzel olacağını söledi. o an patide böle bi bölüm olduun keşfettim :) neyse mevzu şu. EA nın çıkarttığı b.ktan b.ktan NFS oyunlarından bıktım. o yüzden kafamda bi NFS oyun senaryosu ürettim. onu paylaşmak istiyorum.

Bir NFS oyunu olsa....

NFS Side Faction diye bi oyun yapsın EA..

oyunda hem polis olabilelim hem de sokak yarışçısı.

bi legal side
bi de dark side asdsad

profil oluştururken, kanun koruyucusu mu yoksa bi sokak yarışçısımı olcan desin.

sokak yarışçısı seçersek, çok orjinal bi underground muhabbeti olsun. underground 1-2 deki gibi pimp my car yapabilelim. ama most wanteddaki gibi süper bir sürüş vs olsun.

otoban polisi kobra 11 olursak da, işte önce ufak bi arabaynan başlayalaım. suçlu yakaladıkça, yarış bastıkça, kovalamcada en kısa sürede adam paketledikçe vs gibi özelliklerle puanımız bişilerimiz rankımız vsvsv artsın. bunnar arttıkça terfi alalım. terfi aldıkça daha sağlam departmanlara geçip daha hızlı kalite arabalar açılsın. işte diyelim 5. seviyeye geçtik, artık bize karakoldan desinlerki, hacı sen bu işi iyi yapıon, menethettın otobanında çok sakatlıklar var, porş lamborgini ferrari vs. istediini seç, alalım lamborginiyi, POLICE yazısını yazdılarım, tabi güzel bi dış boya badana vs upgrade ofc.. çıkalım yollara, canavar gibi yakalayalım elemanları. aynı zmanda nasıl sokak yarışçısının polis telsizi dinleme ve police scanner ekranı varsa, bizim de helikoperden görüntü desteğimiz ve telsiz frekanslarını dinleme özelliğimiz olsun. ha bi de.. şöle bişe var. undergroundda upgradeler rank ve parayla iken, polislerde rank ve performans puanıyla alınmalı. zaten parçalar devletten. sadece o parçaların açılması için gerekli rank ve almak için de özel polislik puanı kullanılsın.. neyse öle bişey..

bir de arada bonuslar da olmalı. mesela bonus mission, gizli görev. bi gece yarışına sokak yarışçısı gibi katılalım vs..

sokak yarışçı profilinde olursak da hem gece hem günüz yarışabilelim. gündüz yarışları daha çok para kazandırsın ama teklikeli olsun. polise rüşvet yedirmece bile olsun ya.. ama o olmaz, polis departmanları dava açar EA ya asdas.. neyse.. bir de sokak yarışçılıında çok ilerledikçe ve çok çok para kazandıkça özel bonuslar açılsın. mesela bok gibi param var. rankım 8 diyelim. (bu arada max rank 12 olsun hadi). neyse. tır kiralama veya satın alma muhabbeti açılsın. nası bişe. şöle annatim hemen. yarışıodum, polis geldi, kaçıorum heyvan gibi.. neyse baktım olmicak. hemen bas tuşa, ufak bi cep görüşmesi replii girsin. benim kankiler tırı kapsın. ok çıksın ekranda. GPS ten tıra doğru ortak bi noktaya gideyim. polisi 20 sn atlatabildiim an, önümde ilerleyen tıra biniyim. al sana mobil safe house.. bu mobil safe house oyunda en çok tutacak olan şeydir söliim.

bir de oyuna yüksek dağlar eklensin. karda araba sürebilelim. ayrıca kumsal da olsun. (4mevsim bi şehir olsun, antalya gibi, saklıkent vs var orda da) neyse. kumsalda 4x4 le takılalım. ya da en azından kuma ve kara girebileceğimiz bazı bölümler olsun.

drift olayı da olsun ama bu olayı öle kapalı alanda dön babam dön yapmayalım. fast and furious tokio gibi, otopark altı, cadde ortası vs gibi yerlerde drift yapılsın.

son olarak, oyuna insan koymayı düşünebilir EA.. midtown madnes.. ölmedeyn çarpılamayan insanlar. nası çarparsan çarp hep kenara zıplıyo heyvanlar. onlar gibi insanlar olsun. oyuna direk hava katar deli hava katar hem de.. şehrin işlek ve şekil mekanlarında tiki elemanlar olsun. varoş kesimler falan olsun.

şehirde belli bir bölge direk street racerler için olsun hatta. burada belli saatlerde gittinizde toplanmış takılan gençler falan olsun. size cepten haberleri gelsin takılıyoz yarış var gece gel kanki falan diye.

ayrıca yine midtown madnes tarzı açılır kapanır köprüler olsun oyun içinde. aksiyona ihtiyaç var! köprüden uçmak istiyorum kesinlikle.

hepsinden öte, oyuna insan unsuru ekleneceği için, artık bizi durdurmak için 974893274 tane polis arabası sürtme yoluyla boşalıcak abaza tipler gibi peşimizden koşmasın, onun yerine sokakta swat görmek istiyorum ben. arabama ateş edilsin. spoilerım delindi diye üzülim yav.. abartmasınlşar tabi de eheh..

eğer harbiden arcade yapcaklarsa, salak saçma şeylerle uraşmasınlar, bunu yapsınlar. babalar gibi oyun. dünyada da almayan kalmaz bu oyunu. afrikadaki ACLAR BİLEM alırlar yani..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...