Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR Second Age


Imvoid

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle bütün hepinize selamlar.

Dünya çapında olan projemizden söz etmek istiyorum : TR Second Age. Türkiye çapında bir inceleme yaptığımızda TR2A , Türkiye'de eksik olan bir MMORPG projesidir. Bunu görüp aylardır yaptığımız araştırmalar sonucunda The Second Age sürümü hakkında çok ayrıntılı bilgilere sahip olduk. Bunun sonucunda Türkiye'de gerçekten bu tür profesyonel sunucuya ihtiyaç olduğunu anladık. Aylardır süren bu sıkı çalışmamız ve araştırmamız sonucunda T2A'nın bir nevi Türkiye bayisini oluşturmaya karar verdik. Bu proje için başarılı olmuş ve bir yerlere varmış İngiliz ve İtalyan UoSecondAge sunucu sahipleriyle konuşulmuş ve bir takım şeylerde anlaşılmıştır. Bu yüzden MMORPG tabanında The Second Age Türkiye kolunu yaratma kararı aldık. Ekibimizle sıkı çalışma sonucu bunu da başardık. Her ne kadar klişe olmuş bir söz olsa da bu sunucudaki kesin değişmeyen amacımız , kaliteli bir kitleye önümüzdeki senelerde Ultima Online oyununu sevdirmek ve bu projeyi T2A'nın dışına kesin olarak taşmayacak bir biçimde OSI kalitesine getirmektir.

The Second Age nedir ?
Ultima Online oyununun 1998'de piyasaya sürülmüş ilk stabil eklentisidir. Bu eklenti ile birlikte OSI sunucuları 100.000 kullanıcıyı geçerek bunun hakkında bir ödül almıştır.

Bir önceki sürüm (Ultima Online : Shattered Legacy) ise Mondain isimli bir sihirbazın ölümünü anlatmaktaydı. Mevcut sürümün hikayesi , Minax'ın Sosaria'ya saldırısını anlatmaktadır.

Arayüz olarak mevcut Sphereserver sunucuları ile aynıdır. Ancak dizayn , sistemler ve ayrıntılar %100 oranda farklıdır.

Default client 1.25.34 olarak başlamıştır. Client 2.0.0b'ye kadar T2A olarak kaldıktan sonra Renaissance sürümüne geçiş yapmıştır.

Karma , fame sistemi ve buna bağlı kelle alma gibi sistemler gelmiştir.

Sosaria , en ayrıntılı bir şekilde dizayn edilmiştir. Bunun yanında Mondain'in ölümüyle ortaya çıkan Lost Lands oyuna dahil olmuştur.

UODemo denilen , Ultima Online oyununu single player olarak kendi kendinize öğrenebileceğiniz bir sürüm çıkarılmıştır. Bu sürüm ilk olarak bir wispin size vereceği quest ile başlar ve daha sonra sizi OSI Sosariasının birebir kopyasıyla baş başa bırakır , oyuncuları hariç.

TRSecond Age
Ekipçe amacımız , bu güzel RPG oyununu ülkemizde profesyonel bir biçimde sunmaktır. Elimizde bulunan ayrıntılı T2A rehberleri ve kaynakları vasıtasıyla The Second Age oyununun çok büyük bir bölümünü projemizde aktif kıldık.
Örnek verecek olursak ;
- Remove Trap , Musicianship ve diğer boşta kalmış yetenekler aktif edildi.
- Sosaria üzerinde ayrıntılı dizayn yapıldı. Bu sayede macera ve keşife çıkacak role playerlerimiz için yeniden Ultima Online öğrenir hissini tadacaktır.
- Sizi öldüren azılı bir katilin kafası için ilan vermek isteyeceksinizdir elbet..
yada oyun içinde bulunan ayrıntılarla tanışmayı..

Bunlar sadece ufak örnekler. Çünkü The Second Age'de bulunan sistemler veya ayrıntılar açıklanamaz. Sır olduğundan değil , sadece oynanmadığı , yaşanmadığı sürece anlaşılamaz.. Oyun içi tıpkı OSI'deki gibi çok zor gelişilebilen , zor yetenek kazanımı sağlanan kısaca zor ancak bir o kadar zevklidir. Elbette rol demek zorluk demek değildir ancak zorluk her zaman her oyunda Türkiye için bir elek görevi görmüştür.

Ultima Online bilenler , oyuna yeniden başlayacakmış hissine kapılacaklardır. Bunu size garanti edebiliriz.. The Second Age seçimini yapma sebebimiz , MMORPG'e daha yatkın olması , daha fazla ayrıntı barındırması ve yetenek ile paranın eğlenmek için gerekli olmadığını anlatmasıdır. Ve şuna inanmanızı istiyoruz ki bu projedeki ekipçe tek amacımız , eski ve kaliteli günlerinize dönmenizi sağlamaktır. Bunun yaşanacağına garanti ediyoruz.

Çeşitli yerlerden The Second Age hakkında fotoğraflar ;

Kaptan , Sosaria topraklarını terkediyor..


Maceraperestler , The Second Age yeniliklerinden olan ve henüz adını bilmedikleri Terathan Kalesine sefere çıkmışlar..


Son uğurlama..


Hythloth Baskını..


Gümüş kurtu öldür , ödülüm çok iyi !


Fotoğraflar oldukça özendirici. Sunucumuz , herşeyiyle bu fotoğraflar gibi olacaktır.

Henüz herhangi bir link veya yönlendirme vermiyorum. Bunun sebebi , forumda açık reklamın yasak olmasıdır.

Konuyu açma sebebim , kısaca bir nabız yoklamasıdır. Ekipçe daha iyi ve hak edilen yere geleceğimizi düşünüyoruz. Site admininden lütfen bu konuyu silmemesini rica ediyorum. Türk Ultima Online oyuncularının bu tür bir sadeliğe ve orjinalliğe ihtiyacı var..

Sahtekarlık amacımız yoktur. T2A için kesin ve doğru bilgiler araştırıp bizzat oyuna entegre ediyoruz. Ne fazladan bir ayrıntı , ne de eksik..

Yorumlarınızı veya eleştirilerinizi bekliyorum. İyi günler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...