Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son soz


Edebi Kanguru

Öne çıkan mesajlar

Hatirla!!!
Sabahin ilk isiklari alnimin ilk cizgisinden goz kapaklarima dogru iniyor ve ben hala yatagin icinde dolanip duruyorum.Bugun hangi onemli konuyu hatirlamam gerekiyordu?
Tatsiz tuzsuz cayimla kahvaltima baslarken gunun anladm ve onemini hatirlamaya calisiyordum.Neydi?Sanirim yavas yavas geliyor aklima.


Yapma!!!
20 li yaslarin baslarindaydin.Guzel bir pazar kahvaltisi icin alisverise ciktik sabah erkenden.Gittin yine o vitaminsiz etlerden aldin.Masada kahvalti sonu muhabbeti yaparken bana bi itirafta bulunmak istedigini soledin.Kizmamam sartiyla.Kizdim tabi bu yasta kiz kacirmakda neymis? Hemde bu devirde...Aradan 1 hafta gecti arkadaslarinla disari cikacagini soyledin.Tamam cikabilirsin.Sonra? Sonra aldim haberini kacirmissin kizi.Bravo! Polis heryerde seni ariyor.Kiz tarafindan bahsetmiyorum bile.

Tesekkurler...
Ziyaretine gelmek istedim bir kac kere.Ama sonra vazgectim hapishane kokusu beni geriyor.Kacirdigin kizda ewleniyor gozun aydin davetiyesi geldi bugun.Biliyorum haberin var.Yapma dedim sana yapma evlat.Yasin kucuk yapma!!Bana yasattigin bunca aci icin sana tesekkur etmeye geliyorum.Bu sefer topragina su dokmeye,uzerindeki otlari temizlemeye degil.Bu sefer yaniniza yatmaya geliyorum.Parcalanmis bir aileyi birlestirmek icin.Annenin yanindaki ayrilmis yeri merak ederdin hep iste oraya yatmaya geliyorum.Oglum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...