Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'yı örnek alıyoruz, iyi b.k yiyoruz


kuki

Öne çıkan mesajlar

  • 1 yıl sonra ...
abi yapmayin ya bakin memlekete p.k atmayalim artik ya biz hic kotu bir ulke deiliz kardesim gelin bi buralarin halini gorun bakin sole ornek vereyim ben su anda burda 512k adsl baglantisi kullaniyorum.
ve en kisacasi atl den aldigim ping 280 ve bu hic deismiyor en fazla 260 a dusuyor. Bakin burda 3 ayri telekom sirketi var ve kac senedir amerikan ve ingiliz firmalari islem yapiyor.
Ve buytun internet saglayicilari her seyini kisiyor. Yok su kadar dl yaparsin yok su kadar nette kalirsin. Asarsan su kadar ceza gecersen hizini keserim fln die. Bakin simdi turkiyeden ortalama 128k bir cable balantisini ele alalim. Dl limitiniz varmi ? yok
hiziniz ortalama ne (hatlarin cok yogun oldugu zamanlarda deil sole aksam 9 dan sonra) 18 i buluyormu dl iniz. (benim dl im 512 modemle 50 civari) tamam bakiyorz onun amerikadan ve dier yerlerden aldigi pinglere valla atl den arkler 140 150 aliyordu ama ben 280 ping aliyorum. Unutmayacagimiz bir nokta daha var su anda turkiyede hala tekel eger o kirilirsa ve ekonomiden telekom ortamina buyuk bir darb gelmesse gercekden bakin tekel kirilinca nasi oluyor. Ya abi sinir yok kimseyi kesmiyorlar en azindan ya. Simdi bunu dusunun tekrar bakin olaya. Sikayet etmek kolay bende sikayet ederim sorun yok. Haklisiniz su anda dusuk olabilir ama bunun nedeni tamamen TEKELCILIK ANLAYISI VE TURK TELEKOMUN UST SEVIYELI YONETICILERININ TICARET ANLAYISI.
Kablo baglantil firmalari acildikca fiyatlar dustumu? hizda bir artis oldumu ( bu artisi artan kullanici sayisi nedeni ile dusen hizi goz onune alarak bakiniz ve turk telekomun kablo firmalarini engellemesini de goz onune alin)
Artik yapicaginiz gercekden beklemek ve hakkaten elinizden geldiince isinizi yapip hizmet etmeye bakmak. Ama inanin benim gorusume gore Turkiye bu 10 sene icinde su anda bulundugundan gercekden cok daha ii bir konumda olacak.
Umarim yanilmam....[hline]Just click.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...