Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilmez arkadaşım..


MuDo

Öne çıkan mesajlar

Yağmur damlaları vuruyor penceremin camına, usul usul iniyor gönlüme yine efkar..Efkar diyorum ya hani aldırma diyişime, içini öyle kaplıyor ki insanın gözyaşları sel oluyor.. Yağan yağmur değil gönlümden akan yaşlar aslında.. Ağlayan ben değil.. Parçalanmış yüreğim aslında.. Korkma, bulaşmaz yalnızlığım sana, haykırışım sadece benden öte yalnız olan beyaz yalanlarıma.. Eğer sende muhtaç duyarsan aşka, yaşa arkadaş aşkı aşksız yaşa.. İhtiyaç duyduğun onun nefesi ise hayal et yeter.. Hayal et aşkı, damarlarında akan kana karışırmışcasına.. Feryat etme, ağlama arkadaş.. Gelmez giden, bilmez arkasında bıraktığı kül olmuş, alevleri sönmeye yüz tutmuş enkazı.. Bilmez ki küfrettiğini onsuzluğa, aşktan mahrum kalışına.. Bilmezki yağmur damlalarında avutuyor, kandırmaya çalışıyorsun kırılmış kalbini.. Bilmez arkadaşım.. Sen bu akşamı ona ada, gökyüzüyle birlikte ağla.. Aşkın inanılmaz gücüne ağla.. Ağla ki biraz daha yaşa, biraz daha yardım et aşksız kalan kalbine.. Gidene değil, kendine.. Buruk hayallerine..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Dürüst olacağım.
Hani arabesk şarkılarda arada şiirimsi bir bölüm olur ya,
Yazıların ona benziyor.
Olmuyor malesef, estetik bir değeri yok.


Yorumun iyisi kötüsü olmaz, konuyla ilgisiz olmadıktan sonra. Söylediğinin nedeni hüsranı andırışından olabilir mi acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır tamamen klişe, estetik yoksunu bir yazı olmasından kaynaklanıyor. Diğer yazılarını da okudum. Yani kırılma da, bazı şeyler yetenekle alakalıdır. Herkesin resim yapamayacağı, herkesin müzisyen olamayacağı gibi herkes şiir-yazı da yazamaz. Vaktini daha yatkın olduğun işlere yönelt bence, sen bilirsin tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mudo yeteneksiz ise, ben ölmüşüm diye çok zamanlar önce söylemiştim hala arkasındayım bu lafımın :)

Zevkler ve renkler farklıdır ilede açıklayabiliriz aslında bu durumu hani birimiz sever, birimiz sevmez yada ne bileyim gününde değildir?

Yazıya gelince, bana sanki direk böyle iç döküşü andırdı, aldığım hüzün havasından belki sadece bilemiyorum. Bi kaç kere okudum tam çözebilmek için açıkcası; ağır olmuş sanki :D
An itibariyle beğeniyorum :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...