Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger Bilgi Paylasim Basligi


bingildak

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
ranger ın lvl kasma sorunu yok da parti bulma konusunda sıkıntı yasadıgı kesin genelde ranged class olarak cc nedeni ile sorc ve sprit erozyondan +%20 drop rate nedeni ile sm tercih ediliyo o yuzden o sırada sizden baskasını bulamazlar ise alıyorlar partiye o kısmı dogru soylemisler
onun dısında soylenenlere bulşit derler bizim koyde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ranger gurup bulamazsa Assassin napsin? Sin'nin dmg. farki yaratacagi uzun Boss fightlar disinda ranger hemen ayni dmg.'i cikariyor.
Ustune Sin'de hic CC skilli yok Kiting sifir. Kullanabilecegi 2 tane Stun var birde havaya asma skilli. Stunlar 1 saniye suruyor skill interrupt etmek icin. Gel gelelim Elite moblar 1 lvl yuksek olsa bile 98% stunlari resistliyor. Resist yememek icin yuksek accuracy takmaniz lazim ki o zaman da crt.siz sin salcasiz yemege benziyor. Dps icin crit. ile attack takmak gerekiyor.
Ranger da ise Bol bol CC var ustune super Kite'laya biliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendin yapmaktansa satin almak daha ucuza gelir.
Yesil bir item yapacaksin mesela. Worthy... bilmem ne. Kullanacagin tum malzemeler yesil olacak ki AH'den hepsini alacagina yapacagin armoru alman daha ucuza gelir. Yesil yaparken mavi proc'laya biliyor ama tamamen sans. 1. de proc'layabilir ya da 10.da. Proc'layinca Worthy noble diye mavi birsey oluyor mesela. Ama bir de Expert armor'lar var ki bunlarin Stat'lari daha iyi. Expert yapabilmek icin 410 Tailoring lazim.
Uzun lafin kisasi ya malzemeyi toplayin yuksek Lvl Tailor'a goturun size yapsin. Ya da Ah'den takip edip ucuza almaya calisin.

Tailoring'i durduk yere hic kasmayin derim para kaybedersiniz. En iyisi Grind yapiyorsaniz Light, Thing, Strong... raw leatherlari biriktirin. Ah'den ucuza alin. Bunlari leather, leather pad'a donusturun boyle skill kasin.
+++++++++++++++++

Teoride 2 cesit Class vardir. Main Class, Support Class. Ranger support Class'tir. Soccerer, assasin main Dps class'lardir. Ranger'in Dps olarak bunlari gecememesi gerekir. Pratikte farkli uygulamalari olabilir tabi....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Hep end game gear'a gore dusunuyorsun. Dedigini lvl 40 adam yaparsa asil o zaman sansi olmaz. Max crit cap'a ulasana kadar critical takmasi lazim. Ustelik crit. ranger'a stun veriyor ki, tartismasiz en iyi stat.
Lvl50'ye kadar crit ve + attack takin.Saglam gear mana stone'suz 400 kusur crit. veriyor. Hp mumkunse 7000'nin altinda olmasin birde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...