Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia N900


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ben kullanirken yoktu, yeni fw ile neler oldu bilmiyorum ama dedigim gibi.

bu arada sms demisken, messaging olayi super ya. tum instant messenger larda onlinesin iste surekli, mesajlara girince sms ler ve diger instant mesajlarin da var ayni yerde falan. ben gunduz is yerinde gtalktan mesajlasiyorum babamla paso :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

hareket halinde derken? telefon cektigi surece 3gde aciksa hep bagli.


öylede sukrucan, 3gmi? 3g ne arar la bazarda? olayi oluyo turkiyede iste. Isvecte hic problem degil, gunluk internet 80 cent gibi bisey zaten. Ama ben buara cok dolasiyorum, pek isvecte degilim isin acikcasi. Turkiyedeyim falan suanda, neyse ya alimde deneyim, cok heveslendim simdi ama saka maka. Guzel biseye benziyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Virtual keyboard yukleye biliyorsun,yani kendi klavyesi disinda direkt ekranda cikiyor ve klavye acmadanda listede touch down up sekli indirip tiklaya bilirsin ama listen benim gibi killi ise klavyeden tiklamak daha mantikli yada dedigim yeni add onu hemen yukleye bilirsin.Programlar iphone gibi yuzlerce gereksiz yok belirli elemelerden gecip yayinlaniyor sitede.

Okurken gordum dikey olarak arama ekrani yer aliyor, yatay degil yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi git 3GS al allah aşkına.Şu n97den çektiğim kadar hiç bi telefondan çekmedim.Arkadaşımda bende beraber aldık 2 sindede aynı sorunlar.Kamerası flashla çekim yapmıyor.Fotoğrafların bi tarafı siyah bitarafı beyaz.Ortadan çizgi geçiyor bilmemne.Sonra ne güzel klavyesi var diye alıyosun mesaj yazarken hızlı yazmaya çalışınca ekran donuyor.Telefon genel olarak zaten çok yavaş.Hiç bir application'ı yok bişeyi yok.Hala Symbian'ın üstünde duruolar.N900 ü bilemicem ama ondanda umudum yok nokia'dan iyice soğudum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alakası yok diyosunuz ama sonuçta nokia'nın bir anda herşeyi değiştirebileceğini sanmıyorum.Dokunmatik olayını bi kere beceremiyorlar.Her neyse bilmiyorum belkide ben çok çektiğim için objektif yaklaşamıyorum ayrıca nereye hangi postu atıcağımıda biliyorum teşekkürler uyarı için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia ezer gecer demiyorum ben zaten, ama N900 baya bi farkliliklarla geldi bu bi gercek. Olaya objektif yaklasmayi birak, sen N900 ile N97'yi bir tutuyosan zaten bunu buraya yazmanin hic geregi yok. N900'un artisini eksisini yazarsin anlarimda, alakasi yok mesajinin yani. Telefonu kullanmamissin bile, ki bende resistive ekran oldugunu duydugumda hic hosuma gitmedi ama daha sonraki user review'lari okuduktan sonra ekranin resistive olmasina ragmen cok hassas oldugunu ögrendim. Multi tasking olan tek cihaz alet ayrica vs. N900'de dunya farklilik var, karsilastirinca N97 yanindan gecemez yani. Sen gelip n97'yi baz alarak bu cihazin kötu olacagindan bahsediyosun, mantiklimi sence bu? Cihazin eksilerini bence N97 konusuna yaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şahsen soğumuştum Nokiadan iphone başlıklarına bakınız kaldı ki bütün seriyi eksiksiz kullandım, çok olmasada hakkını vere vere.Maemo ile iyi bir adım attılar,ekrandan memnunum, pent dediği gibi alışıyorsun, her şeyin rengi ve zevki farklı.Yeterince iyi telefon,
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su ana kadar bi kac proglemle karsilastim sadece, arada netten vidyo stream ederken kitleniyor ve boot oluyor cihaz neden anlamadim, genelde pili azken filan oluyor.

birde ne kadar 3g olsada, sadece contract wap opsyonu var internete girmek icin (kendi networkunuz disinda, servis saglayicinizdan baglanmak isterseniz okulda otobuste vs vs) ve youtube a vs girdiginizde mobile siteleri aciliyor, ama bazi sitelerdede direk orijinali aciliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet n900 geldi, kisaca aletin uretim kalitesi falan mukemmele yakin cok begendim, htc hd2 den sonra kalite olarak bariz fark var. biraz kalin ancak bana fazlaca dokunmadi kalinlik, en boy boyutlari cok hos, ekran unh! enfes acikcasi. dunyadaki 16 milyon renkli ikinci telefon zaten.

ekranin resistive olmasi pek sorun degilmis onu gordum oldukca yeterli, bir iphone - hd2 degil ancak yeteri kadar hassas.

klavye guzelmis ilk kez boyle klavyeli telefon kullaniyorum buyuk rahatlikmis.

30 dakika once aldim su anda update te kendisi bir telefondan cok cep bilgisayari acik secik.

su an icin hos telefon ancak, telefon ozelliklerinde smart dialing veya portraitte contact arama gibi seyleri sanirim ariycam ama elbet birileri bir sey yayinlar.

begendim su an icin, yarina daha derinlere inince daha cok yazarim.

hatta sorular varsa akilda olan, sorun, bakip kurcalayip aktarayim cevaplari.

ha birazcik agir ama erkek adamiz bize komaz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...