Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı Sorular


hayspat

Öne çıkan mesajlar

Yeni başlıyorum ve bazı sormak istediklerim var. Darkfall benim gözümde Uo ya benzediği için seveceğimden eminim, en azından başka seçeniğim yok. Piyasadaki klasik mmo mantığının dışına çıkan mmo yok denecek kadar az :)

Tam sipariş veriyordum ki, karşıma avrupa ve amerika seçimi çıktı :) Çoğunluk nerede ?

Karakter yapılandırma rehberi var mı ? Başlar başlamaz baltayı sapa vurmayalım :)

Oyun çok detaylı, bana yardım edebilecek bir clan lazım. Yeni başlayan oyuncular için lonca var mı?

Oyunda aktif olarak kaç türk var ?

Edit: Tüm çabalarıma rağmen resmi siteden oyunu alamadım. Beni acc sayfasına yönlendiriyor ve sonra satın al gibi bir seçenek çıkmıyor.

Edit2: Sonunda almayı başardım. Torrent nedense bende yavaş indiriyor ftp link var mı ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çoğunluk avrupa serverında ve tanıdığım tüm türkler ama çoğunluk EU'da olmasa bile EU serverında oynamalısın yoksa siege zamanları filan hep sana ters düşer.

Oyun UO'ya o kadar çok benziyor ki aynı makro mantığı DF'da da var. Ve hızlı gelişmek istiyorsan bir clana girmen şart. DF'da clanlarda bloodwall denilen bir toplu kasma yöntemi var. Bloodwall yada ağlama duvarı nedir ondan bahsedeyim. DF'nin UO'dan farklı bir tarafı DF'da UO'dan daha fazla skill var. Nerdeyse herşeye bir skill koymuşlar var skill sayısı 1000 kadar bulabiliyor. Bu skillerden bazıları diğer oyuncu yada yaratıklar sana vurdukça gelişiyor nedir bunlardan bazıları Parry, Defance ve Rigor en önemlileri. Bu yüzden insanlar kendilerine vurulsun die clan şehrinin geniş bir duvarında yan yana diziliyorlar. Mage kasandan tutta her türlü warrior skilli kasana kadar olan insanlarda bu duvardakilere vuruyorlar böylece hem duvarda yatanlar hemde onlara vurarak kasanlar kendilerini hizli bir şekilde geliştirebiliyor. Bu yüzden clanla kasan biri clansiz starter şehirlerinde kasan birine fark atar, hızlı kasma yönünden.

Karakter yapılandırma rehberinden çok bu oyunda kasacağın karakteri zaten kendin belirliyorsun. Her ırk her skilli kasabilir her skilli kasan diğer skilleride kasabilir. Bu açıdan UO'dan daha özgür bir oyun. Ama tabi bir warrior skilli kastıysan ve magede kasmak istiyorsan gidipte fire kasma earth kas gibi detayları var. Ve anlayacağın bir tabirle söyleyim bu oyunda kimse warrior değil kimse mage değil herkez warlock. Ben Irk olarak Human açtım ama şuan ki aklım olsa Mirdain açardım herhalde. Ama bu seni etkilemesin.

Biz 8 9 türk şuanda serverın en kalabalık 4.clanı olan hammer timedayız ve clanda oldukça sözümüz geçiyor. Eğer istersen seni clana alabilir, şehre gelmeni sağlayabilir ve nasıl hızlı kasacağını öğretebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aedon said:

oyunu bir grup türk arkadaşla beraber oynuyoruz.. ilk günlerimizde çektiğimiz sıkıntıları çekmiyeceğinden eminim.iyi bir clan ve alliance sahibiz insanlar çok yardımsever ve ilgili senide bekleriz.

Oyunun başları çok mu zor ?
Ne gibi zorluklar çektiniz ?

Tecrübelerden faydalanmak lazım, aynı duruma bizde düşmeyelim :)
Şuanda indiriyorum, 9 Gb indirmek kolay değil. Yarın akşam 8 gibi oyuna girebilirim herhalde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok şanslısın yeni patche beraber skill gainler mob kesmeyle birlikte 6x gibi değerlere ulaşıcak kısa sürede çok rahat kasıcaksın.. Zorluk dediğimde tek başına olman burada clan ve alliance işleri oldukça kolaylaştırıyor. Bizim burda tek sıkıntımız mining ve herb kaynaklarının kısıtlı olması crafter biri için iğrenç diyebilirim ama alliance topraklarını genişlettikçe daha güzel yerlere geçebilicez..:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

[list]
[*] Skill cap yok, -bencede- sacma.
[*] 1 account 1 karakter yaratabiliyor, parasini vermeden zaten 2. bir karakter kasamazsin, haliyle skill cap olmasi bu bakimdan mantikli.
[*]Oyunda istedigin herseyi kasmaman icin hicbir engel yok sabir ve zaman disinda, lakin class sistmei olmadigi icin cogunu da kasmak zorunda kalicaksin zaten
[/list]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...