Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arabadaki cd çalarda mp3 çalmak ?


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

çakmağa bunu takıyorsunmuş mp3 çalıyormuş

http://www.hepsiburada.com/forex-cft-626b-yeni-klasor-secmeli-2gb-samsung-dahili-hafizausb-belleksdmmc-kart-girisli-/productDetails.aspx?categoryid=258076&productid=otforcft626b

ben taylanddan aldım teybi.
lcd ekran, sd kart, usb girişli, bluetoothlu falan.
aux girişi de var, dvd de okuyor playstation bile baglanıyor euhe

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
cakmak icin olanlarda kaset icin olanlarin mantigi gibi mi calisiyor? yani cakmaga takip mp3 playerini ona mi bagliyorsun? peki cakmak uzerinden arabanin ses sistemine nasil aktarma yapiyor? mp3 playeri kasete baglamak icin o donusturucuden aldim fakat arabanin kaset konulacak yerini bulamiyorum :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FM transmitter deniliyo o çakmağa takılan şeye. Aslında çok güzel bişey de, araba kullanırken onla uğraşmak zor oluyo, kumandalısı olması lazım üstteki resimdeki gibi. Birde yola çıkmadan ayarlayıp hazır edeceksin. Zor olur yolda.

Ha birde, istanbul ankara gibi büyük şehirlerde pek performanslı değildi yamulmuyosam, çünkü boş frekans bulmak zor oluyor büyük şehirlerde, uğraştırıyor.

Kasetçalar girişi varsa, bi ucu kaset bi ucu kulaklık girişi olan aparatlar var, kulaklık girişini bağlıyorsun mp3 e, kasedi sokuyosun sonra kasetçalara, aux girişi gibi işlev görüyor. Ama çabuk bozuluyor o da, toza güneşe gelmez.

Aux girişi varsa en iyisi o şekilde halletmek, ama yoksa o konuda da yapılacak birşey yok.

Edit:

FM transmitter denilen dalgann prensibi basit aslında. Transmittere flash bellek, sd card gibi bellekler takılıyor, alet bi frekans yaratıyor, hatta sen ayarlıyosun frekansı, o frekansta bellekteki parçaları çalıyor, sen de radyonu o frekansa getiriyorsun. Mini bi radyo yayını kuruyosun arabada yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...