Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2009 - WoW


Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Regalya said:

Alakası yok şansız değilsen 1 max 2 hafta sürer ayak bağı olmadan raid yapabilicek şekle getirmek ha pugları tek tek sen kurucaksın ki rollamadan takır takır toplayasın düşen herşeyi


Paladinimi 80lediğimin 3. günü Ulduar 10 heallıyordum. 3 gün önce 80'e kasarken topladığım dungeon itemlarıyla ve 2 parça t7 ile tanking gear toplamaya başladım, dün akşam çıktığımda 33k hp, %49 full avodance, %65 total avoidanceım olmuştu. Daha bütün raidleri 1er defa yapmış olmama rağmen bu da, reset geldi raidlere, bugün tekrar başlayacak raidler baştan.

Ama şöyle ki, girdiğim Naxx 25'ten 5 drop aldım, deli gibi HC farmladım, 8 kişi Ulduar 25'te FL kestik Titanguard düştü onu aldım vs gibi baya ballıydım. Ayrıca şu anda ToC gibi haksızlık abidesi, normalinden ilevel 200 HCsinden ilevel 213 düşen bir dungeon var. Ayrıca pugla tank gearlamak çok çok daha kolay, zira 2 tane sağlam tank alırsan main spec rolldan ne tank itemı düşse alıyorsun. Healer keza öyle, tank kadar olmasa da, çünkü casterlar da rollayabiliyor bazı itemlara. Ama DPS'in baya şanslı olması lazım muhtemelen, Warlockımı kasarken tek item almadan haftalarca raid yaptığımı hatırlıyorum. Zira 6-7 healer 2-3 tank varsa, 15-17 civarı DPS oluyor grupta.

O zaman, kişi çok şanssız değilse (Gariban Warlockım) Regalya haklı, canlı kanıtıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya iste bazı itemlarda sanslıyım ama mesela daha sinister strike gormedim kt den. gittim ulduardan aldım daggerımı pvp icin.
ama ilk sartharion kesisimde o melee trinketini almıstım.raidin yarısından fazlası rollamıstı lol, offspecler bile. furry of the bilmemne iste dedigim trinket.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...