Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye (Laptop)


ZeuZ

Öne çıkan mesajlar

Merhaba, uzun süre boyunca "dizüstü" bilgisayar kavramına soyut ve somut olarak kişisel antipati oluşturmuştum. Hala devam etse de işim sebebi ile bir laptop alacağım 1 hafta içinde. Fakat laptoplar konusunda hiçbir fikrim yok ayrıca şu aralar yeni "trend" olduğundan ötürü bilimum kampanya vesaire varmış. Mac düşünmüyorum fazla bi ihtimal belki. Bana xp üzerinden iyi markaları ve bu kampanya tarzı olaylarda nelere güvenebileceğim konusunda tavsiyeler verebilir misiniz acaba ? CPU ve Bellek açısından güçlü bir makine arıyorum.

ps: çok pardon yanlış bölüme yazmışım sekmeler arasında bir şaşırtmaca olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

marka - ekran boyutu - screen resolution - ram - harddisk ihtiyaclarini belirlemen gerek once, sonra o markalarin bu ozellikleri olan modellerini cikarip, tek tek o modellerin reviewlerini okumalisin. (turkiyede olan modelleri ustunden gitmelisin)

seceneklerini bi kac taneye dusurdugunde, geri kalan modellerin reviewlerini, user feedbacklerini notebookreviews.com sitesinden okumalisin. isinma-ses vs gibi sorunlari var mi? Insanlar memnun mu, memnun degilse neyden sikayetci?

benim laptop alma surecim boyle ilerler.

benim icin ilk secenek acik ara farkla vaio olur, ondan sonrakiler asus-hp-toshibadir genelde..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki eklemeyi unutmusum para da en basta bi faktor ilk secimi yaparken, fakat 1500 var diye 1500 luk bisi alinmaz, ihtiyaclarina uygun 1100 luk cikar veya 1500 e aldigin sorunludur vs.. (cok kisinin basina gelir bu, 4500 ytlik sony alan arkadasimin basina geldi daha bi kac ay once, 4500 saglan beklersin sony vs, fan sorunu cikti, notebookreviews de bi baktik ki fanlari sorunluymus o modelin)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
aslina bakilacak olursa diger topiclerde sordugum soruyu tekrar sormak istiyorum. bilindigi uzere windows 7 ekim ayinda piyasalarda yerini alacak. su siralar laptop almak icin dogru zaman midir yoksa ekim ayini beklemek gerekir mi? suan alinsa bile yukseltme secenegi ile birlikte gelecek fakat sifirdan windows kurulumu yapmaniz gerekiyor ve sistem ile birlikte gelen programlarin cogunu kaybetme riski var. birde ekim'de windows ile birlikte yeni donanimlar piyasaya cikacak mi? cikacaksa bu donanimlara sahip bilgisayarlari almak icin beklemeyi onerir misiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...