Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleman Aranıyor!


Greeny

Öne çıkan mesajlar

Radiance' ın topakını görünce bir sonraki yaz sezonu için eleman aradığımı farkettim. Personel aramıyorum eleman arıyorum görev adamı arıyorum, şifo mehmeti arıyorum.

Şimdi,bir sonraki yaz sezonu mayıs sonunda açılıyor, epey zaman var tabiki ama. Erken davranmak iyidir sanırım, nerde eleman bulurum. Canlı müzik için klasik gitar çalıp şarkı söyleyebilecek, gündüzleri garsonluk yapabilecek. Temizlik yapabilecek vs. Görev adamı işte kısaca.

Extradan, hem garsonluk yapabilecek hem de 4 tane odanın temizliğini yapabilecek bayan eleman.

Bu adamları nerelerden bulabilirim, böyle abuk subuk iş arayan kişilerin toplaştığı bir forum var mıdır ?

Thanks
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ulan rixos mu burası, ufacık pansiyon. adamın işine gelirse, ki sanki hiç o işleri yapan adam yok. eleman işte, biz ne yapıyorsak o da yapıcaz. sanki biz çalışmıyoruz akü. hem tatil hem iş. antalya' da bu arada yer, adrasan' da. ben hem burdan sorayım hem de başka bir site ismi tavsiyesi alayım dedim bilen varsa fln. öğrenci işi sonuçta.

bu arada ben de öğrenciyim, öğrenci sömürmüyoruz maaşlı iş, napim öğrenciye sadece gitar çaldırıp aylık 3.000tl maaş mı veriyim. hayat güzel di mi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fistanım

kalcak yer sorunu olmayacak, çalışma saatleri işte erken yatan erken kalkar hesabı birşey olacka. yıldız mıldız yok ufak bir yer yani gözünüzde nasıl canlanır bilmiyorum da ufak 4 odalı narglie cafeli bir yer işte.

maaş bilmiyorum henüz, dediğim gibi seneye zaten iş. ama çin usülü olmayacak elbet, bahşiş mahşiş zaten extra saymıyorum onu.

nedense herkes tampondan anlamış lafı, neyse açıklamıym anlayan anlamıştır azıcık vizyonunuz geniş olsun pls

ha bu arada yer adrasanda, hani antalya içinden gidip gelmeyi düşünüyorsa sorun olur herhalde kıt bir yer
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskişehirden gencler gidiyor olymposa kelebeklere falan hem çalışıp hem tatil yapıyorum diye. günlük 25 falan alıyolardır.
bizim 2-3 arkadaş bu yaz gitti iş bulamadan döndü euhe.
adrasanda çalışan bulurum rahat git çalış 3 ay derim iş hazırsa giderler. zaten hepsi aç, paraya muhtac okumaya calısan garip insanlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

olymposta falan yatıcak yer+yemek karşılığı çalışan bi ton insan var, çok rahat bulursun aradığın tarz birini. gitar zate hemen her genç çalıyo klasik pop şarkıları vs.


yani, gelmişler bıkbık ediolar bi de. sendika olmuş paticik işçinin hakkını arıyormuş haberimiz yok :P şarkılar öyle zaten, azıcık işten anlasın adam yeter. da yani 3 şarkı bilip dingil dingil söylemesin şarkıyı tabi.

Nakamura said:

tanıdığım biri var Greeny, tam da söylediklerini yapabiliyor.


PM ile görüşelim. Atıyorum.

aente said:

adrasana gitmistim gecen sene kafa dinlemek icin guzel cidden belki bu sene de gelebilirim sizin yerin ismi cismi nedir. ha gelirim ama akdeniz aksamlari calarsaniz geri giderim fdsgfh..


erenim eski dostum. kıt mısın leyn seneye diyorum canlı müzik. ha bu sene gelirsen ben sana winamptan çalarım bişişler ayıp ediosun :)o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...