Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Bbowl] Paticik Hazırlık Ligi


Azmodai

Öne çıkan mesajlar



Hazırlık Ligi
Paticik Liginin başlamasına sadece 1 ay kaldı sayın seyirciler, ve emin olun ki bu ligde olup biten herşeyi buraya en ince ayrıntısına kadar yazacağız. önce bu konuda herkes takımlarını tanıtacak, arkasından oynana maçlardan sonra yorum alacağız.

Ekibimiz bu sezon öncesi hazırlık ligi ve sezon sirasında size en kalıteli hizmeti vermek için hazırda bekliyor. Türkiye böyle yorum ekibi görmedi, İşte efsane ekip...



Belki bu ülkenin tanıdığı ilk medyatik futbol / hakem yorumcusu. Kendisi 90'lı yıllardan belli hizmet vermekte bu sektörde ve artık o sizin için blood bowl yorumluyor.




Ahmet Çakarı sanırım ülkemizde tanımayan yoktur herhalde. Erman Toroğludan tamamen farklı bir konseptle karşımıza çıkan bu üstad gerçekten de işinin Piri...



ve programımızın moderatöru, Serhat Ulueren.

işte rüya ekip, işte kalite. BBOWL BAŞLASIN!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



Gimat Esnafları - Gerçek Ankaralılar
Ankaranın meşhur sanayi bölgelerinden ortaya çıkan bu kulüp aslında bir halısaha ekibiydi. Ama futbol anlayış ve tarzları bloodbowl'u aratmiyordu ve kısa bir süre sonra rakip bulma konusunda ciddi sıkıntılara girdiler. En son Keçiören Kasaplarını 9-0 yaraladıktan sonra (pek gol olmadı maçta) amatör halısaha liglerinden men oldular ve bu enerjilerini başka kanallara aktarmak zorunda kaldılar. Taa ki Paticik Bloodbowl ligi kurulana kadar.

Kadroda büyük, tanınmış yıldız yok belki ama kimin umurunda? Ligin daha ilk sezonu, ortada doğru düzgün oyuncu bile yok. Takımın en büyük amacı Kupayı kaldırmak, kupayı kaldırırken de bu güzide spora en az 2-3 yıldız kazandırmak.

Kadroya bi göz atalım,


Gördüğünüz gibi, oyuncular birbirinden hırslı ve adeta bu oyun için yaratılmışlar. Ee Ankara çakalı belki çok kuvvetlı olmaz, ama hızlı ve fırıldak olduktan sonra, buna pek ihtiyaçları da yoktur zaten. Hem kim bilir, belki bir kaç maç sonra bu ekipten birileri 3-4 kol ve 3 kuyrukla da gezebilir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş



: İyi akşamlar sayın seyirciler! Ben sunucunuz Serhat Ulueren, ve görevim size bu yeni sporu tanıtmak, onunla ilgili bilgilerinizi geliştirmek ve arkasından da skandal yaratıp gündemi meşgul etmeye çalışmak. Ama bloodbowl zaten kendi çapında skandallarla dolu bir oyun olduğundan bu konuda pek sıkıntı çekmeyeceğiz *keh keh!*

: Evet Erman hocam ve Ahmet hocam, ligin takımları yavaştan belli oluyor, ilk takımımız Ankaradan geliyor ve gerçekten de çok berbat bir ekibe benziyor *keh keh keh*. Sizin Gimat Esnafları hakkındaki düşünceleriniz nedir? Erman Hocam?

: Şimdi Serhatcığım, ben doğuştan Ankaralıyım. Ankarada doğdum, orada büyüdüm ve plakam bile 06 dır şu güne kadar. Gimat dediğimiz yer, delikanlının harman olduğu yerdir serhatçım... kısaca bu adamlar şaka değil, balon değil...

: Peki hocam takıma bakıyoruz da gerçekten çok berbat bir topluluk tek kelimeyle. Blood Bowlun ruhu nedir bilemiyorum, ama emin olun bilseydim aynen böyle bir ruh taşırdı herhalde *keh keh keh*. Takımdan tanıdığınız varmış sanırım?

: Olma mı Serhat kardeşım, olma mı? Bak orda Fırıldak Necmi ve Arkacı Necati var, bunlar benim farklı amcalardan amcaoğullarım. Çok hızlıdırlar, Necati de ayrı şerrefsizdir, affedersin adamı ayakta öper... Necmi ise yağ gibidir... kaygandır, kaçar, tutamazsın, bir gün bunu Ankaragüçlüler sıkıştırdı metroda, herif aradan VIN diye kaçtı şerrefsizim

: Aman hocam, Arkacı Necati beni derinden yaraladı, dikkat etmek lazım öyle adama sahada vallahi, biri yağlı yağlı, biri arkacı, şeytan doldurur yemin ederim *keh keh keh!*.

: Ahmet hocam, siz ne düşünüyorsunuz bu takım hakkında, bir yorumunuz var mı?

: Şimdi Erman hocam orda hemen arkacılara falan gitti, ama bence takımdaki asıl tehlike Karamürselli Deli Hamdi. Çünkü herif Deli. Ve oküz gibi affedersin. Böyle bir yarmayı sahaya dikersen, zor geçersin o duvar hattını. Bu ligde pek çok büyük adam göreceğiz gibi, ama bu gerçekten acaip bişi

: Sen de direkt yarmalara bakıyormuşsun Ahmet hocam. Şaşırdığımı söyleyemem açıkçası.

:Hocam neler diyorsunuz yahu? Aklım almıyor, lütfen ağızınızı toplayın yoksa bu iş çok çirkinleşecek!

:Ya bırak git be adam, sen daha gelirken biz çoktan dönüp, geri dönme planlarımızı yapıyorduk güllllllllllümmmmm...

: Evet sayın seyırciler, görünen o ki daha lig başlamadan taraflar birbirine girdi *keh keh keh* umarız başladıktan sonra da böylesine heycan olur... o zamana dek herkese iyi akşamlar ve hayırlı bowllar *keh keh!*
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kertenkele iDman Yurdu

Kertenkele iDman Yurdu (tanıtımın geri kalanında kendilerine KiY diyeceğiz.) Sapanca gölü kıyılarında yumurtalarından çıkmış bir grup arkadaşın kurduğu bir takım.

Gölün gerek temizliği olsun gerek ortamın atık içeriğinin kalitesi olsun çok değerli oyuncular kazandırmış bu guzide takıma ve spora.

Kışın soğuk havalarda içlerini ısıtmak için rakipden birkaç ısırık almakdan çekinmeyecek bir ekip olan KiY yeri geldiğinde çok acımasız olabiliyor. Zaten mutasyon oldukları için bir daha geçirmeleri beklenmiyor. Hazırlık liginin sonuna sağ çıkmayı umuyorlar. Başarırlarsa 2-3 oyuncuyu veteran konumuna getirmek ve gerçek lige bu şekilde çıkmak istiyorlar.

ilk maçları cüceler ile :(
Acıyın bize, çok sevimli çok tatlıyız.

Ekip ve originler :
redbull fabrika atıklarından oluşan pardon etikilenen ufaklıklar
Whey havuzuuna düşmüş ayucuklar :)
ve ilaç fabrikasından (viagra üretildiği düşünülüyor o fabrikada çakma ) çıkmış bir dev bir biçer döver bir kahramandan oluşuyor.

Takımın resimleri sır gibi saklanmakla beraber göl kıyısında çekilen görüntüler akşam burada...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çataldiller

http://img440.imageshack.us/img440/6615/bloodbowl004.jpg

1- Osssman: en çok kafasına ve kuyruğuna güvenir. ama kafasının sadece iskelet kısmıyla ilgilenir. beynini çıkarttırıp içine beton döktürdüğü söylenir. traktör gürültüsüyle müzik arasındaki farkı kavrayamadığı için her türlü sürekli sesle ruhunu gıdalandırabilir. konuştuğu zaman kimse ne dediğini anlayamadığı için genelde yalnız takılır.

2- Yusssuf: kaslı vücuduyla övünmeyi sever. ortalık yerde sık sık pazularını şişirerek seyreden kız var mı diye etrafını keser. sık sık paparaziler tarafından maç sonralarında ponpon kızlarla görüntülenir.

3- Hasssan: aslen biçerdöver operatörü. işler kötü gidip işsiz kalınca spora merak sarmış. tarla sürer gibi oynamasıyla dikkat çeker.

4- Basssri: kasımpaşalı. siyasete atılmak istemiş ancak olmamış. hala günün birinde warchief olmayı umuyor.

5- Hisssmail: gay. özellikle çıtır takım arkadaşlarını ara sıra rahatsız etse de takım içinde herkes tarafından sevilir. yatıya misafirliğe gitmek özel zevleri arasındadır.

6- Nusssret: takımın en sosyal elemanı. bütün boş vakitlerini toplu sinema tiyatro piknik gibi organizasyonlarla geçirir. takımca birşeyler yapılıyorsa mutlaka onun başının altından çıkmıştır.

7- Muhlisss: konuşurken tıslamayan her canlıya karşı alerjisi vardır. ama ısrarlı ırkçı olmadığını söyler. sık sık rakiplerini bloklamaya çalışırken sakatlanır.

8- Tahsssin: kendi halindedir. pek etliye sütlüye karışmaz. ama iş koşmaya gelince herkese nal toplatır. öyle ki yorulup da tökezlemese hiç durmayacak zannedilir.

9- Hisssmet: herkesi anlamaya çalışır. arkadaşlarının liboşşş diye seslenmesine pek aldırış etmez. sık sık muhlisss ile tartışmaya girer. tartışmaları genellikle osssman'ın yükselen tartışma seslerini şarkı söyleniyor zannederek dans etmeye başlaması üzerine sona erer.

10- Mussstafa: homofobiktir. arkadaşlarıyla normalde bir sorunu olmasa da arkasında birinin durması durumunda derhal tepki verir. hisssmail'den sürekli kaçar

11- Vasssfi: sürekli risk almasıyla meşhurdur. çoğu zaman aldığı riskler yüzünden başı derde girse de çok kere takımını kurtardığı olmuştur.


----------------------

database'de hala duran bozulmuş eski başlıktan cümle cümle söktüm valla. yoksa unuttumdu kime ne yazdığımı.

bu arada hafif roleplay vari oynamaya çalışıcam. yani oyuncular yukarıda yazdıklarıma göre davranıcaklar, mantıksız bile olsa. büyük ihtimalle iyi sonuç vermiycek maçlarda ama hiç belli olmaz, zar diye bi faktör de var :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle dünün kazanan takımının sapanca golunde zor şartlarda çekilmiş fotoğrafları elimize nihayet ulaştı.

İşte Lige fırtına gibi giren Kertenkele iDman Yurdunun
Resimleri :

Kadrosu :


Oyuncular ile daha görüşme şansı bulamadık. Kendilerini ve geçmişlerini sır gibi saklıyorlar en kısa zamanda geniş bilgi siz blood bowl severlere ulaştırılacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maç başlamak üzereydi heyecan dorukta, Kertenkelelerin korkusu yüzlerinden okunuyor.



Santra öncesi milli marşlar söylenirken yazı tura için takım kaptanları orta yuvarlakta, büyük küçük herkes maçın başlama vuruşu için sabırsızlanıyor.



Ve evet maçda ilk hucum hakkını cüceler kazanıyor. Lige cüceler saldırarak başlıyacak. Stinkylerin yüzlerinde korku dolu bir bakış var.

Takımlar sahaya diziliyor. Kertenkeleler kaptanlarına çok güveniyorlar aldığı darbelerden arada problemler yaşasada hala o en büyükleri ve en güçlüleri...


İlk kick off yapılıyor cüceler topu alıyor ve atağa kalkıyorlar. ilk round sonunda cüceler kertenkelelerin korkularını haklı çıkarıyor. Kaptan ve en yakın arkadaşı beraberce güneşleniyorlar.



Maç kısır bir orta saha mücadelesi olarak devam ediyor. Kertenkeleler her yanları morarsada cücelere gecit vermiyorlar oda ne ilk yarının son saniyesinde cüceler topu düşürüyor. Topu kapan kertenkeleler son bir gayretle touchdowna koşuyor. Seyirciler ayakda ilk yarının son saniyesinde gol ile mi tanışacak Kertenkeleler...

Ahhhh son anda yerdeki kayaya ayağı takılıyor :(
İnanmak istemiyorum sayın dinleyiciler.


Bu kontra atakdan yararlanamıyor KiY ve hakem ilk yarıyı bitiren düdügünü caliyor. İlk yarı fair play ruhu icinde sakatlik olmadan sona eriyor.

Lig guzel başladı. İkinci yarıda KiY saldıracak. Bakalım bu ufaklıklar hucumda ne kadar güçlüler.
Oyuncular tekrar sahaya çıkıyor oda ne KiY ler sahaya 10 kişi çıkıyor. İlk yarının sonunda kendinden geçen oyuncuları hala gözlerini açamamış. Bu acaba bir handikap oluşturacak mı?

Acil şifalar diliyoruz ufaklığa...



Evet ikinci yarıda aynı cekilde orta saha mücadelesi olarak devam ediyor sayin seyirciler oda ne topu cücelerin sahasına taşımayı başardı KiY. Cüceler üzerine charge ediyorlar. OWWWWW

İnanamıyorum sayın seyirciler, bu ne büyük maç oldu böyle.
Ağzından salyalar saçarak saldıran cüceyi stinky kendini yaralamak pahasına karşılıyor ve son anda boğazına vurduğu darbe ile öldürüyor. Cücenin ölüsü üzerine düşen ufaklık ne yazık ki bayıldı. Sedye ile sahayı terk ediyor.
Kendisini cesaretinden dolayı kutluyor tez zamanda bu ilk kanı döken cengaveri sahalarda görmek istiyoruz.
Seyirciler o duyamasada SSSsssSSSS layarak yeri göğü inletiyor.



Bir anda orta sahanın baskısından kurtulan ufaklık golü yapıyor. Yalnız başına yaptığı koşuya o sırada ponpon kızlardan bira almakda olan cüce defansı yetişemiyor.

veeeeee


Bu maç buradan dönmez sayın seyirciler. Kertekeleler sevinç içinde çığlıklar atıyorlar. Stad yıkılmak üzere...
Sapanca Sapanca olalı böyle maç görmedi.

Takımlar santrada tekrar yerlerini alıyorlar. Cücelerin gözlerinden maçın gittiğinin farkında oldukları belli ama sırıtıyorlar olamaz. Sakatlamaya yönelik bir oyun olacak gibi...



Cüceler saldırıyor. Az önce golü atan ufaklığı yere yığıyorlar owwww sakatlandı. Foto muhabirimiz üzüntüsünden görüntüyü çekemiyor. Kalıcı birşeyi olmamasını umuyoruz. (Misses Next Maç) , owww bir sakatlık daha cüceler kan döküyorlar. (Badly Hurt No long time effect.) allahdan sağlık durumunun iyi olduğu gelecek maç oynayabileceği haberi geliyor.



-İnanamıyorum bu insanlık dışı 8 oyuncu kaptanın üzerine basıyorlar. Güçlü kaptan yaşamayı başarıyor. Olamaz cüce taraftarlar bu görüntüyü kameranı döverek ele geçirdiler. Hakem devam dedim. İnanamıyorum sahalarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar.

Ve maç sonuçlanıyor.
Herşeye rağmen

kertenkeleler bu zor maçı kazanmayı başarıyorlar. Maçdan sonra beraber bira içmeye gidiyorlar.

Maçın oyuncusu Kailizh ile görüşmeyi başardık.


Röportaj telebowldaaaa
(azmo yapar artık hehe )

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...