Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamesultan Toplantısı 13 -14 Ağustos 2009


|Joker|

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam...

Knight Online Bölümü yöneticisi Bloodybeast ile konuşup izin alarak bu başlığı açıyorum. Gamesultan markasının yaratıcısı Sihirli Kule olarak online oyun seven ve online oyun dünyasını takip eden kullanıcılarla bir dizi toplantı yapmayı planlıyoruz.

Sizi 14 15 Ağustos 2009'da İstanbul'da bir cafede yapılacak Gamesultan fikir günülerine davet ediyoruz. Hem online oyunlar hakkında konuşacak hem de yepyeni bir fikrimizden bahsedeceğiz. Gamesultan oyuncuların fikirlerini önemsiyor, size isteklerinizi soruyor. Siz de hem Gamesultan'la tanışmak hem de fikirlerinizle şekillenmiş projeler görmek istiyorsanız bize katılın.

2 gün sürecek toplantılarla Knight Online, Silkroad Online ve Metin2 ağırlıklı tüm online oyun oynayan oyuncularla bir araya gelerek, hem fikir alışverişi yapacağız hem de tanışmış olacağız.

Şu an oynanan online oyunlardan en az birini oynamış, bırakmış, sıkılmış, oynamaya devam eden, keşke şu şöyle olsaydı diye düşünen, bu fikir olsa daha iyi olurdu diyen, şöyle olsa bırakmazdım diyen herkesle tanışmak, fikir, öneri ve eleştirilerini duymak istiyoruz.

Ayrıntılı bilgi için lütfen [email protected]'a e-posta ya da forumdan özel mesaj ile kontak kurunuz. Sayımız sınırlı, yeme içme Gamesultan'dan, sohbet karşılıklı olacak.. Bekliyoruz...


Not:

Sağlıklı bir toplantı için cep telefonu ve ya ulaşabilinecek bir email, msn adresi verilmesi önemlidir.

Tarih 13 14 Ağustos 2009 olacak, saat 11'den itibaren her 2 saatte bir grupla toplantılar yapılacaktır. Toplantının yeri kontak kuran kişilerle, salı günü paylaşılacaktır.


Okuduğunuz için teşekkür ederiz. İyi oyunlar.
Sihirli Kule & Gamesultan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Paticik Knight Online oyuncuları arasında ilgi göremesekte geçen hafta perşembe ve cuma olarak 2 günde 8 grupta 18 kişiyle toplantılar yaptık.


Sadece KO ile kalmadık, Silkroad, Metin2, Warrock ve WoW oyuncuları da toplantılarımıza katıldı. Genel olarak oyun sektörü, sorunları, eksikleri, hataları üzerine konuştuk. Oynarken nelerden şlkayetçisiniz, neler değiştirmek isterdiniz sorularımıza farklı cevaplar aldık.


Şimdi 26 - 27 Ağustos günlerinde aynı yerde yine toplanacağız. Daha farklı grupların gelmesi için çalışıyoruz. Bu sefer oyun denetmelerimiz de olacak. Paticik'ten katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj ile bana, ya da [email protected] adresinden yetkili arkadaşa ulaşabilirsiniz.

Son zamanlarda F2P oyunlarındaki hack sorunları yüzünden güvensizlik duyan arkadaşlar Bloodybeast ile kontağa geçip bize de ulaşabilirler. İnşallah kendisini de toplantımızda göreceğiz bu sefer :).

Herkese iyi oyunlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...