Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rusça Kursu - İstanbul


Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Dişi/erkek ayrımı tabi zorlaştırır ama Almanca bilen , bu yollardan geçen biri olarak çok da gözümü korkutmuyor dişi erkek olayı . 2 ay kadar Belarus'ta yaşadım , konuşulan ortamda durunca öğreniliyor ufak tefek birşeyler . Güzel dil , kafaya koydum öğrenicem.


TOMER e kayıt yaptırdım dün başlaması gerekiyordu , ist dışından bugun geldim az önce Taksim'e gittim , yeterli kontejyan olmadığı için iptal olmuş yine - Ağustosta da gidemedim - Bir tel bile etmediler , uyuz oldum mallara ta kalkıp kursa gittik o kadar , Başka biryere yazılıcam , İLM ya da konsolosluk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Az once Rus dili eğitim merkezini aradım - konsolosluğun olan sanırım bu - mecidiyeköyde olması lazım . 240 TL / Ay dedi , bir kur 4 ay da sürebilir 5 de diye garip bi açıklama yaptılar , öğrenci kitlesine göreymiş . Böyle sistemler hoş olmuyor , bilerek hocalar ağırdan alır mı diye korkuyorum . TÖMER e göre 1.5 kat falan daha pahalıya geliyor ama bilemiyorum , numara ve ismimi bıraktım önkayıt gibi .. 4 kişi kayıtlı olmuş , 5 olunca başlarız dedi , haftasonu için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konsolosluğun diye dusundugum bir yere kayıt oldum.. Telefonda çok net anlaşamadık bazı konularda - tel deki kadın Rus'tu - H sonu başlıyorum , geçen h sonu başlamışlar , 2 gun kacırmıs oldum ... 3/4 fiyat verme istegimi kabul ederler umarım :) -- sanmıyorum gerçi , nasılsa seve seve gelicek buraya diye :d
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

ozel ders araciligiyla ogrenmeyi dusunursen referans olabilecegim cok iyi 2 kisi var. ben bayagi once ilgilendigim icin simdiki ucretler konusunda hic bilgim yok. biri anadolu digeri avrupa yakasinda sanirim.

ilgilenirsen irtibat bilgilerini ozel mesajla ativer, sana ulassinlar.


aids?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rusça zor ama İLM gerçekten çok iyi eğitim veren bir kurum. Ben de gitmiştim birkaç sene önce oraya, rus hocamız vardı, direkt dile hakim olan birinden öğreniyorduk yani, sürekli fotokopiler dağıtıyorlar, cdler,kitaplar.. hiç boş kalmıyorsun yani =)) emin ol oraya devam ettiğin sürece öğrenirsin ama sonrasında pratik yapmak için bir yol bulursan daha iyi ve kolay olacaktır. Tavsiye ederim yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
selamlar arkadaşlar;
rusca kursuna ben daha önce gidip eğitim almıştım.iki ayrı kursa gıttım bırtanesıne katıldım 1 ay devam ettım ama ogretmen cok basarılı bırı degıldı.8 kısı baslamıstık ama sınfı daha basında yarıyarıya dustu...cok duzensız bır ogretmendı daha kendısı grammer anlatırken sureklı bırseyelere bakıyordu..ama dedım ya cok sıkıcı verımsız bır egıtımdı...neyse sonra arastırma yaptık just english adında rusca dersleri veren başka bir kurs bulduk anlştık fiyatta oraya gidip henüz yeni başlamış bir gruba dahil olduk.aynı kitabı kullanıyorlarmış yani kitap konusunda sorun yaşamadık ama başladığımız grup henız yaklasık 20 ders almıslarken bizden daha ıyıy ogrenmıslerdı.biz şunun farkına vardık ki henuz alfabeyı bıle tamamen öğrenememişiz bunu diğer gittiğimiz kursta farkettik.yani uzatmanın anlamı gereği yok oldukca basarılı bir öğretmen vardı türkçeyi çok iyi bilen rus bir öğretmen vardı.çok ama çok memnun olarak orada eğitimimizi tamamladık.ve uzun sure devam ettik...burada öğretmen faktörü çok önemli.türk olmaması türkçeyi çok iyi bilmesi oldukça iyi bir şanstı.ekstra konusma dersleride vardı.yani öğrenerek ayrıldık.diğer kursun adını yazmak istemedim, ama adı zaten bazı arkadaslar kurs ararken yazmıslar.bu arada rus kultur merkezinide araştırmıştık .konsoloslukla alakası yok.tamamen bağımsız sadece adını kullanıyorlarmış. bunu neredn biliyorum çünkü rus dil olimpiyatlarına orada katılmıştık...pek birşeye de benzemiyordu...neyse just english rusca konusunda tercıh edebılrısınız.herhangi bir sorunla karsılasmadık.ummdugumzdan cok daha ıyı bir kurummmuş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Yıllar geçmiş üzerinden , gitmiştim 4-5 ay kursa , yaz arası , gelenlerin bırakması derken dağıldık , unuttuk gitti :)


Tekrardan sıfırdan başlamak istiyorum kursa . Evi İkitelli'ye taşıdığım için , Taksim vs artık zor gibi duruyor , sadece kurs için gitmek.

Bakırköy tarafında bir kurs bakıyorum , şu İLM'yi bir deniyeyim diyorum , hoca iyi gibiyse , fiyatı da uygunsa başlıyayım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
merhaba arkadaşlar istanbulda tömeri önerebilirim sadece size. rusça gramer olarak zor bir dil bu yüzden rusçanı türkiye öğrenebileceğiniz kadar ekonomik yurtdışı paketleri var bunları önerebilirim size, arkadaşlarım ukrayna odessa'da kursa gitti ben ise istanbulda. Odessa'da kurs almaları nedeni ile benden daha az kurs almalarına rağmen çok daha ilerideler. bu yüzden bende Müsait bir zaman ayarlayıp odessa'da tekrar kurs almayı düşünüyorum. ayrıca ekonomik paketler var. everest eğitimin, resmi rusça kursu sitesi olan www.ukraynadarusca.com adresinden fiyatları ve referansları incelemenizi tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 yıl sonra ...

Baranovichi Özel Rusça Dersleri.

Malumunuz döviz kurunun hızla artması ve ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklardan dolayı Rusça kursu almak isteyen fakat fiyatlardan dolayı bu eğitimini sürekli erteleyen siz değerli öğrencilerimize 6 kişilik kontejanla sınırlı olmak ile birlikte bir imkan sunmak istedik.

Rusça özel ders alarak daha az ders ve daha çok pratik yapmanız ve ayrıca bu 3 aylık eğtiminiz için nerdeyse yarı yarıya fiyat ödemeniz mümkün olacak.

Müsadenizle aşağıda fiyatlarıda görüldüğü gibi size biraz bu sistemden bahsetmek istiyorum

1- Öğrenci Sayısı: Minimum 2 ve maximum 6 öğrenciye ulaştığımız takdirde, Baranovichi kentinde daha önce kendimin ve birçok arkadaşımında ders almış olduğu öğretmenlerimiz tarafından 6 kişilik group içinde sizlere özel Rusça dersi verilecektir.

Öğretmenler kimdir? Baranovichi üniversitesinden olup, REFERANSLAR bölümünde gözüken öğretmenlerdir. Yıllarca türk öğrencilere ders vermiş ayrıca yabancı insanlara Rusça nasıl öğretilir hakkında eğitim almış kişilerdir.

2- Dersler: ;Haftalık 6 saat olup, ders materyalleri hoca tarafından öğrencilere verilecektir. Eğer dersler az gelirse Hoca ile konuşularak ders saati haftada 8 saate çıkarılabilir.

3- Ev / Konaklama Konusu: Bizim sahib olduğumuz ve alt katında ve yan dairede bizim yaşadığımız ve sizin için öğrenci evi olarak hazırladığımız evlerde (apartman dairesi) konaklıyacaksınız. Her türlü sorununuzda bir kapı uzağınızda olacağız.

4- Masraflar: Aşağıda gördüğünüz diğer masraflara tarafımızca herhangibir katkı yapılmamış olup bunlar en son bildiğim fiyatlardır. Uçak bileti veya vize işlemlerinizi vb. gibi masraflarınızı siz kendiniz halledecek olup, bizim tarafıızdan herhangi bir ek ücret alınmamaktadır.

 

Peki en önemli soru; Bizim bundan çıkarımız ne? Cevapları aşağıdaki gibi özetleyebilirim.


1- Ödemiş olduğunuz öğretmen ücreti ile öğretmenimize aylık maaşına katkı sağlamış olacaksınız. 
2- Sahip olduğumuz evi kiraya vermiş olacağız. Yasal olarak size kontrat ve registrasyon yapılacak. 
3- En önemlisi yeni dostlar ve referanslar kazanmış olacağız.

 

Belarus Baranovichi 3 aylık özel ders masrafları nedir?

3 Aylık ev kirası 225$ (eşyalı - internetli - 2 odalı - 4 kişilik öğrenci evi) (sizden talep edeceğiz)

3 aylık Öğretmen ücreti 300$ (Baranovichi Üniversitesi Rusça dil kursu öğretmeni) (sizden talep edeceğiz)

Uçak bileti 240$ ( Kiev aktarmalı gidiş dönüş) kendiniz yapacaksınız

3 Aylık davetiye ücreti 50 $ (sizden talep edeceğiz)

3 aylık vize ücreti 70 $ kendiniz yapacaksınız

3 aylık Sağlık vizesi 40$ (Axa sigorta en uygun fiyatlı) kendiniz yapacaksınız

Minsk havalimanı - Baranovichi transfer 50$ tek yön (sizden talep edeceğiz)

Ev kira kontratı aylık 10$ ( devlete ödediğimiz vergi) (sizden talep edeceğiz)

Registrasyon işlemi 25 ruble yaklaşık  (sizden talep edeceğiz)

Baranovichi Üniversitesi Rusça Kursu Fiyatlarımız İçin TIKLAYIN

 

Peki Ben Kimim?

 

Ben daha önce 2 kere Uğur Kılınç Bey aracılığı ile Baranoviche gelen ve oraya yerleşen bir Türküm. Asıl Mesleğim Denizcilik

Sosyal medya hesaplarım aşağıdadır.

Ayrıca bana +905414416004 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz. 

 

Ayrıca sevgili dostlar, eğer yabancı ülkede Rusça dil kursu almak istiyorsanız, yine de siz bizi bir arayın ve fikir alın. 

 

https://vk.com/id190571291

 

https://www.instagram.com/baghadur/

 

https://ruscakursu.net/post/3-aylik-1000-baranovichi-ozel-rusca-dersleri

 

 

 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...