Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall NA-1'de oynayan var mi? Varsa beraber oynamak isterim


crystalcow

Öne çıkan mesajlar

Oynamıyoruz NA da ama clan vs arayacağın zaman Shadow Pact adlı bir alliance/clan olması lazım onlarla konuş derim bizim EUdaki alliance ın NA kısmı ve transferler açılınca bi kısım daha gidicek. Baya iyi bir alliancedır , yardımcı olabilirler.

Sinister Map diye arat google darkfall için ve oradan NPC Cities i seç haritanın ortasında Hintenfau adlı bir npc şehri var orada takılıyorlar şu anda oraya bi uğrarsan birilerine sorarsın kimle konuşabilirim diye :P NA daki nicklerini bilmiyorum adamların.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Shadow Pact'in ba$i Elban Blackwood'a msg attim. Kendisi bana Laztor Whitewood'a msg at dedi. Bende Laztor'la gorustum. Yarin saat 7:30'da beni interview edecek. Hadi bakalim hehe.
Recruitment'i ciddi tutuyolar.

Bana Laztor 2 opsiyon verdi ya Darkwish forumlarimizda refer etsin ya da interview dedi.

Fark etmez benim icin. Interview'da iyi olur..vizyonlarini gorurum en azindan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop aldım yeni japonyaya gitmeden

Şöle 512mb lık ekrankartı ii işlemcili ehuhue. Benim pcimden daha ii. Şimdi darkfall u attım benim pcden kurdum. Log in olup patch yapıcam. FAKANT accountum deaktive olmuş kredi kartımda bakiye yoktu çünkü çekememiş. Bi de şu an maintenance var zaten log in de olamiomm. Onu da yarın falan yapıcam herhalde japonyaya salı gidiorum. Ordan girebilirim herhalde gece . 6 saat daha ileri olacam. Gece girince size de akşam üstü-akşam olacak zaten ii olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...