Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk


CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

ooh ne güzel uyumuşum günlük

bi de ufak bi masa lambası aldım, akşamları onu açıyorum artık tepedeki oda lambasını açıcağıma, hiç gözüm yorulmuyo fıstık gibi oldu

yazın süt yerine başka bi içecek bulmam lazım, hani süt iyi güzel faydalı soğuk soğuk da süper gidiyor bu sıcakta filan ama bu sıcakta cırcır olursak olmaz, bi ara gideyim meyve suyu filan alayım en iyisi, ya da GAZOZ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harika..
uzun süresi sırt ağrısı sonrası şimdi de diş ağrısı..

sene boyunca ignore ettiğim bedenim REVENGEE!!! diye bağırıyor..

ben o bedeni dis iz sparta diye atmayı da bilirim ama!

ağrısını alsın da gitsin. yapıcak bi ton iş var ve daha yeni başladım!

salak vücut..

bugün zihnimi insan görünümünde ve muhteşem çalışan bi makineye yükleme imkanı olsa saniye durmam terkederim bedeni..

BSG'deki gibi;
said:
don’t want to be human! I want to see gamma rays! I want to hear X-rays, and I — I want to — I want to smell dark matter! Do you see the absurdity of what I am? I can’t even express these things properly because I have to — I have to conceptualize complex ideas in this stupid, limiting spoken language! But I know I want to reach out with something other than these prehensile paws, and feel the solar wind of a supernova flowing over me!


yapıcak bi sürü iş varken güçsüz ve bitkin hissetmek..

işte insan olmak bu demek.. kemiğin kırılsa kaynamasını beklemek zorundasın. böbrek, karaciğer.. aman allah korusun..

çok zayıfız çok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu okulda sadece bana adelet yok ......



stim Bulgaristanında 2 haftadır sınavına girmek için bekledigim herif,beni sınava almıyor.Neymiş derslerine yeteri kadar ilgi gostermemişim.Diyorum dersine hiç gelmeyen,quizlerine girmeyen adamı sınavı alıyorsun,digerlerini bosver seni konusuyoruz etc.. diyince sigortalar atıyor türkce soverek kapıyı vurup cıkıyorum.

2 kelime ing. konusamayan denyoyla aynı sınava giriyoruz,adam 20 soruluk test de her soruyu sallayıp 45 alıyor.1 kelime ing. konusmadan bide hocadan kanaat notu alıp geciyor.
Ben napıyorum.Aynı sınavda 5 soru bildigim yerden geliyor.geriye kalan 15 sorudan sadece 4 ünü dogru yapmam lazım ki 45 alip geçiyim.Ama yok illa bi terslik cıkcak ve 3 soruyu dogru yapabiliyorum.Salladıklarımdan 1 tanesi bile tutmuyor.Hocaya daha derdimi anlatamadan sorry,see u on next exam i yapıştırıyor.

İşte boyle günlük nese yarına türkiyedeyim,3 ay sunların suratını görmeyecegim için cok mutluyum, sinirimi, elektrigimi 3 ayda anca bosaltırım zaten.
Sabah 9 dan beri 2. pakette bitti,bi markete ugriyim yine
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yetim kalmak ne kadar kötü bişi ya : Kuzenim aşağı yukarı babasıyla aynı yaşta aynı şekilde vefat etti. 6 yaşında bi ufaklık, gencecik bi eş bıraktı arkasında.. Kızasım var çok, küfredesim var sen bari ders alsaydın babanın hatasından diye ama giden gitmiş artık, haykırsam kim duyucak.. :
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...