Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski oyunculara çağrı - Dönün ! =) (ss ler başlıkta )


Archillea

Öne çıkan mesajlar

Herkese Merhabalar..

Zamanında FrF ye üye olan kiminizin tanıdığı o iğrenç nikli Sipidi Gonzales ben =)

Bir kaç yıl aradan sonra Swg ye döndüm ve birkaç aydır oynamaktayım.. Evet o eski günler bir harikaydı ama Star Wars evrenini sevenler bu yeni halinede alışabiliyor.. Hatta eski halinden güzel olan bir çok yenilikte var..

Örneğin Heroics , intances gibi grupça yapılması gereken ve ucunda harika lootlar olan questler, Collections denen bir sistem , bir kaç rare parçayı koca evrende bulup koleksiyonunuza ekleyerek veya bir takım mobları keserek tamamladığınız collectionların ucundada çok hoş rewardlar olabiliyor.. Örneğin Jedi arkadaşlar Dantoonie de Jedi Npc keserek 3-4 ayını holocron bulmak için harcıyorlar ve 20 tane holocron bulduklarında hakettikleri itemları alıyorlar.. Tabiki bunlar zorunlu değil tamamen kendinizi biraz daha geliştirmek için ve bir takım dekoratif eşyalar, güzel kaliteli silah ve armorlar da cabası..

Oyunda Osskta (igoki) ile birlikteyiz. Osskta Trader ,igoki ise onun Alt karakteri Jedi.
Ben ise iza'el (level 90 Droid Engineer) ve Archillea (level 90 Spy )olarak oynamaktayız.

Osskta Bir türk şehri kurma girişimlerini başlattı,gayet iyi gidiyor.

Ayrıca oyunda bir tane türk guildi var TURK adında 5 kişi olduklarını söyledi ama bize karşı pek sıcak değillerdi yani sizde gelin bize katılın gibi bir teklifleri olmadı =)

Anlayacağınız oyunda bir Türk nüfusu var bunun dışında oyun gerçekten çok eylenceli hepinizi tekrar SWG evrenine bekliyoruz.

Screenshot eklemeye çalışıcağım en kısa zamanda =)


http://img38.imageshack.us/gal.php?g=screenshot0004m.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu eski platform ustune yeni bir oyun tum dinamikler mekanikler degisik. talent artı buff ve item yerlesimi ile kendi oyun seklinize uygun essiz bir karakter olusturabiliyorsunuz eskisi gibi hemide kaya cinsinden. cok uzun zamandır fena baymıstı mmo lar swg bu ara cok rahatlattı benı keyıflendım ozlemısım havayı. swtor oncesındede benı bıraz havaya soktu ayrıca. ılk 1 2 haftayı oyunu ogrenerek gecırırsenız ondan sonra yapacak sey bulamıyorum gıbı dert kalmıyor. oynuyoruz bı kac arkadas ve bayaa bı eglenıyoruz. sıkılanlara degısık bır nefes olabılır tavsıye ederım.

turk guıldı ve sıcak davranmama konusuna gelınce mesajattıgınızda sehır kurdugunuzu soyledınız davet ettınız bende sıze yav o kadar adam yok hazır sehır var 5 ev daha kuracaz shuttle aktıfe gececek kasmayın gelın yerlesın sehre takılırız beraber dedım. sızde yok bız sehır kuracaz eskı gunlerdekı gıbı dedınız. bende sıze saygı gosterdım. guıld hıkayesıne gelıncew bı ara nıyetlendık yapsakmı dıye ama sordugunuzdada solemıstıum. ventrılo harıcı oldugu zamanlarda guıld chat ustunden muhabbetı devam ettırmek maksadı ıle olusmus bısı o ortada guıld kavramını desteklıcek bısı yok ve cabamızda yok acıkcası oyun gayet guzel gıdıyor. ıhtıyac duymuyorum guılde ben dıger arkadasların uye oldukları guıldler bulunmakta. ayanı durumumuz tamamen espırısıne gıbı bı durum. sahsen 1 sene ıucewrısınde swtora baslayacagımıza umudum var o yuzden sehır ve guıld kurmak organızasyon yapmak gıbı seylere sahsen vakıt ayırmak ıstemıyorum. bızım cocuklarında pek o tarakda bezı yok gıbı gozkuyor.

dıger taraftan davet etmıstım ama gelmıs olsanız dahı guıld adı altında aktıvıtesı olan bırsey bulmanız mumkun olmayacaktı ve muhtemelen beklentınızı karsılamayacaktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz başkasıyla konuşmussunuz sanırım benim böyle birşeyden haberim yok =) Ben bir arkadaşla konuştum oda sadece TURK isimli guildi görünce işte Nerelisiniz diye sordum ingilizce ondan sonra türk olduğunu görünce işte yaş kaç nereden falan filan gibi bir muhabbet oldu ben sonunda işte siz de gelin katılın bizim guilde gibi birşey bekledim o gelmeyince bu şekilde yazdım yanlış anlaşılmasın =) Kötü bir niyetiniz yoktu eminim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadATS2 said:

.....

turk guıldı ve sıcak davranmama konusuna gelınce mesajattıgınızda sehır kurdugunuzu soyledınız davet ettınız bende sıze yav o kadar adam yok hazır sehır var 5 ev daha kuracaz shuttle aktıfe gececek kasmayın gelın yerlesın sehre takılırız beraber dedım. sızde yok bız sehır kuracaz eskı gunlerdekı gıbı dedınız. bende sıze saygı gosterdım. ....


Sanırım o arkadaş bendim, Osskta (Igoki, Erlis, Co'oc) ben işin aslında şehir olayı benim başımın altından çıktı. Oyunu bırakmadan önce kuracaktım aslında ama gezegenlerde yer olmadığı için tüm plan suya düşmüştü. Yeniden bir umutla kurdum şehiri, şehiri kurarken de söyledim :) 2 tane TURK şehiri olması sorun olmaz kanımca. Sonuçta amaç belli. Hem belki bu TURK oyuncuların oyuna başlamasına da gaz olabilir diye düşündüm.




sadATS2 said:

guıld hıkayesıne gelıncew bı ara nıyetlendık yapsakmı dıye ama sordugunuzdada solemıstıum. ventrılo harıcı oldugu zamanlarda guıld chat ustunden muhabbetı devam ettırmek maksadı ıle olusmus bısı o ortada guıld kavramını desteklıcek bısı yok ve cabamızda yok acıkcası oyun gayet guzel gıdıyor. ıhtıyac duymuyorum guılde ben dıger arkadasların uye oldukları guıldler bulunmakta. ayanı durumumuz tamamen espırısıne gıbı bı durum. sahsen 1 sene ıucewrısınde swtora baslayacagımıza umudum var o yuzden sehır ve guıld kurmak organızasyon yapmak gıbı seylere sahsen vakıt ayırmak ıstemıyorum. bızım cocuklarında pek o tarakda bezı yok gıbı gozkuyor.

dıger taraftan davet etmıstım ama gelmıs olsanız dahı guıld adı altında aktıvıtesı olan bırsey bulmanız mumkun olmayacaktı ve muhtemelen beklentınızı karsılamayacaktı.


Bu konuda haklısınız, ama ben bunu oyuncu sayısına bağlıyorum :) Eğer oyuncu sayısı artıkça ve tabi TURK guildine geldikçe ister istemez bir muhabbet ve bir ortam yakalanacaktır. Çaba harcamadan. Yani Iza'el de biraz şakasına söylemiştir tahminimce davet ile ilgili olan kısmı :)
Benim istediğim şey SWTOR çıkana kadar ortak olarak kullanabileceğimiz bir ortam. Umarım yanlış anlaşılmalar olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese Selamlar :)

Bu forum hakkinda bic bir bilgim yoktu o yuzden gercekten kendim icin bir cok arkadasin bilgisinin eksik kaldigi kanisindayim..Öncelikle kendimi tanitmak isterim :) Ben Haluk SWG yi beta donemi sonunda tanidim ve bugune kadar hic birakmadan oynadim ve hala cok keyif alarak oynamaktayim.İlk basladigimda Bria serverdeydim.Ancak zamanla Telekomun bir takim meziyetlerinden dolayi kendimi Avrupa serverlerinden chimaera ya tasimak zorunda kaldim.
Herkesin bildiği gibi SWG cok ciddi CU ve GNE gibi iki evrim yasadi bunlar herkese gore farklı sekillerde yorumlansada benim kisisel gorusum bunlar gercekten cok ciddi degisimlerin baslangici oldu.Oyunda hersey tumuyle yenilenirken yeni animasyonlar ve efektlerlede suslendi.İyi grafik kartlariyla oynayan arkadaslar eminim ki benim gibi düsünüyorlardir.
SWG su anda gelebilecegi en güzel yere geldigini düsünmekteyim oyun icerisinde hic bir sekilde ne yapmam gerek diye dusunmenize gerek olmadan tanidiginiz yada tanimadiginiz herkesten yardim alabiliyorsunuz.Ayrica bir cok site bu konuda herturlu bilgiye sahip olmakla beraber ben ve bir kac Turk arkadasta elimizden geldigi kadar kendi insanlarimiza yardim etmeye calismaktayiz :)

Halihazirda aktif Turk oyuncular mevcut olmakla beraber bazi arkadaslarda birbirinden haberdar degiller :) ornegin ben bir kac arkadasin chimaera da oynadigini yeni ögrendim buradan forumdan :).Chimaerada olup ta benimle kontak kurmak isteyn herkes oyun icinde bana ulasabilirler IG name : 'haluk hakan' kaan' sezen benim bir kac toonumdan :)
Forum konusuyla ilgili olarakta sunu soyleyebilirim :Evet Turk adi altinda bir guild kurduk ve sadece 5 aktif uyesi bulunmakta ancak oyunu bilenler anlayacaklardir sadece Turkleri bir arada tutacak bir guild olmakla beraber oyunda Rebel ve Imperial olmak uzere 2 farklı faction bulunmakta Turk guildi uyeleri su anda Imperial olarak bulunmaktalar.Ancak sayimiz cok az oldugundan aktif olarak baska guildlerdede bulunmaktayiz.Eger ki Turk oyunculari Amerikan ve Aprupali oyuncularin dusuncelerindeki gibi,oyunun cok kotu oldugunu ve bu yuzden oyunu birakanlar yada baska oyunlari terih edenler su anda SWG yi mutlaka denemelerini tavsiye ederim.Yukarida yazan arkadasim cok iyi yazmis oyun tümüyle cok farkli ve yeniliklerle süslenmis durumda.
Son olarak bireysel dusuncemi soylemek istiyorum ilk bilgisayarimi 1986 yilinda Warcraft diye bir oyun icin almistim :) Strateji oyunlariyla cok fazla eylendim.SWG yi taniyana kadar cok fazla oyun oynadim ancak SWG de herseyin farkli bir yonde ilerledigini gordum.Warcraft oynayan arkadaslar belki de bana biraz kızabilirler ama Gecmiste kılıc ve ok la oynamak yerine Gelecekte Gercege daha yakın ve vizyon gelistiren bir oyunu oynamakla ne kadar dogru yaptigimi anliyorum.Ornek olarak BM(BeastMaster)ile Enzymler hydrolar ve Dna larla kendinize her turlu hayvani yapmanin zevkini anlatamam :)
Son olarak yazdiklarimla kafanizi agrittiysan kusura bakmayin ama bu kadar doluyken yazmamak kendime haksizlik olurdu :)Buradan Foruma ve Forumdaki herkese sevgiler ve saygilar sunarim

Haluk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Halukun ve Tyronian ın dediği gibi oyun da yapacak çok şey var tamamen yeni bir sistem evet level sistemi yokken mükemmeldi ama şuanda star wars için bir alternatif olmadığı için oyun oynamaya değer.. 1 hafta içinde oyunu öğrenir ve hemen zevk almaya başlarsınız , oyunda güzel bir populasyon var ölü değil yani.. Yeni meslekler, yeni mekanlar ile yeni bir oyuna başlıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz.. Combat dışında craft sistemindede çok fazla değişiklik var.. Ben oyundan zevk alacağınızı garanti ediyorum eski bir swg oyuncusu olarak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle Selamlar.

Bende bi aralar oynama serefine ulasmistim bu oyunu,daha sonra bir suru Online oyun denesemde hic biri SWG'nin verdigi tadi bana vermedi acikcasi.Geri donmeyi dusunuyorum ama hangi server aktiftir pvp konusunda ogrenmek istiyorum.Chimaera'da oynardim ancak butun arkadaslarim ya birakmis yada transfer olmuslar 50 kisilik arkadas listesinde hic online insan yok 2-3 gundur.acaba chimaera'da oynayanlar baska bi yere transfer mi oldular yoksa herkez mi birakti orada ogrenmek istiyorum.

Bide oynadiginiz serverlari ve pvp durumlarini yazarsaniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp sistemi şöyle.. Rebel yada İmperial olarak /pvp yazarsanız Combatant oluyorsunuz yani sadece karşı tarafın npclerine saldırabiliyorsunuz, tekrar /pvp yazarsanız ise Special Force durumuna geçiyorsunuz bu durumda diğer karşı Special Forces karakterler size saldırabiliyor sizde onlara ( tekrar /pvp yaparsanız 5 dakika içinde tekrar combatant oluyorsunuz

Bunun dışında Rori gezegeninde Restuss diye bir alan var burası Pvp alanı , level 88-90 arası npclerde var orada.. Buraya girmek için special forces olmanız gerekiyor..

Ve yeni gelen bir özellik ise Battlefields.. Bu konuda bir bilgim yok, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler.. Ama benim bildiğim 8er kişilik iki grup karşılıklı olarak savaşıyor burada tam emin değilim..

Başlamayı düşünen arkadaşlara oyun içinde her türlü yardımcı oluruz ( bu ara çok oyun içi para sıkıntım var ama geçicek sanıırm =) )

Yeni prof.lar şöyle

Jedi
Bounty Hunter
Smuggler
Spy
Commando,
Officer
Medic
Entertainer
Ve traderlar

Her profun artıları var eksileri var.. Ben şahsen ortalıkta kimse çarpsam jedi çıkıyor diye , karakterimi Spy yaptım gayet eylenceli bir prof, pvp de çok iyi ayrıca..
Ama yeni başlayacaklara Commando yu öneririm eğer jedi olmak istemiyorlarsa tabi.. Kesinlikle en güçlü prof Jedi değil böyle bir denge var oyunda, tamamen sizin ekipman-buff-yeteneğinize kalmış bir durum..
Bir çok spy oyunda nefret edilen karakterlerdendir pvpde çok iyi oldukları için aynı şekilde smuggler da pvpde çok çok iyidir.. Eğer yeni başlayacaksanız önermem bu iki prof.u =)

Herneyse sorularınız olursa cevaplamaya hazırız =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Archillea said:

....

Bunun dışında Rori gezegeninde Restuss diye bir alan var burası Pvp alanı , level 88-90 arası npclerde var orada.. Buraya girmek için special forces olmanız gerekiyor..



Ayrıcana; Buraya girmek için minimum 75 lvl olmaniz lazim yamulmuyorsam. Ama 75 lvl la girseniz zar zor ayakta kalırsınız :) En iyisi 90 tabiki.

Archillea said:

Başlamayı düşünen arkadaşlara oyun içinde her türlü yardımcı oluruz ( bu ara çok oyun içi para sıkıntım var ama geçicek sanıırm =) )


Eğer 0 dan başlayacaksanız, mesleğinize göre itemler vereceğim. Eğer Tradersanız; alanınıza bakmaksızın Crafting Tool ve Stationlar. Eğer Diğer Proffesionlardansanız, adınıza üretilmiş giyisiler. Ve de Pilot seviyenize göre Full Pilot ekipmanı*

Bu Kampanya Tyronian CORPS Sponsorluğu ile başlatılmıştır

Archillea said:

Yeni prof.lar şöyle

Jedi
Bounty Hunter
Smuggler
Spy
Commando,
Officer
Medic
Entertainer
Ve traderlar

Ama yeni başlayacaklara Commando yu öneririm eğer jedi olmak istemiyorlarsa tabi.. Kesinlikle en güçlü prof Jedi değil böyle bir denge var oyunda, tamamen sizin ekipman-buff-yeteneğinize kalmış bir durum..




Ben Officer'ı da öneririm. Bu aralar officer kasıyorum. Grind olarak o kadar zorlamıyor beni (Medic deniyim dedim cok uzun suruyor :) )
Ayrıca Traderler için başta Structures Trader seçip sonra istediğiniz alana respec yapmak en iyi grind yolu. Struc. ile 90 olup Domestic yapabilirsiniz. Yok ben illa terzi olup terzi ile 90 olacğaım diyorsanız, işiniz çok zor :)
(bknz. Ben)

Archillea said:


Herneyse sorularınız olursa cevaplamaya hazırız =)


Her zaman,
Bana; Osskta, Igoki, Erlis, Co'oc, Albeni ve Vurdumduymaz isimlerinden ulaşabilirsiniz.
Ortağıma da;
Archillea ve Iza'el isimlerinden ulaşabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...