Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eurogamer vs tasos part 2 lol


superwiz

Öne çıkan mesajlar

muahauha sidik yarışına döndü bu olay,eurogamer yeniden birşeyler yumurtlamış:D

tıklayın pls:p


alıntı sadece:p

Let's follow that chain of logic through: when you first enter the world and excitedly run off to have your initial encounter, your recovery rate is the slowest that it'll ever be. You'll have your first confused fight, and with any luck actually leg it when a mass of goblins jump on you, and retreat to a safe distance. And then the recovery is as bad as it's ever going to be. At the least it's a natural break for me to go and make a cup of tea, or catch up on some leisurely masturbation.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu review düzgün olmuş, dürüstçe anlatmış her şeyi.

Tek katılmadığım konu interface, yani o da çok subjektif zaten ki bana çok rahat gelio nedense. Bi de hangi silahı equip ettiini bilmiosun vs demiş ya, orda action barın altında gösterio silah equipli mi hangi silah falan die.


Neyse dier dedikleri doğru genel olarak, yani oyun harbiden acı verio bazı yönlerden. Çoğu insan "hardcore" olarak görüo ama hardcorelukla "amelelik" arasında ince bi çizgi var ki darkfall biraz daha amelelik kısmına geçmiş. Ama önceden yazdığım yazıda da sölediim gibi tammaen nasıl oynadıına bağlı, hani o tarz şeyleri takmiosan çok competetive değilsen , bişeyleri ağırdan alıp oyunun keyfini çıkarabiliosun. Ama oyunun kesinlikle oyuncu profilinin büyük bi kısmına göre olmadığı ortada. Yani UO oynamış insanların çoğuna bile uygun değil.

Ama demiş ki bitişe yakın EVE de başında EVE gibi değildi, darkfall biraz akıllanırsa güzel yola doğru sokar oyunu. Potansiyel çok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

0 rest skilliyle downtimelar korkunc gercekten, ama 30 skille bile 5 kat hızlanıyo.. bi garip

oyun kesinlikle newbie friendly değil, noob friendly hiç değil. Eurogamer'ın bu kadar klafayı takması normal

eve konusunda haklı, eve'in release'ının yanında darkfallmelek kalır. Daikatananın yanında grim dfandango kalır.

neyse, adam yazmış, en azından bu sefer pek uydurmadan yazmış
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı skillerde fark var mesela Sharpshooter.Ama çok değil bu tarz skiller. Misal bazı skiller her 1.0 da ufak artış sağlıyor bazıları her 10.0da ama dediğim gibi sayıları az.


50 ile 54 arasındada fark var ama şöyle: Diyelim dmg ı 28-35 arasında değişen bir spell var ve senin skillin 50 ozaman 35 e yakın dmg vurma ihtimalin atıyorum %15 olsun ancak skillin 54 olduğunda o ihtimal %20 oluyor mesela yani skill arttıkça max dmga yakın dmg vurma ihtimalin artıyor spellerde.

Şu anda skiller benim kastığım zamana göre 2 kat hızlı artıyor söliyim yani dahada azaltırlarsa şaka olur :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesin cap şart, inadı bıraksın şu AV

sırf böle işte progress uzun olsun insnlar oynadıkça kapıştıkça gelişsin felsefesini uygulatmak için bu kadar işkence yaptırıolar insanlara,

oyun bu, oyuncuların büyün çoğunluğu hemen en yüksek seviyeye gelmek ister öle insanların skill kasmalarını da engelleyemezsin

e sonunda ne oluo içi sıkılıo insanların skill kasmaktan.

ya en basit örnek.

Büyü olarak ilk MAna Missle gelio eline, koyduu damage çok az aoe splashi var sırf insanları dürtmek için atiosun. Atabileceğin bi sonraki ETKİLİ damage büyüsü elemental schoolun başında var. Yani bu ne demek caster olmak isitosan ki mana missle la hiçbişey yapamzsın , Lesser Magici 50 , Greater MAgici 50 yapman lazım hemen. ki elemental schoola başlayabilesin. Yani casual oynayan böle combatta artsın zamanla artsın dien adam hayatta 50 greater magice ulaşamaz, bariz alacan hayvan gibi reg , blood walla geçecen millete büyü atacan bi kaç gün.

ki örneğin 30 fire spell skillinde gelen fireball vs i saymiorum. O kadar reg para zaman vs.

direk skill cap, bi de skill artışını hızlandırsalar, PVE yi daha güzelleştirseler spawnlar olsun dungeonlar olsun birazdaha rahat kesilebilecke moblar olsun. Biraz daha solo play i rahatlatabilecek şeyler olsun .

yani yapılcak şey çok zor değil, herkes bişey yapmak için sürekli bi insanla iletişim halinde olmak zorunda değil ama bu oyun bunu gerektirio , ben bile sosyal adamım milletle muhabbet kurarım kolay, ki bazen bi pve yapiim diorum sonraoff adam yok kime diecem şimdi böle böle gelin benle şunu kesin die, üşenip sonra bloodwall da semiafk takıldıım oluo.

Ama işte etrafında 3-5 arkadaş olunca da aldığın tadı Bilardodan ve Almanlıktan bile almiosun

//mortis
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soloplay her kolaylaştırıldığında hardcore insanlar + büyük clan/alliancelar bufflanmış oluyor millet gene ağlıyor win win durumunu tutturmak çok zor ve çok dikaktli yapılması gereken bişi.

Bu arada şöyle diyim bak NA serverı açılalı kaç gün oldu bilmiyorum ancak bizim NA clanaları rerolladılar ve şu anda birkaçında Elemental magic var birçoğuda almak üzere :) Grind basit eğer dikkatle bir süre yoğunlaşırsan ve 24/7 macrolarsan :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soyle bir fark var ama Dark, o NA'da baslayan adamlarin hepsi onceden oyunu oynamis, mekanikleri, mob spawnlarini, hangi spellerle skill gainlerin daha iyi oldugunu biliyorlar. Simdi sen yeni baslamis adami wildtribe magelerin onune koyup, bunlari farmla dersen catir catir yerler adami. Ben yeni baslayan arkadaslari goruyorum, MM atarak mob kesicem diye didniyorlar, 20-40g pesindeler. Senin dedigin schoollara girip, 50 yapmak 20-30k'dan fazla tutar.

Ben 3k'lik regle dun 38'den 42'e zor geldim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...