Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfail


janis

Öne çıkan mesajlar

Eger oyun ici bir bilgiye sahip olsaydin, forumlardan copy/paste yaptigin postlarin yarisindan cogunun sadece trollemek icin yazildigini bilirdin. Biraz kendine saygisi olan bir kisilik boyle bir hareket yapmaz. Bende cahillikten kaynaklandigini dusundum. Eger dogru olmadiklarini bile bile buraya koyuyorum o yazilari diyorsan bu seni baska bir sey yapar tabii ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu oyunu hala oynayan varmı yaa.. Hayretler içerisindeyim. Ya oyun görmediniz yada 3-5 arkadaş bir araya gelince ortam gördünüz :D

Hayatımda gördüğüm en rezil oyun , daha da rezilini göreceğimi zannetmiyorum. PvP diye savunduğunuz şey CS misali milletin birbirine saldırması. En azından CS 'nin grafik ve oynanabilirliği daha iyi. Arayüze zaten lafım yok. Darkfall 'ın eline kimse su dökemez. Adamlar explorer tabanlı arayüz yapmışlar. Statlara bakmak istesen açılması 10-15 sn sürüyor.

Neyse anladığım kadarıyla 2-3 kişi oynuyor türkiyeden.. Onlara iyi eğlenceler diyorum lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

Bu faydalı yorumun için teşekkür ediyorum. "lol"


Sana bisey diyim mi , yazdığın mesajlara söyle bir göz gezdirdim de. Ya sen bu oyunu yapan 3-4 amatör yunan arkadaştan birisin , yada çok işsiz adamsın dostum :D

Bu arada herkese bir uyarıda bulunucam ;

Kimse Darkwish 'in yorumlarına aldanıp oyunu almasın. Alakası yok çünkü. Benim kaybım olmaz oyunu almazsanız , ama Darkwish 'in kaybı olacakmış gibi çırpınıyor Darkfall için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alan Yetkilisi olman sana bu şekilde konuşma yetkisi vermez. Birşeyler batmadanda rahat uyuyabiliyorum şükürler olsun. Fakat garip olan Darkfall hakkında eleştiri olunca bir şeyler batmış gibi hemen savunma yapmanız. Babanız yapsa oyunu bu şekilde sahip çıkarmısınız acaba ?

Uzatmaya gerek yok , oynayanlar belli , savunanlar belli , oyunu bilenlerde nasıl olduğunu biliyor. Sağlıcakla kalın. Hepinizi seviyorum . Hepimizi bu memleketin evladıyız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben mortal online ı bekliyorum,ve df ye verdiğim kuruşa bile yanıyorum,bu aralar aoc da vakit geçiriyorum ve buradaki tartışmaları gereksiz görüyorum,ragnarok vardı bir zamanlar 3 boyutlu değildi ama süper zevk veriyordu bana,df de %1 seveni olur,ama o oyunun devamı için yeterli değildir,bende bu oyunu böyle görenlerdenim,inşallah kapanmaz ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun gayet ii oynanio interface i rahat, hiç zorluk çekmiorum 15 dakkada alıştım, grafikler hoşuma gidio, gayet de eğleniorum pvp de gayet skill gerektii ortada. Combat zevkli, en zından bi şey cast edip alt tab yapmiosun. oyunda aktif oynaman gerekio combat sırasında. işin heyecanı da var, item kaybetmedir, Oyunun politika kısmı da çalışıo siege dir vsdir.


gayet güzel gelio bana. Ya siz oyunu beceremediniz, ya da bu tarz oyunlar sevmiosunuz.

Kişisel neden söleyin ben beğenmedim diin ve yanına şu şu die mantıklı bişeyler yazın.. Ama oynayanlara ve oynamayı düşünenlere yanlış bilgi verip saygısızlık yapmayın.

Hiç bi faydanız yok şurda. Ben de otuz tane oyunda beta testerlık yaptım ettim. Kötü yanları olunca oyunun yazdım düzgünce, Yazın insanlar okusun ona lafımız yok. Ama OYUN BOK GİBİ OYNANAMAZ OYNAYANLAR NASIL OYNUO LOL falan demeyi kesin artık. Öle düşünüosanız da şu bölüme uğramayın. Sakın da gelip istediğimi yazarım fikrimi yazarım burası forum muhabbeti yapmayın, hakkınız yok, yaptığınız sadece saygısızlık.

Konuşcaksanız insan gibi mantıklı temellere dayandırarak konuşun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nickter said:

Şu oyunu hala oynayan varmı yaa.. Hayretler içerisindeyim. Ya oyun görmediniz yada 3-5 arkadaş bir araya gelince ortam gördünüz :D

Neyse anladığım kadarıyla 2-3 kişi oynuyor türkiyeden.. Onlara iyi eğlenceler diyorum lol



bunlar eleştiri deil, saygısızlık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende alacaktmda baya kararsız kaldım.
daha öncede dediğim gibi 3 kişi iyi diyor oynanıyor zevkli diyor ama diğer 3 kişi oynanmaz diyor sıkıcı diyor vs vs.
burdaki aşa yukarı herkesle konuşmuşumdur oyunla ilgili.
tam almaya niyetlenirken bi yerde biri bişi diyor ve soğuyorum.
sora başka biri başka bişi vsvs devam ediyor
insan şaşırıyor kime inancağını
mortalı bekliycem bende ve eğer patlarsa artık kulaklarımı tıkayıp darkfalla geçicem.inş pişman olmayız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

7 temmuzdaki expansionıu bekle darkfallun. Ona göre biz rapor veririz oyun ne kadar güzel oldu veya bişey değişmedi mi nedir vs die

zaten Mortal Online'ın betası da 13ünde gelecek. MO'nun ne olacağı en azından potasniyeli olup olmadınıı görücez yorumlardan..

ona göre karar verirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl saygısızca birşey soylemişim anlamadım ama olsun, saygısızlık yapmışım, alan teklisi olmamın arkasına sığınık kralllık taslamış, hatamdır, afbuyrun.


Oyuna gelince, eksikleride cok buglarıda cok, ama coğu mmorpgden (ki bunların icine aoc'uda warhammerıda katarım) daha kotu bir başlangıc yapmadı. Soyle bi durum var, oyunda full loot var hardcore pvp var, siege var, eğer bir bugdan eksiklikten dolayı item kaybederseniz, sehir kaybederseniz cok batıyo. kaybediyosunuzda. diğer mmorpglerde ilk cıktıklarında bug dolu oluyor, ama kimsenın urunda olmuyo, keza lvl grindlayıp item kasıyo ve hiç birşey kaybetmiyor oluyosunuz.

ama, iki dakka kullnıp alışmaya bile calışmadığınız gayette guzel calışan işleyen interface'i kötülemeyin, helede "bi stata bakıcam 15 dakkada acılıyo" gibi yalan dolan seyler soylemeyin.
ayet güzel manzalar sunan grafiklere "ko dan beter" demeyin
tf2den daha cok aksiyon yasadığım pvpsine "spam lol" demeyin.


oyunun eksikleri var hataları var, bizde yazıyoruz buraya zaten, ama gelip uydurmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadigim, siz alan yetkilileri olarak niye burda bu trollere izin veriyosunuz ki?

Ben oyunla ilgili her turlu yorumun yapilmasi taraftariyim. Iyi olsun, kotu olsun fark etmez. Ama statlar 15 dk'da cikiyor gibi seylerin hicbir asli yoktur. Asli olmayan seyleri yazip, oyunu kotulemenin izin verilmemesi gereken bir seydir.

Oyunu oynar, buglari yazar, exploitlerie yazar, AV'i cekistirir, yaptiklari hatalari soyler eyvallah. Insan gibi tartisiriz.

Ayrica oyunu sadece D@rkwish degil, aktif oynayip oyunda tutunamamis olan birkac kisi disinda, geriye kalan kisimda begeniyor. Sadece buraya yorum yazma geregi duymuyorlar cok fazla troll oldugu icin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Trollük yapmam , yapandan da hoşlanmam. Oyun kötü bir oyun. Burası Darkfall bölümü olduğu için oyunla ilgili iyi yada kötü eleştiriler buraya yazılır. Kalkıpta futbol bölümüne mi yazcam Darkfall hakkında görüşlerimi ? Yazarım ama adminler gene buraya atarlar :D

Oyunda lore yok. Bu nedenle 3-5 gün sonra oyun CS gibi bir hava alıyor. Herkes herşeyi olabiliyor skill cap olmadığından dolayı. Bu nedenle group yada takım olma özelliği kayboluyor.

Darkfall'a illa bir şans vercem diyenler ya bir arkadaşının Accountu ile girsin , yada Trial çıkarsa onu denesin. Kaldıki Trial çıkmaz bu oyuna hiçbir zaman. Çünkü firma da biliyor durumunu. Bu oyunun yapımcıları ne kadar toplarsam kardır olayındalar. O nedenle oyunun pazarlaması , bling sistemi vs yok gibi birşey. Oyuna girdiğinizde zaten o an anlıyorsunuz bu oyun oynanırmı oynanmaz mı diye. Alanların %95' i kafada bırakıyor oyunu.

Benim param çok alırım diyorsanız gidin alın deneyin , ama sonra buraya gelip küfretmeyin :D


Oyunun eksiklerine gelince hangisini sayayım bilmem ki ? Çok kötü ya.. Göğsüm daralıyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu nedenle group yada takım olma özelliği kayboluyor.


Şaka olsa gerek bu cümle malum DF'nin tüm olayı nerdeyse toplu savaşlar ve ufak grup savaşlarında.

said:
O nedenle oyunun pazarlaması , bling sistemi vs yok gibi birşey


Pazarlamaya diyecek laf yok ancak billing sistemi varki oynuyoruz para ödeyerek...

said:
Oyuna girdiğinizde zaten o an anlıyorsunuz bu oyun oynanırmı oynanmaz mı diye. Alanların %95' i kafada bırakıyor oyunu.


Ben girdikten bi 15 saniye sonra anlamıştım bu oyunun oynanıcak bir oyun olduğunu genelde oynayamıycak tipler ilk 15 dakikada bazen de 2-3 saate kadar süren bir süreçten sonra bırakıyor. Emin ol alanların %95 den çok ama çok daha küçük bir miktarı bırakıyor neden mi? Çünki insanlar bizim türkler gibi değil genelde bol bol oyunla ilgili gerçekten oynamış insanların yazılarını okuyup oyunun direk videolarını izleyip daha sonra karar veriyor almaya oyunu bu oyunun pvpsi kötü deyip bırakıyorsan zaten oyun sana göre değilmiş üstüne hiçbir video vs izlemeden almışsın oyunu acıdım verdiğin paraya.

said:
Oyunun eksiklerine gelince hangisini sayayım bilmem ki ? Çok kötü ya.. Göğsüm daralıyor..
Eksiklik bol(vaad edilenlere oranla) ancak buraya gelip oyun rezilsakın almayın hele benim yorumlarımı okuyanlara uyarıyorum adam yalan yanlış güllük destanlık söylüyor vs gibi şeyler söyleyip de üstüne oyunu almamalarını gerektiren gerekçeleri yazmıyorsan burada işin yok bunuda bil ben bu oyunu burada beta hariç en uzun süredir oynayan insanım ve gameplay ile ilgili hiçbir yalanım olmamıştır şu ana kadar ki zaten mortis ve Cuce gibi 2 tecrübeli(benden çok daha fazla oyunu oynamışlardır) oyuncuda benim oyunla ilgili birçok söylediğimin doğru olduğunu kendileri oynayarak buradan bildirdikten sonra bu konuda hala tartışılması bile anlamsız.Benim DFyi savunmak gibi bir amacım yok ancak hiçbir doğru dürüst gerekçe göstermeden almayın etmeyin bu oyun rezil bu oyun böyle bu oyun şöyle vs gibi laflar söylendikçe insan bir yere kadar susabiliyor...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senelerce oynadıımız UO'da çok mu lore vardı? Lore u oyuncular yaratsın zaten kimse orda Lore peşinde değil. Çok Lore istiosan Aoc Wow vs oyna


Takım oyunu yok diosun. Ben mi yanlış oyunu oynourum. İnsanlar hayatımı kurtario pvp de önüme atlayıp kalkanı çekip bana gelecek damageları alıp ben arkada kendimi heallarken vs.

Ayrıca her skilli kasio olabilirsin ama ağır zırh giyen adamın büyü damageı çok düşüo ve spell fail olma ihtimali çok yüksek. Aynı şekilde ok damageın da düşüo oyüzdewn ağır zırh giyen adamlar melee girişio öbürleri ranged takılıo.


Gördüğüm en aksiyon pvp bu. Vurabilmen senin aimine bağlı , dodge etmen senin hareketlerine bağlı, gelen büyüden suyun altına dalarak kaçiosun sağa sola kaçiosun vs. Bi de üstüne parrylemek sana bağlı ki bu tarz şeylerin hepsi çoğu oyunda sadece itema ve yüzdelere bakio sen sadece abilitylerini kullaniosun. Asla da spam yapmadım. Çünkü her hareketin stamina götürüo, her kılıcı sallayışta her zıplayışta, her depar atışında staminan gidio. Hele sen vururken adam seni parrylerse iki kat staminan gidio. Spam yaparsan 10 saniyede staminasız kalır oturursun aşşa koşamazsın bile Oyuna yeni başladım gittim gayet de yüksek skilli adamlarla pvp yaptım ha öldüm bi kaç kez ama 3kişi 7kişiye karşı 2 adam öldürüp geri çekilebildik ölmeden. Yanımdaki adamlar hayatımı kurtardı dedii mgibi önüme atlayıp kalkanla beni koruyuop veya beni heallayıp. Bi yandan da kuzeye gidin vs suya daln tarzı emirlerle gayet kordine hareket edip çok da başarılı iş yaptık. Suya daldık, adamların kalesinin Yaınıdaki dağın arkasından saldırdık adamlar canonlarından out of sight olmak için vs.


Hangi oyunda var böle pvp, söleyin ben de tamam diim? Aocda mı var Warhammerda mı var Wowda mı var?

Oyun gerçekten çok renkli bi PVP sistemi vermiş oyunculara. Piyasadaki çoğu oyunu da oynadım açıkcası UO'dan sonra beni pvpde heyecanlandıran ve bu şekilde kastıran tek oyun bu oldu.

Oyunun çok amatör kısımları olabilir . Fakat bunlar Hiç de gameplayi bozan şeyler değil. Oyunda ki grafikler gayet güzel. Grafik adına sadece büyü efektleri kötü, oyunun sesleri kötü. Çoğu oyundan kötü fakat rahatsız etmio açıkcası beni çünkü alışıosun hemen. speller de direk bilgisayarlar kaldırılsın die öle tırt yapılmış bariz bi şekilde çünkü armor ları kılıçları parlatan ışık sistemi falan yapan adamlar spell efekti mi yapamıcak. Hani şehire giiorum 100lerce adam var o kadar adamla da etrafta koştuorurm takılmıo pcim. ki gayet sıradan bi pcim var (7600gt , amd3800 dualcore)

Oyunun interface in gelince, FPS oyunu olduğu için olabilecek en mantıklı interface. Çnükü aim alırken haliyle kendi interface ini mousela dolaşamazsın. O yüzden öle geçiş yapma sistemi koymuşlar. Koşarken konuşamassın die bişey yok her oyunda yazmak istiosan dururusn. bunda da her oyun gibi num locka basiosun auto run yapio sen konuşuosun yaziosun. Hiç bi fark ı yok. interface e de alışınca silah çekmeye büyü seçmeye vs cillop gibi oynuosun.

Oyunu yapan firma AV ye istediiniz kadar laf atın . Ben de onları savunmuorum. Ama adamlar bariz coder, fakat marketing den halkla ilişkilerden hiçbişey anlamiolar.

Oyunun gameplayini etkileyen olaylar var PVE nin zor olması, getirisinin olmaması vs. İnsanları macroya şehirlerde oturup boks yapmaya itio. Fakat yeni patch de bunu düzelticeklerini sölediler

Skill cap sorunu var evet. Hardcap yapamazlar oyunda haliyle o kadar skill var zıplıosun zıplama skillin artio, suya daliosun diving arito swimming artio vs. UO daki gibi 7 skill seçip bırakılcak bi sistemi yok çünkü her büyünün abiltyininde kendi içinde skill puanı var kullandıkça artan. Yani sen heal self attıkça Lesser Magicin artio genel skillin ama bi yandan healself skillin de artio. Ne kadar etkili heal self atacağın büyünün kendi skilline bağlı, lesser magic skillin artması da seni dier schoollara ve dier genel büyü abiltlyierini train etmene yario, işte greater magice geçioun vs veya daha az mana harcatio büyülerin gibi abiltyleir aliosun

Böle olunca dediim gibi hardcap zor. Yapmak istedikleri soft cap, yani kullanılmayan skiller düşecek. Belli bi skill puanından sonra da dier skiller çok zor artmaya başlıcak. Bi de tek karakter olduu için server başına uo daki gibi bu charım mage olsun bu charım crafter olsun yok. Bu da bi neden hardcap yapamamaları için, insanlar alt kasamadıı için normal oyuncular basic skillerini kasarken cape girmeden, Çok oynayan adamlar cape girip zamanları varsa dier skilleri daha çok kasarak geliştirebilecek. Yapmak istedikleri sistem bu. Bakalım yeni expansionda koyacaklar mı daha belli deil notes çünkü.


Oyunu burda kötü ve iyi yanlarıyla yazioruz objektif bi şekilde. Ben bi yandan wow oynuorum bi yandan darkfall. Dier çıkacak mmoları da aktif olarak takip ediorum Hani darkfall u yeri geldi mi kötülerim bazı konularında ama böle irenç oyun nie oynuo insanlar vs gibi yalan yanlış yorumlara gelemiorum.

Çoğu insanın oyun hakkında herhangi bi fikri yok. Çoğu insan da önceki yorumlardan oyunu çok kötü zannedio. Hele betadaki halini duyanlar. Azmodai'nın postları vs. Ama oyunlar değişir zamanla oturur. Bu oyunun o yüzden potansiyeli çok ve daha ii olacağına inaniorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler , insanların takım oyunundan kastı ; görev dağılımı olması. Yani bir insan healing , diğeri tanklık , dps vs .. gibi. Bu şekilde görevlendirmeler oyuna farklı bir hava getiriyor. Aynı özellikte 10 kişinin bir araya gelmesi takım oluşturur fakat renklilik olmaz. Herkes kafasına göre , frag peşinde olur. O nedenle skill cap olmuş olsa , kişi kendinin ne olduğunu bilse , görev dağılımı olsa daha zevkli olur. Yoksa bir süre sonra hep aynı şeyler bayar adamı.

Birde kabul edilmesi gereken bir gerçek var. Bu oyunu 100 kişiden sadece 3 kişi beğenir oynar, diğer 97 kişi beğenmez . Fakat bu oyunun bir özelliğide beğenmeyen insanlarda büyük bir nefrette oluşturuyor. Çünkü günümüzün oyunu değil Darkfall. Belki 5-6 yıl önce çıkmış olsa büyük bir kitleye hitap ederdi. Fakat 2009 değil bu oyunun zamanı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...