Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion (Kararsiz kalip, Bekleyenler icin)


bingildak

Öne çıkan mesajlar

CBay 'in önünde tam nehirin ora 6-7 kişi kestik 2 kişi dönüyodukki yolda 5 tane KGB saldırdı 2 vs 5 gene kestik özellikle son 2vs 5 de keşke fraps kullanabilsem diyordum gerçekten müthiş bir ufak fight izlerdiniz :)

Yeni expansion oyunu inanılmaz canlandırdı her yerde pvp var dünyada nereye gitsen insan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 kişi 1 kişiyi kovalıyorduk ama adamın 4 arkadaşı daha varmış birden belirdiler :) Oyunda item deilde sen kendin manuel parry yapıyorsun üstüne sağa sola strafe yaparak oklardan büyülerden yada melee vuruslarından zoplayarak felan kaçabiliyorsun targetting yok sonuçta kendin aim alıp saldırıyorsun ve eğer karşındakilerden iyiysen 2 vs 5 yapılabiliyor rahat bak ne diyorum benim arkadaş rahat 30 saniye afk takıldı adamı korudum bide üstüne :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Housing expansionla geldi. Olay şöyle : Chaos chestler var dünyada spawn olan tamamen random olarak, eğer bunlardan birinden çok küçük ihtimalle ev deedlerinden biri çıkarsa(birkaç farklı tür var) onun pre defined villagelardaki ev noktalarından birinden ev alabiliyorsunuz ve sizin eviniz oluyor ayrıca arkadaşınızla paylaşabiliyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Housing instanced olmadadn modern bi mmorpgde olabilicek en iyi turden bence. Kisaca sistemi anlaticak olursak derebeylik sistemi gibi dusunun. Belli koy alanlari var, bu alanlara belli sayida ev dikiliyor. Bu koylerin, diger clan sehirleri gibi "stone"lari var. Her ev sahibi belli bir oranda vergi veriyor UO'da oldugu gibi, ama UO'nun aksine bu paralari oyun yutmuyor, bu paralar village'in "stone" unda birikiyor. Bu stonelar belli zaman aralarinda vulnurable oluyor. Buda pvp icin cok guzel bir ortam cikariyor. Vulnerable oldugunda eger ki ev sahipleri tekrar ele gecirirse verdikleri vergileri elinde tutuyorlar, eger ki daha guclu bir clan gelip alirsa 6 saat boyunca ele geciren clana vergi vermis oluyor.

PVP oyunu icin en ideal sistem bence. Instance sistemi olsa daha guzel bir seyler yapilabilirdi belki ama instance sistemi olmayan bir oyunda bundan iyisini hayal edemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ev sahibinin verdiği vergi miktarı nedir bilmiyorum, yani villageı kontrol eden clanın aldığı goldu mu vergi veriyorlar vs ama villageler şu anda ortalama 250g(villageların çoğundaki evlerin sahibi yok henüz ,ileride evlerin sahipleri oldukça village ın kontrol eden clana getirisi artar diye bir teori var şu anda) veriyor saat başına bunuda kontrol eden clanın clan bankası alıyor kişiye gitmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

part 1 : http://www.youtube.com/watch?v=lZv4HrwVgmM
part 2 : http://www.youtube.com/watch?v=heoC-0Wy4Zw

adam harbiden iyi ama, o nasil bir magery kasmadir ya..

ayrica anlamadim oyunda parry niye kullanmaz insanlar, ne kadar oldurdugu adam varsa, gotunu donup kaciyor, hicbir kimse mi akil etmez shield/1h a gecip adami out of stamina yapmayi

adam cok hizli ayrica aim 10 numre.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

70 kişi 25 kişilik bir clanın şehrini kendi hamletlerini riske atarak siegeledi 25 kişilik clan bize para verdi yardım etmemiz için bizde 15 kişi gittik 15 vs 70 ti ilk 5-6dk sonra 25 kişilik kısımda geldi ama onların 15 i clanstone u yıkıyordu 25 vs 70 ve yendik üstüne adamların hamlet npc şehrinin 3 metre yanı gearlanıp 15 snde gelebiliyorlar :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...