Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deadpool (2016) (+2) (+t3.)


Xaenin

Öne çıkan mesajlar

8/10

Spoiler free yazayım daha çok,

Akasya IMAX'de gittik dün gece, ilk defa 3D olmayan IMAX izledim. Filme girerken herkes kapıda 'Eee gözlükler nerde?' modundaydı, sonradan öğrendik ki 2D imiş film. Güzeldi aslında, 3D'yi hiç aramadım diyebilirim.

Ryan Reynolds yine 10 numara Deadpool performansı sergilemiş. Film gene epey eğlenceli, çok güzel göndermeler/referanslar var daha filmin ilk dakikasından itibaren. Ekip ilk filme göre çok daha kalabalık olduğu için bir tık çekiniyordum acaba sıçar mı diye, ama Cable'ından Domino'suna kadar herkes yine rolüne cuk oturmuş. Marvel'ın oyuncular seçilirken ne kadar büyük etkisi var bilmiyorum ama genel olarak oyuncu seçimlerinde hep iyi iş çıkarıyorlar.

Filmde 'duygusal' sahneler çok daha fazla bu arada ilk filme kıyasla. Tabi ki Deadpool filminde olduğunuzu kendinize sürekli hatırlatıp en duygusal sahnenin altında bile bir muzurluk bekliyorsunuz, ama yok yani bazı sahneler gerçekten 'duygusal' olmuş.

Josh Brolin'i ayrı tebrik etmek lazım, hem Thanos hem Cable'da mükemmel iş çıkardı.

Soundtrack ilki kadar iyi, 'hit it' sahneleri bolca mevcut. Cable'ı ilk görmeye başladığımız sahnelerde bir yerde yine 'Pina Colada Song' çalıyor. Çok seviyorlar bu şarkıyı sanırım, Guardians of the Galaxy'de de çalıyordu sdf.

Deadpool yine aksiyon sahnelerinde neden en iyi anti-hero olduğunu gösteriyor, karizma/eğlence tavan yapmış gene aksiyonda. Önceki filmden Colossus'u bu filmde daha fazla görüyoruz. Cable vs. Deadpool sahneleri aşırı iyi. Filmdeki çocuk (spo olabilir diye isim söylemiyim ama spo'luk bişi yok aslında) bildiğim kadarıyla Marvel evreninde yok, bu film için tasarlanmış. Filmde baya büyük bir olayı var.

Başka da söylicek bişi kalmadı spo free sanırım, ha bir de ikinci yarı ilk yarının beş katı falan daha iyi. İlk yarısı açık söylemek gerekirse bir tık bayabiliyor. Bayıyor da denemez de, 'eyvah bu film ilki kadar iyi olmayacak sanırım' izlenimi veriyor. Sonradan toparlıyor ama.


JUGGERNAUT VAR ULAN. Çok uzun süre görmesek de Deadpool'u ortadan ikiye ayırışı (Hulk vs. Wolverine issuelarına göndermeydi sanırım bu sahne çizgi romanlardan) ve X-Force ile dövüşü çok iyiydi. Orjinal X-Men filmlerindeki aktör oynuyordu gibime geldi, ama suratını düzgün görmediğimiz için yamuluyor da olabilirim.




PUBG referansı var sanıyordum trailer'da izlediğim kadarıyla, değilmiş. Ama paraşütle şehre indikleri sahne epey eğlenceliydi.




Kesinlikle Infinity War'a gönderme bekliyordum, ama DP'nin Cable'a Thanos demesi dışında pek bi gönderme yoktu. Filmin sonunda Deadpool Cable'ın zaman makinesi ile oynarken bir yerlerde ölen kahramanlara gönderme yapması ya da Time Stone'a falan gönderme yapması çok iyi olurdu.



Son bir not, credits sahnesindeki sahne efsane iyi olmuş. Hatta filmin en iyi 3 sahnesinden biri credits sahnesi diyebilirim.

En sonda bir şey yok, onu da belirteyim, boşuna beklemeyin.

Son son son not, Stan Lee yoktu filmde. Trailer'dan ibaret kalmış sanırım bu sefer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi allah kahretsin. cinemaximumu da hepsini de. 23.00 seansına gittik maltepepark'a. film başladı. 30. saniyede dondu kaldı film. şaka dedik ilk once. baya bildiği gitti film. bir tane bile görevli yok hadi ortalık karıştı geldiler falan görevliler bilmemne. 10 dk bekledik ekran komple gitti geri geldi. yeniden başladı. 20 veya 30. dakikada falan bi daha gitti. yine karıştı ortalık.

vardiye müdürü falandı heralde geldi salona bi daha olursa eğer davetiye vereceğiz falan dedi belli etti sıçacağını tekrardan. 15 dk sonra fln bi daha patladı bin türlü küfür ede ede çıktık. ulan bu kadar zaman filmi bekle. yarım saatini izle çık piç olsun abv cinemaximum. daha sinemaya falanda gitmenin anlamı yokki yarım saatten fazlasını izledim zaten filmin.

düşsün zamundaya izlerim bi dahada beni silkmeleri lazım cinemaximumda film izlemem için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...