Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy 14 online


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

sana yazicagimi soylemiştim bu bir ikincisi magdem bilmiyorsun sormadan atmak nedir once sorar sonra atarsin buda iki yaptigin zaten buyuk terbiyesizlik ona hiçbirsey demiyorum oradaya alinan insanlar patiden olmasa bile patiden birilerinin arkadaslari ve orada bir topluluk olusturup oynuoruz birde kimse patiden adam caldigi yok calmaya ihtiyacimizda yok oynuyan adam yok linkshellde zaten biz 5 kişi aramizda oynuyoruz mutluyuz guilde katilmak isteyen soluyor geliyor biz kalici adam ariyoruz bc icin senin sagın solun belli degil biz seni cagirdik gelmedin sonra bcye gelemiyorsun party full diye triplerden triplere girip tum guild'i banliyorsun paticikde bizden baska zaten konusan oyniyan yok buda üç. daha uzatmiyorum sabaha kadar yaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yoğun saatlerde yaşanılan Lag'ı gidermenin yolu var mı? oyun da veri transferi torrent gibi çalışıyor diye duymuştum. port forwarding falan yapsak yarar mı acaba?

edit: port vermişler. bakalım işe yarayacak mı.
▼TCP
54992~54994,55006~55007,55021~55040
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
oyundaki en yüksek seti çektim, rng tanrısı yanımda olunca bildiğin server's first oldum. tüm craftları maxladım. setlerini yaptım vs. valla yapıcak bi bok kalmadı. oyunun posasını çıkardım ya. dungeonlar falan çok amaçsız. endgame'de kısıtlı ve sıkıcı açıkçası. alt char kasmak fate kovalamaktan ibaret onun için 2. bir job levellayamadım bile. tek eğlencem gil karşılığı milletin bossunu kesmek :P pvp de yok. patch aralıkta diyorlar dec 31'den önce gelmez. accountu değeri varken satıp kurtulsam mı bilemedim. 500$ veren var dsdsf. gerçi raid'in son bossu hala kesilmedi bizim serverda onu kesmeden bırakmam herhalde heheh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...