Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 3.2: Call of the Crusade


pekaziz

Öne çıkan mesajlar

of ya TotGC 10 yapıyoruz server bok gibi lagli, login server patlak millet patır patır dc oluyo giremiyo. 4. denemede icehowlu 50%ye getirdik, keserdik 1-2 denemeye heralde. melee olmadan girdik ama hadi bakalım.
edik: hatta o denemelerden birinde gormok'u öldürdük, wormler geldi despawn oldular. 1 deneme boşa gitti, saçma bi bug.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 man hard modede nasıl yapıyorsunuz anubu gerçi 2-3 kere denedik milletin erken işi var sabah die ama submerge olmadan önce 50% civari indiriyoruz bossu sonra adları düdüklüyoruz addları borrowunu stun vs ile interrupt edip frozen sümük harcamadan indiriyoruz ama spikeler canımıza ot tıkıyor mübarekler solucan filmindeki gibi saate 80 km ile gidiyorlar
6 tane var toplamda nasıl harcayalım onlari?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 man hcde hiç kasmadan bütün patchleri indirebilirsiniz ilk burrowdan önce 50% yapan dpsiniz varsa. burrow olduğunda uzaklaşın, pursue edilen adam biraz kitelayıp permafrostun arkasına geçsin spikelar üstüne gelcek şekilde, yüzeye dönene kadar tekrarlayın. 30%dan sonrası için kesinlikle raidde 50% healing debuff bulundurun diyorum. bizde yoktu, yaklaşık 25 wipe yedik, hepsi sub 30%.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence ss olayı oyun mekaniğini kullanmaktan öte sadece wf için yapılmış bi hamledir . ha wf yi almaksa tek mesele tamam sorun yok ama "şu an" en iyisi biziz diyebilecek tek guild vardır o da stars.. content hem sonra geldi hem de ptr yoktu ..12 hakları kalmış ayrıca ss vs gibi worldbuff larda yok ( bu işi başlatan da kt kill için nihilum'du en son zg bufflarına kadar satın aldılar bırak ss i)

illidan ı da taiwan da tbc cıktıgından sonra 2 hafta için de kesmeleri de ayrı bi şükeladır

edit:typo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...