Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sims 3 BBG Evi Reg Thread


Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Sims 2 icin yapmistik, buna da yapacagiz. Bastan belirteyim, hic onceleri gibi iddiali konusmayacagim, updateler keyfime gore gelecek, oyunu oynadikca ve haftada / ayda / yilda bu kadar update gelir gibi sozlerde de bulunamayacagim cunku ss alip organize etmek cok zaman alan bir sey.

Ama suna soz verebilirim, oyun yeni ve hic bir sey bilmiyorum hakkinda, o yuzden de ilgimi oburune gore biraz daha uzun tutma ihtimali var. KEndimi de baymadan duruma gore ssler alip yine yorumlicaz beraber eglencez falan filan ve umarim 2 bolumden fazla cikar bu sefer :P

Simdi, 6-7 kisi sececem ev icin, ve kafama gore sececem belirteyim :) Fotografla birlikte kendinizi buraya afise edin, burcunuzu ve aspirationlarinizi yazin bir de ilginc bir iki detay verin anlamli olabilecek ve oyuna baslayalim direkt. Karekterleri yaratmak uzun surebilir bastan uyarayim.

Arada bir bakariz thread'e update oldukca :)



Thread belirli sure acik kalacaktir o yuzden baslayalim hemen sayi fazlalasirsa kapatiriz. duzgun foto koyun lutfen, ona gore yaratmaya calisacagim sizi.


not: bastan belirteyim, her turlu cinsel iliski meydana gelebilir oyun sirasinda. SORUMLUSU BEN DEGILIM.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...