Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı sitelerden alışveriş


mADmaXimus

Öne çıkan mesajlar

sanırım 200 yada 300 doları geçerse %10 alıyorlar[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 29 Mayıs 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
sanırım 200 yada 300 doları geçerse %10 alıyorlar


öyle bir oran yok
yani vardır da %10 değil o herneyse

350 dolarlık kargoya 300 dolar daha ödedik biz gümrükte, tabi gümrük işlemleri vs de var onlar da bunun içinde, işlemleri yapan aracıya (UPS)

gidip kendimiz halletseydik de 200 dolardan aşağı olmuyodu

gümrükte takılmasını istemiyosanız tek bir eşyadan en fazla 2-3 tane (mesela oyun) isteyin, toplamda da 250-300 doları geçmemeye çalışın (tek parça bile olsa)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır öyle değildir tabi ki ama zaten alienware bilgisayarı nasıl getirtmeyi düşünüyosun ki? biri beraberinde getirirse belki de, kargoyla eski bilgisayar parçası yollayan bir arkadaşın o eski püskü parçalarını bile alıkoymuşlar mesela gümrükte[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche


[Bu mesaj BlackRose tarafından 29 Mayıs 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jagd, 30 Mayıs 2004 11:48 tarihinde demiş ki:
kural 100$ geçince % 10 vergi.İstisna şanslısınızdır beş kuruş vergi vermeniz gerekmez.
350$lık alışverişe 300$ ödeyen arkadaş tv/müzikseti gibi bandrole tabi bir eşyamı getirtti acaba yazsaymış keşke


7 adet SWG oyunu getirttik topluca
%10 olmadığını bunun gibi iki ayrı örnekle tecrübe ettik, kitapta ne yazıyor bilemem ama pratikte ödediğimiz para bu, ikisinde de 1.5 ile 2 katı arasında bir fiyata geldi siparişlerimiz

nedanko yazdığın para dolar olarak zaten 250-300 dolarlık dilime düşüyor[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet işte dediğim gibi belli bir miktarın (o miktar nedir ben şahsen bilmiyorum sadece siparişllerimden yola çıkarak fikir yürütüyorum) altında kaldığı için ödememişsin

biraz da şans bu yukarıdaki arkadaşın dediği gibi
ama şansın yaver gitmezse de ödenen paralar az buz değil, anlamadım gitti memleketin gümrük politikasını[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 29 Mayıs 2004 22:51 tarihinde demiş ki:
...gümrükte takılmasını istemiyosanız tek bir eşyadan en fazla 2-3 tane (mesela oyun) isteyin, toplamda da 250-300 doları geçmemeye çalışın (tek parça bile olsa)
[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten o şartlara uyuyorsanız tek kuruş ödemiyosunuz

yoksa şimdiye kadar amazon.com'dan 200'e yakın kitap ingiltereden de 100'den fazla dvd satın aldım tek kuruş gümrük ödemedim[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 31 Mayıs 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
zaten o şartlara uyuyorsanız tek kuruş ödemiyosunuz

yoksa şimdiye kadar amazon.com'dan 200'e yakın kitap ingiltereden de 100'den fazla dvd satın aldım tek kuruş gümrük ödemedim


*!Ellerini ovuşturur.*

Vaay blackrose ya varya hep aklımdasın. Seni çok seviyorum. Ya bigün görüşelim. Hem bak dvd playerda var evde oturur dvd seyrederiz.

Ya unuttum bende güzel dvd yok nerden buluruz acep ?[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol

ben hep www.blackstar.co.uk'den aldım ama orası isim değiştirdi şu anda www.sendit.com, çok iyi fiyata geliyor dvd'ler, genelde Türkçe altyazı olmuyor ama ingilizce sorunu yoksa çok iyi bir site diyebilirim, Türkiye'dekiyle aynı fiyata getirtebildiğim DVD'ler oldu bu siteden[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarını yaaıyım
100 dolara (euro oldu galiba) kadar takılmaz gümrüğe eğer şanssızasanız takılabilir
bu miktar bayram gibi zamanlarda 300 e çıkıyor

eskiden %10 verip kurtulurdunuz şimdi en aşa 20 milyon oldu
(mesela 100 milyonluk bi mal kazara takıldımı 10 milyonken şimdi 20 oldu min)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...