Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türk clanı


superwiz

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
sevdim sanirim oyunu, 3-4 gundur tek basima takiliyorum insan topraklarinda, ganklemeye calisan 1-2 kisiyi kacirdim, arada gray olup ganklendim filan ama simdilik ilgin bi oyun, klanla keyifli olur, kuralim derseniz deneyelim derim ben de, en azindan birlikte takiliriz, tek tabanca ganklenmek cok kolay
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben ufak bir clana girdim, sweetwater'da baya guzel sehri var alliance'in, adi "bloodbath" veya oyle bir seyler olmasi gerek ama durumlari pek iyi gorunmuyor, yine de bana cok buyuk firsat sagliyorlar... Etraf maden ve agac dolu, istedigimi gibi gank yemeden topluyorum, clan sehrindeki banka depoluyorum ama dedigim gibi gelecek vaad etmiyor. Birkac gun daha stoklayim human veya elf mekanlarina akicam, o zaman size katilabilirim. (universite bitiyor, su aralar odevlerle bogusuyorum, ondan semi-afk oynuyorum hep, yanit vermediysem kesin afk'imdir)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada icinizde weaponsmith alip, kasan var mi? ben armorsmithim, sayet iron ve leather getirirseniz chain armor yapabiliyorum su an icin.. moblardan ve vendordan alinanlardan cok daha fazla durabilitysi var ama sanirim onun disinda cok bir ozelligi yok. tum set 13 ingota falan geliyor olmasi lazim -4 parca- 13 ingot = 80 ore sanirim. farmlarsaniz seri uretimden basarim.. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...