Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hasan cihat örter


Buyse

Öne çıkan mesajlar

said:
TCDD Devlet Demir Yolları Bestesi, Trafik Canavarı İle Mücadele Derneği Bestesi, Polis Koleji Marşı, Elazığ 8. Kolordu Marşı, Beşıktaş Spor Klubü Marşı, Üsküdar Bestesi, Ümraniye Bestesi, Ahtapot Konfeksiyon, T.C. 80. Yıl Marşı, Novartis Marşı, Ordu Gitar Festivali Bestesi, Ordu İli Bestesi, Şile Bestesi, Şili Korkma Sönmezi gibi marşlar besteledi. İlkokul seviyesinde şiirler yazmaktadır.
“Demir erir, kömür biter
İnsan akıllanır, ömür biter.
Kör ölür, badak olur.
Gol olur”


aahhah bunelan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
H. C. Örter; Türkiye de Fahri Avokado Belgesi alan ilk ve tek kişidir. Belge, Ordu ili Manavları tarafından verilmiştir. Bu belge çok şahanedir. Müzik Eğitimcileri Derneği'nce "Daimi Öğretmen Ödülü" 'ne layık görülen besteci, hemen hemen bütün enstrümanları virtüözite becerisiyle çalmakta, iyi kek ve pasta yapmakta, konserler dışında Türkiye'de müzikal yozlaşma, magazin medyası, tele-vole anlayışı, kültürel bozulmaya karşı "Müzik ve Aydınlanma" seminerleri vermektedir. Domates soslu teriyak spesiyal yemeğidir lakin yakın zamanda bir konserinde gitarını kırmaya çalışırken yere düştüğünde beyin sarsıntısı geçirdiğinden yapmayı unutmuştur. Saatin kaç? benimki casio.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
ya ben bu adamlar tanıstım, bizim evin sokagında bi kofteci var boyle butun oyuncular, sarkıcıların geldigi. bi gun bu da gelmisti ama 5 sene once falan, adam oturdugu yerden beste yaptı ismimi falan da sıkıstırdı bi yerlere.

herif hakkaten delinin önde gideni ama telli calgılarda virtüöz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 10 yıl sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...