Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saracen paladin meselesi


Bone

Öne çıkan mesajlar

Aylardır oynamıyorum ama hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. 50 thrust çok olmuş sanki. 39'un yetiyor olmaası lazım. Üzerindekilerle +11+(RR-1) miktarını 50ye tamamlarsan değişen birşey olmaz. Normal saldırılarda Liontooth(34), rakip kaçarken veya rakibe stun attıktan sonra Pierce(29), saldırıyı blokladığında da Bearttoth(15) ve ardından Lunge(21) iyi görünüyor (Bunlara Herald'dan baktım. Charplan ile growth rate'leri görebileceğin için daha iyi karar verebilirsin). Thrust'a 50 değil de 39 verdiğin için puanın artacak, bunları da chants ile parry'ye dağıtabilirsin. Daha yüksek RRlarda 34 thrusta inip diğer skillere yoğunlaşabilirsin. Saracen veya başka bir race seçmen çok büyük bir değişiklik yaratmaz. Hangi race/class oynamak seni daha çok eğlendirecekse onunla oyna bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benm fikrim pally'nin two handed olmasından yana :) hani tamam camelotun paladin felsefesine biraz aykırı ama dps paladin gayet zevkli geliyo..

Hee eğer grup adamıysan ve tank grubuysa thrustı(slash benim her zmn tercihimdir) 39'a indirebilirsin. son celerity'i alana kadar chants gidip rest parry yapabilirsin gibi düşündüm ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En azından bi 42 chant yap son end chanti al, 50 shield blockbota daha uygun sanırım.

39 thrust gerisi parry. hatta thrust 34 falan hatta verme thrust a falan paladin ne ya :P.

rr5 den önce 2h pek uygun olmasada çok eğlenceli, hybrid de önerebilirim ama oda çok arada derede ve yine düşük rr de pek dayanıklı değil.

Saracen dex based race olduğu için thrust ve yine aynı sebepten dolayı blockbot daha uygun.

bunlar hatırladıklarım =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

acıkcası 44 2h gittiğin zaman baya bi chantdan kaybediyosun..alb grupları coğunlukla caster ağırlıklı olduğu için en mantıklı spec 45 chant 42 shield 34 2hand 34 slash/thrust/crush..ha blockbottan bahsediyosak 50 shield şart arkadaşlarında belirttiği gibi..chantida yuksek tutmanı tavsiye ederim çünkü dragon fightlarda kırmızı heat resiste ihtiyacın olabilir..onun disinda 502h 39 slash/thrust/crush gerisi chant diyen bi arkadasimiz olmus..grupta 2. bi shield tank yoksa bu spec hiç bi halta yaramiyo acıkcası onu belirtiyim..şu anki specim ilk yazdığımdır ondanda gayet memnunum 8man fightlarda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...