Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 ve 25man PVE yarışı


Wispy

Öne çıkan mesajlar

Valla bence bossların zorlukları mükemmel ayarlanmış. Hiç umrumda değil oyunu makina gibi oynayan 5-10 bin oyuncuya kolay geliyor olması.

Sırayla kese kese gidiyoruz, daha hard mode denemedik bile ve daha hiçbir bossa "haftaya ilk denemede iner bu abi rahat rahat" diyemiyorum. 3 ve 4. bosslarda 20şer wipe yedik alışana kadar. Bence gayet güzel ayarlanmış zorluk seviyesi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İgnis'i pass geçerek. Razorscale ve XT-002'yi kestik 10 man likte. Sırayla gidelim diyoruzda Iron Council'i nasıl yaparız bilmiyorum. Heavy Melee olarak giriyoruz biz. 3 melee dps 2 caster dps (mage ve spriest) o nedenle ben(warrior) kesilecek target'ı tankladığımda melee daha rahat dps yapıyor. ama aynı şekilde Caster boss'u da her türlü stun'a alıp ya da cast'ini engelleyip rahatça kontrol altında tutabiliyorum(Shield slam, Charge, Conc blow, Shockwave, Intercept gibi bir sıra ile boss'un cast etmesini bayağı azaltabilyorum). Siz ne önerirsiniz kesenleriniz nasıl biryol izledi? (10 man için konuşuyorum. 25'te daha iron council'e gelmedik)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nihlathak said:
Su anki gear seviyesi ile gercekten zorlayici olmus, ugrastiriyor. Bakalim watcherlar bu kadar kasiyosa algalon nasildir kim bilir. Ikinci bi c'thun vakasi olabilir, bakip gorucez.

P.S (Hard mode uzerine yazilmistir)


Update, bu sabahki bufflardan sonra iyice imkansiz'a yaklasti hard mode bosslar. Tadindan yenmiyor su an. Ben boyle birsey daha once gormedim, buff'tan once freya murudan zordu, bufftan sonra saka gibi oldu, allah sonumuzu hayir etsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz bütün taktikleri kendimiz geliştirdik bütün bosslar için, ki zaten ortada taktik felan da yok pek, boss skillerini öğrenince geliyor gerisi,

content bitti gib gözüküyo aslında ama son boss yogg saron değil pek, algalon ve abilitylerine baktım da , bildiğin emzirir şu an en baba guildi bile en az bi 2 hafta lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
healer camiası olarak canımız çıkıyor. tşk.


Sen bide bizi görsen "Allah yardımcınız olsun kardeş" dersin sanırım :) Heleki son 2M hp'de neler neler yapıyoruz kim bilebilir ki :) Bi Shadowburn atmadığım kalıyor bazı zamanlarda hehe

@ Sparkcaster

ignis bug fixed diye biliyordum hala aynımı ? Son 3 gündür raid yapmıyorum da o yüzden sormak istedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o combatın zorluğu pottakine vurma veya tankın one shot inmesi değil. Boss scorch'u atınca, 2 tane de golem ayaklanınca ortalık ana bana günü oluyor, ya suya sokulan golem'i kaçırıyor dps vuramıyor ot yatıyor ya da o karambolde 2-3 kişi scorchun içinde kalıp ölüyor. Zorluktan öte alışmak lazım bana kalırsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Inner Sanctum, Hodir Hard Mode ı tamamlamış bugun 2 dakka 30 saniyede öldürerek. Bi mimiron kalmış hardmode da kesmedikleri dier freya ve thorim in de world 1st leri onlar

fakat thorim ve freya onlar kestikten sonra bufflandıar di mi , Yeni halini kesenler herhalde sayılır world first die hehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:
Bir ayda temizlenemese content bari. Tadına vara vara kessek herşeyi. Milletin kestiği bossların videosuna çalışmasak da taktikleri kendimiz geliştirsek.


Bence hiçbir guild kendi koyduğu hedefi 1 ayda yapamaz ve doğal olarakta top hardcore guildler 1 ayda tüm hardmode'lar + algalon'u kesemez diye tahmin ediyorum.

Mesela bizim öncelikli hedef tüm ulduarı temizleyip en az 4 hard mode kesmek. Şuan ki halimize bakınca 1 ayda pek mümkün görünmüyor gözüme :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...