Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fetullah Gulen Turkiye'ye donuyor


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

On 15.04.2009 at 14:25, sakaryali dedi ki:

Fethullah Gülen Hoca Efendi bu milete cok büyük hizmetler yapmiş türk cumhuriyetlerinde ,afrikada ,amerikada ve dünyanın bir çok yerinde İstiklal Marşımızı okutan miletimizi anlatan , dinimizi anlatan Türk Milletine ve Dinimize çok büyük hizmetler yapmış İslam Dinine bu kadar ilgi duyulmasına sebep olan, materyalist felsefenin temellerini sarsıp yıkan dünyamizda ender yatişen lider insanlardandır bu millet için tek bir çivi çakmayan insanların ona dil uzatmaya hakkı yoktur Bir gün bu dediklerinizden pişman olucaksınız.

 

? ? ? ? ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 15.04.2009 at 14:22, sakaryali dedi ki:

Admin bu konuyu sil tüm yazılanları sil, kilitle burayı kimse yazmasın rica ediyorum nerden yazdım ,keşke yazmasaydım millet neler yazıyor yazıklar olsun lütfen rica ediyorum admin ALLAH aşkına sil bu konuyu tamamen. Kimse daha fazla yazamasın son kez yazıyorum Fetullah Hoca Efendi hakkında işlediğiniz günah kul hakkını ihlaldir. O'na dil uzatırsanız, kul hakkı ile gidersiniz ama bir insan sizin dediğiniz o tehlikeli kelimeyi söylerse ALLAH'a kendini şirk koşmuş olur firavunun durumuna ve akibetine düşer tevbe etmeden ölürse ALLAH affetmez tevbe edin. Admin rica ediyorum bu konuyu ALLAH rızası için tamamen sil.

olum bu enes Kanter

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Liebe dedi ki:

Ulan ne modaydı bir ara fetöş otobüslerde türbanlı genç kızlar kitaplarını okur videolarını izlerdi, esnaf zaman gazetesi alırdı koyardı ortaya. Aynı elemanlar yarın hepsi akp düşmanı olup küfürle anacaklar hayatlarına devam edecekler aynı şekilde 

Zamanında biz Feto derken yerden yere vururken öyle canla başla savunan bu omurgasız tipler yarın öbür gün sen ben hükümete en ufak bir eleştiride bulunacak olsak hemen "fetöcü" damgası yapıştırmaya kalkacaklar. Kendi geçmişlerinden hiç utanmayacaklar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

16 saat önce, Aceace dedi ki:

Ya mino...

Kusura bakma ama attığın yazıyı okudun mu? Resmen SEO'ya keyword vermek üzere yazılmış bir yazı. 14 kez "öldü" kelimesi geçiyor. 5 kez öldü mü? kalıbı geçiyor.

Abi şu cümledeki salaklığı görebiliyor olman lazım.

Okudum yazıyı, konu hakkında muhatap ben değilim, SESAR'dan İsmail Yıldız, ayrıca benim bulduklarımda da fark var (98 öncesi surat vs günümüz). Aslında deşilmesi gereken konu bu, bayağı adam eletir bunun deşilmesi. 

Hani sadece o yazı değil iddia kaynağı, google aramasında bayağı geyik çıkıyor. 

İsmail Yıldız'ın Ergenekon'da yargılandığını da ekleyeyim. MİT tehditleri vs de var arşivde. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 dakika önce, Mino dedi ki:

Hani sadece o yazı değil iddia kaynağı, google aramasında bayağı geyik çıkıyor. 

Abi google aramasında bayağı geyik çıkar tabii.. Çünkü insanlar tıklasın diye deli gibi seo çalışılmış.

"recep tayyip erdoğan öldü mü" Reca etsem şunu da google'da aratır mısın? Google aramasında bayaaa çıkıyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...