Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Interneti yavaş olmayan var mı?


Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Burax said:

Densiz said:

Her akşam ama her akşam 19-24 arası internet diye birşey yok bize. Arkadaş pingler coşuyor felan. Sadece download açabiliyorum bu saatler arasında. Birde türkiye içi web sitesi.
ankara..

aynen sıkıntıdan ders fln çalışcam ne maç izleniyor, ne dizi, evde kalabalık olunca download da yapılmıyor, okulda fln yaşamaya başlicam kriz geçiriyorum resmen.


Eskişehir'deyim, 8mbit netlimitsiz bağlantı güya.
stream izlemek işkence, akşam 6'dan gece 1'e kadar izlemenin mümkünü yok resmen.. youtube videoları kağnı hızında doluyor. speedtest yapıyorum, 9mbit falan gösteriyor bi de dalga geçer gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 aydır 8 mbit kullanıyordum sorun da yoktu,tam 8 mbit kullanabiliyordum,bugün 4-5 saattir internet yoktu,neyse arıza vardır diye aradım arıza kaydı bıraktım vs,yaklaşık son 2 saattir internet bir geliyor bir gidiyor,üstüne şimdi en son geldi ve hızımı yarıya düşürmüşler ttnet lanet olsun tabi şimdi uğraştırmazlar inşallah geçici bir durumdur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

abi hızı 12 olanların kaderi aynı. seperate senin de öyle mi oldu bilmiyorum ama kopma problemi vs ortak bizim pyro ile. şu an 6 ya düşürmüşler hızımı ama kopma yok. bi boklar yapıyolar ama çözemedim


Gelen Giden
ADSL Hızı(Kb/s): 4373 601
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 4373 723
SNR Sınırı (dB): 8.2 0.0
Hat Zayıflaması(dB): 47.4 31.2
Güç (dB): 18.5 12.2

:S
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rhox said:

İzmir alsancak ttnet gene rezalet, merak ediyorum yağmurla nasıl bir alakası var bu işin her yağmur yağdığında aynı şey oluyor ?


yağmur yağdığında bakır kablolarda sinyalizasyon problemi oluşuyor. bu da bağlantı sorunlarını doğuruyor. alt yapı ne kadar eskiyse o kadar çok sorun yaşanır.

kaptan barizi dinlediniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kapatalım gitsin o zaman :o

zaten: Yeni KONDA araştırmasına göre, Türkiye'de nüfusun yüzde 29'u 'internetin topluma yarardan çok zarar getirdiği' ifadesine katılmazken, yüzde 29'u bu konuda 'çekimser' olduğunu, Yüzde 42'si zararlı bulduğunu kaydediyor. Türkiye'de nüfusun yüzde 57.1'i ise interneti hiç kullanmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...