Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güneşi Gördüm..


Buyse

Öne çıkan mesajlar

izledim. sinemasal olarak 10 üzerinden 1 veriyorum filme. sanatı salla hacı toplumsal sorumlara eğilişi derseniz 7/10 notum.

altan erkekli oscarlık oynamış.

mahsun'un sırf beni aralarına kabul etsinler diye yoldaki çöpçüyü bile meşhur birilerinden yapması saçmalık olmuş artık. her rol de başka filmlerin başrol oyuncuları, bayıyor bi süre sonra. ajitasyonun dibine vurma mı dersin saçma replikler mi dersin, film olarak olmamış. konu olarak olabilmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöle diyim


filmin adı güneşi gördüm ya, filmin can alıcı sahnelerinden biri adam ölürken güneş görünüyo gözüne dogru bu yani,yönetmen yaratıcılıgı bu abi.



1-2 sahne fena diildi ama
güzel 3 4 konu işlenmiş nerdeyse adam gibi birini işleyebilse güzel olabilirdi,
çok yetenekli türk yönetmenleri varda sanki gördük ömer farkuları mustafa altıokları ben önyargımı bi kenara bırakıp mahsun belki yapar bişeler dedim bi holiwıd sahnesi ile başladı ama hele hele 2.yarısı tırt.

norveç fiyortları gösterdiler bide patide biri penth galiba oranın resmini koymuştu, filmi izlerken patiyide andım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:
mahsun kırmızıgulu diger dagdan inme arabeskcı popculardanmı zannedıyorsunuz siz pardon?

itu konservatuar mezunu, profesyonel olarak caldıgı 2 calgı var bildigim.

bu ne onyargı ya oeh be kardesim.

film baya iyi bu arada.


Filmi izlemedim ama bir önceki filmini göz ucuyla da olsa izlemiş olanların böyle bir önyargıya kapılmış olması gayet normal.

Film boyunca "dayak yiyen ağlayan yaşlılar, çocuklar" duygu sömürüsünden başka hiçbir şey yapmamış, dişe dokunur hiçbir şey ortaya koymayıp sadece duygu sömürüsüyle parayı götürme çabasına girişilimmiş bir filmdi. Haliyle bu filme de insanlar tepki ve önyargıyla yaklaşabilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öndeki postları okumadan direk şunu yazmak istiyorum. türkiyenin gerçekleri diyenler olabilir, iyi anlatmış diyenler olabilir, mahsun kırmızıgül olmasına rağmen iyi yapmış diyenler olabilir fakat bu konu böyle anlatılmaz bu film böyle yapılmaz. aşırı duygu sömürüsü var ve direk +18 olmuş. recep ivedike +bilmemkaç koyan zihniyet bu filme nasıl bir yasak getirmiyor onuda anlamış değilim. ayrıca mahsun kırmızıgül yapmamış olsaydı ve başkası yapmış olsaydı nasıl yorumlarlardı bu filmi onuda bilmiyorum. oyunculuğa gelirsek on numara rollerini sergiliyorlar tüm oyuncular.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...